Nie jesteś zalogowany.
ja tez ja sciagam
W końcu się obudziłem i widzę że nie próżnowaliście:). Z Chopperem rzeczywiście 50 beli coś mi umknęło a co do reszty... idę na wiki zobaczyć co zmieniliście.
Już przejrzałem, wszystko pięknie ale jedna rzecz nie daje mi spokoju, czemu napisaliście że Zoro jest cytuje "pierwszym oficerem w załodze". Może to i racja ale ja nie słyszałem żeby ktoś nadał mu ten tytuł, jeśli się mylę powiedzcie mi dlaczego.
Ostatnio edytowany przez hacker111 (2008-01-18 10:54:43)
To z tym oficerem już dłuuugo tam na wiki wisiało...
~Starfox wypas! Sam tego szukałem dzięki wielkie So-ge-ki-n-gu rlz !
...
To z tym oficerem już dłuuugo tam na wiki wisiało...
czyli to prawda czy ktoś sobie wymyślił, pytam bo by trzeba zmienić jak by było źle.
Źle jest, Zoro nigdy nie był pierwszym oficerem, taka ranga na razie nie istnieje w załodze Luffy'ego. To po prostu pierwszy członek załogi i szermierz, nic poza tym. No i nie wyobrażam go sobie jako oficera xD Oficer to przynajmniej musi być ktoś rozsądny i co najważniejsze z dobrym zmysłem orientacji w terenie;p Nawet wiem, jak łatwo pokonać Zoro... Wystarczy go wsadzić do labiryntu i już po nim xD Prędzej obstawiałbym, że Nami by była pierwszym oficerem, jeśli by ta ranga istniała.
Ostatnio edytowany przez Starfox (2008-01-18 15:04:06)
z tym labiryntem to zly pomysl ( poprostu wyciol by se droge prosta hehe)
to dzięki, rozwiałeś moje wątpliwości
ps. błąd na wiki poprawiony, ale jeszcze jedno chciał bym powklejać na wiki ich zdjęcia, listy gończe, wygląd statków itp. ale nie wiem jak to się robi, bym był wdzięczy na instrukcje (wiem że na wiki pisze o tym ale niezakumałem )
Ostatnio edytowany przez hacker111 (2008-01-18 17:13:05)
Źle jest, Zoro nigdy nie był pierwszym oficerem, taka ranga na razie nie istnieje w załodze Luffy'ego. To po prostu pierwszy członek załogi i szermierz, nic poza tym. No i nie wyobrażam go sobie jako oficera xD Oficer to przynajmniej musi być ktoś rozsądny i co najważniejsze z dobrym zmysłem orientacji w terenie;p Nawet wiem, jak łatwo pokonać Zoro... Wystarczy go wsadzić do labiryntu i już po nim xD Prędzej obstawiałbym, że Nami by była pierwszym oficerem, jeśli by ta ranga istniała.
Zgubił, by się w nim, po pewnym czasie znajdując wyjście, albo siłą ;D. A pamiętacie jak się zgubił na prostym korytarzu w sadze G8 ?
A propos dzwonków na komórkę to podaję wam to: http://www.vegapunk.com/forums/index.php?topic=2628.0
Ostatnio edytowany przez Sobol15x (2008-01-18 17:39:16)
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
Zoro jest mistrzem orientacji w terenie pamiętam moment w Arabasta wszyscy poszli prosto a Zoro szedł, szedł i znalazł się w lesie i później wracał na około xD ~Sobol15x dzwonki Den Den Mushi są rozwalające :]
Zobaczcie tu XD http://langballe.sitees.com/Onepiece/
Zobaczcie tu XD http://langballe.sitees.com/Onepiece/
Mamy to samo trochę wyżej ^^.
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
Na http://vegapunk.com zostały dodane napisy do 338 odcinka. A pytanie brzmi: czy ktoś będzie się zajmował tłumaczeniem tego i przyszłych odcinków?
Ostatnio edytowany przez hacker111 (2008-01-19 17:40:50)
mam takie pytanie broock bedize nowa osoba w druzynie
mam nadziej ze tak te pierwsze spotkanie jest extra bardzo mi sie podoba ta postac
Napisy 338 już dodane , sorka za zamieszanie.
mam takie pytanie broock bedize nowa osoba w druzynie
mam nadziej ze tak te pierwsze spotkanie jest extra bardzo mi sie podoba ta postac
Niewiadomo gdyż:
SPOILER
Jest on jednym z załogi która przyjaźniła się z Laboonem (to ten wieloryb na początku Grand Line) i powiedział, że chce się z nim spotkać.
KONIEC SPOILERA
mam nadzieje ze zostanie unich potzrebuja grajka jeszzcze i luffy jest nim zauroczony
Luffy zawsze chciał grajka więc nie dziwota, że jest podjarany ^^
...
haha, własnie jestem po seansie ep 338. Uśmiałem się co nie miara. Nie pamiętam, żeby jakiś odcinek anime mnie tak rozśmieszył