Nie jesteś zalogowany.
mam pytanko to 2 sezony juz są wydane tak ? ;] zapodalby ktos linka do download tych 2 sezonow? moze na pw? ^..^
Your Sin is my Sin because of Destiny to the Last Judgement.
Raison D'etre
Są na www.torrenty.org i wielu innych miejscach jak mniemam
Na anfo masz nawet polskie hardy do drugiego sezonu.
"Skazany na zajebistość"
tak ale na torrentach nie moge znaleźć 2 sezonu calego ;[ tylko 2-3 odcinki pierwsze :/
Raison D'etre
Eee, na pewno sprawdzałeś to anfo, czy tylko udajesz?
"Skazany na zajebistość"
hmm "anfo" chyba źle zrozumialem jeszcze newbie jestem nie czaje niektorych rzeczy ;] dzięki za stronke Van bardzo Ciekawa
Ostatnio edytowany przez Sen (2008-01-19 01:30:05)
Raison D'etre
anfo.pl
EDIT: Poczytaj FAQ, naprawdę Ci pomoże.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-01-19 01:30:59)
"Skazany na zajebistość"
Jeśli ktoś miał by jakieś dokładne przybliżenia do puszczenia serii to proszę o informację...
ok dzięki zajrze napewno ;]
Raison D'etre
Jeśli ktoś miał by jakieś dokładne przybliżenia do puszczenia serii to proszę o informację...
o co chodzi ?
ara ara...
Może to trochę źle napisałem Chodziło mi o to że jeśli ktoś będzie wiedział kiedy dokładnie ma 3 seria wyjść to niech napisze Choć trzeba będzie chyba z pół roku poczekać jak ktoś w końcu to napisze
pewnie w lipcu, tak jak poprzednie serie
dobrze mowi lorun wlasnie w lipcu ma powstac jak inne i konczyc we wrzesniu jak inne . sorki za to ale nudzi mi sie wiec szukam odc. wiedzmina wiec ktos zna stronke z odc. ?
Ostatnio edytowany przez Oabli (2008-01-19 19:49:52)
Jeśli można chciałbym wiedzieć gdzie można znależć te nowele, przeszukalem księgarnie na necie ale nie moge ich znalesc. Poza tym nie wiem czy ktos odczuł to podobnie jak ja ale myśle że chciałbym spotkac dziewczyne o takim charakterku jak Louise
Jeśli można chciałbym wiedzieć gdzie można znależć te nowele, przeszukalem księgarnie na necie ale nie moge ich znalesc. Poza tym nie wiem czy ktos odczuł to podobnie jak ja ale myśle że chciałbym spotkac dziewczyne o takim charakterku jak Louise
Hai, hai, wszyscy mamy lolicon a w dodatku jesteśmy masochistami xP
Bez obrazy, ja czuję tak samo ^^
Co do nowelek - tylko po japońsku.
Albo na zbawiennym Baka-Tsuki:
http://www.baka-tsuki.net/project/index … o_Tsukaima
Cholera, dużo tego przetłumaczyli... Odkąd skończyli Haruhi wzięli się do roboty, kurdę.
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2008-01-22 01:39:08)
Wielkie dzięki szkoda tylko ze nie wydano tego po polsku w wersji ksiazkowej . Nie czuje sie urażony czasem to co czuje i na co mam ochote dziwi mnie samego
Oplątany tez bym chcial miec taka dziewczyne jak Louise nawet zeby tak wygladala tak xD
Przynajmniej wiem że nie jestem sam co do jej wyglądu nie mam nic przeciwko jak to mówią "najlepij sie pieści co się w ręce mieści" heh chciałbym żeby już wyszła ta trzecia seria.
tak ale na torrentach nie moge znaleźć 2 sezonu calego ;[ tylko 2-3 odcinki pierwsze :/
Jeśli chcesz po prostu obejrzeć, to całe dwa sezony znajdziesz na www.wbijam.pl.
Jest tu też parę innych serii godnych zainteresowania. Ja osobiście żeruję na tej stronie, jakość znośna (choć mogłaby być lepsza:P) no i polskie suby:D
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262