Nie jesteś zalogowany.
Siemka ponownie!! Kolejne anime ktore oglądnąłem to Onegai Teacher no poprostu GENIALNE... Uroniłem sporo łez oglądając to anime przy 11 ep mysle sobie ze ten Kei-kun stracił pamięć na stałe a ta nauczycielka odejdzie na stałe naszczescie tak sie nie stało
Dobra zabieram sie za Onegai Twins mam nadzieje ze rownie mocne ; >
ten chlopak to jakis chory byl (umyslowo). majac taka zone, uganial sie za dziewuchami... bardzo mnie denerwowala ta jego hustawka uczuc.
Tak na serio to i ja z taką żoną to bym łóżka nie opuszczał a nie myślał o jakiejś Herikawie... ale anime bardzo przypadło mi do gustu... twinsy gorsze fabularnie a lepsze jeśli chodzi o humor (śmiech przewodniczącej rządzi ) ogolnie OTeacher dałbym ocenę 9/10 a OTwins 8,5/10. Polecam wszystkim:D
SPOILER!!!!
A mnie z deczkę rozczarowało zakończenie. Rozumiem co nieco bohatera, ale ta cała nauczycielka trochę dla niego za stara. Ja stawiałem na Herikawę - o stokroć sympatyczniejsza no i żal mi jej było. Do tego senpai zaburzyła całą harmonię - tak to mielibyśmy ładne pary w szkole
Powiem wam ze nie pamietam kiedy ostatni raz płakałem ale gdy juz sie skończył ep 12 Onegai Teacher ja mając 18 lat zacząłem ryczeć ; ] nie wierze ze ktos z was po oglądnieciu całej serii nie uronił ani łzy...
Moja ulubiona seria mam ją nawet na orginalnym dvd , dla mnie idealnie zakończyli tą serię.
To mi przypomniało osobiste doświatczenia.
Boje sie ta serje sciagnac (bo nie chce plakac ). Naprawde takiedolujace?
Btw No, ale jak mowicie ze takie dobre to raczej sie skusze.
By zapomnial... Nie wiecie slad moge sciagnac Onegai Teacher, Onegai Twins i jakiej grupy?
www.getitfido.com
Tam masz dział anime & trading games. Wchodzisz, zjeżdżasz troszke w dół i masz wyszukiwarke tytułów. Wpisujesz co trzeba i jest g00d. UWAGA! NIE DZIAŁA NA MOZILLI! TRZEBA UŻYC MISI!
ta no wlasnie, ja tez sie przymierzam, znaczy juz sciagam
To jest bardzo dobra stronka z anime:
http://www.muffindomain.com/index.php?page=anime.html
Jest Onegai Twins i inne fajne (Green Green - polecam bo bardzo śmieszna) o podobnej tematyce.
B29 to jak oglądniesz całą serie Onegai Teacher to wroc do tego tematu ; ) napewno dodasz cos od siebie tylko wejdź w głąb fabuły wtedy płacz obowiązkowy ; >
ja nie płakalem....mi anime to nieprzypadło do gustu zbytnio...bo fabuło troche dziwna...i jaka absurdalna akcja...Nauczycielka z Uczniem...chociaż dobre były te sceny jak się zatrzymywał...to dawało do myślenia...aa...i jeszcze jedno...ja wolałbym Harikawe [chyba tak to sie pisze...] od tej Nauczycielki....no ale nieważne...o gustach się niegada...moja ocena to 6/10
rotfl ; / pieprzysz drobne kawałki ja daje 10/10 i nie ma bata
Juz zasysam...
Widze ze to anime jest b.dobre. Wszyscy daja ocene 9/10, moze co do jednej osoby
Rozbawiłeś mnie. Nauczycielka z uczniem? A co powiesz na to, że mój kumpel miał taką akcje? Teraz są małżeństwem i mają razem dziecko. Nadal twierdzisz że to niemożliwe? Jedyne co było by mało prawdopodobne, to to, że ona była kosmitką . Reszta by się zgadzała.
A i ja bym wolał Mizuko - w końcu jest bardziej w moim wieku. Herikawa to tylko jako kochanka
Najlepsze: mówić do swojej żony "sensei" ;o) - cały czas
Z tym to dał mocy
hehe tez wsumie tego nie rozumiem. Ale z drugiej strony co sie dziwic jakby mowił do nauczycielki w domq zono albo po imieniu to by sie to przeniosło do szkoły ; P i nagle w szkole zamiast sensei to Zono chodz pobrykamy ; > ale anime jest świetne smutne jest jedynie to iz jest jedynie 13 ep. przecinki mi nie działają ; /
Ja już niedługo 20 lat skończe a pod koniec seri i gdzieś w środku też zdarzyło mi się uronić łzę to Anime bardzo przypadło mi do gustu i szczerze mówiąc jest jednym z moich ulubionych. Ciągle chciałem wiedzieć czy im wyjdzie czy nie mnie ten tytuł trzymał ciągle przy monitorze tak że nie słyszałem jak rodzina nad uchem skrzeczała