Nie jesteś zalogowany.
jak mogl przypasc skoro widziales taki znakomity amv jak skittles?
wg mnie jest na poziomie
Potatoe napisał:Average Girl - Melancholy of Haruhi Suzumiya
wykonawca: BarlowGirl
tytuł: Average GirlAkurat ten AMV mi jakoś nie przypadł do gustu .
kwestia gusu:)
Zero no Tsukaima -- hmmm... powiedzmy że mega trailer, albo skrócenie historii Luise i Saita [tragic love story]
a tu jest trailer do wyżej wymienionego anime... kumpel stwierdził:
"ten trailer bardziej mnie przekonal niz 5 min fajtlapowatej panny i dyrektor obmacujacy sekretarke "
EDIT:
zapomniałem napisać że jest to muzyka ze stajni "Immediate Music"
a co do samego mniejszego trailera to wszyscy rozpoznają;p
Ostatnio edytowany przez Potatoe (2008-01-10 13:55:55)
Przysłowie stare acz prawdziwe:
"Obowiązek cięższy niż góra.
Śmierć lżejsza od pióra."
Nie z anime, tylko z mangi Detroit Metal City. Muzyka - Maximum The Hormone.
Ostatnio znajoma podesłała mi taki. Całkiem, całkiem
# Song:
* Celldweller: "The Last Firstborn"
# Anime:
* Death Note (TV)
Queensrÿche - Screaming In Digital (Key the Metal Idol)
Montaż wydał mi się wzorowy, edycja - schludna. Key the Metal Idol nie oglądałem, ale Queensrÿche bardzo uważam (głównie za Operation: Mindcrime).
They're Building Empire miało być chyba "AMV z przesłaniem". Wyszło trochę naiwne, ale takie bywały przecież zaangażowane teledyski u zarania Murzyn Telewiżyn. Enyłej, ktoś w tym wypadku ewidentnie się napracował. Empire w mojej percepcji nie ma startu do Operation: Mindcrime, ale Queensrÿche nie kaszanili nawet w takim zmiękczonym wydaniu. Bajki rozmaite (fanów Kowboja Bidoka zapewne ucieszy widok ciulowego fryza głównego bohatera tego anime).
Ładne. (video - Kenshin, audio - Silent Lucidity Queensrÿche). Card Captor Sakura: Silent Lucidity - klip z deka fajansiarski, ale pioseneczka...
Operation Hellsing - nic wybitnego, ale koresponduje z ponurą fabułą Operation: Mindcrime.
Eyes Of A Stranger - Zero - smutny finał opowieści, zilustrowany scenami z Megamana. Dobre chęci twórców dwóch ostatnich klipów docenią być może ci, co znają story.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2008-01-13 07:03:23)
Nie z anime, tylko z mangi Detroit Metal City. Muzyka - Maximum The Hormone.
Już to mówiłam wcześniej w innym wątku, ale ten AMV rządzi[yahoo] W kółko słucham tej piosenki, jest tak radosna, że i mnie rozpiera energia:-D
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Taa strasznie radosna jest ta piosenka ;] Metal rlz, ale najlepszy jest Black Melodic Metal. Nic go nie przebije ^^ xD
Your Sin is my Sin because of Destiny to the Last Judgement.
Raison D'etre
Ostatnio znajoma podesłała mi taki. Całkiem, całkiem
# Song:
# Anime:
* Death Note (TV)
WOW!!! Absolutnie najlepszy AMV z DN jaki kiedykolwiek powstał i jeden z kilku najlepszych AMVów jakie w życiu widziałem!
Kisiel napisał:Ostatnio znajoma podesłała mi taki. Całkiem, całkiem
# Song:
# Anime:
* Death Note (TV)WOW!!! Absolutnie najlepszy AMV z DN jaki kiedykolwiek powstał i jeden z kilku najlepszych AMVów jakie w życiu widziałem!
Może nie najlepszy jaki widziałam w ogóle, ale z pewnością najlepszy z DN. Ktoś się musiał napracować. Z genialnym skutkiem[okej] Dla tych, co jeszcze nigdy nie widzieli Death Note - świetna reklama i zacheta, żeby się za to wziąć:-D
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Autor:Chiikaboom
Anime:Mix(3)
Music:The Game of Love - Jenny Rom (E=MC2
mix) - jak ktoś to znajdzie niech da mi cynka plzzzz !Jak ktoś mi podeśle linka do tej nuty (nie torrent) to jest mistrzem-mistrzów !!
takiego fajnego mixa to jeszcze nie widzialem, bardzo przyjemnie sie oglada
[yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo]
a link?
hmm jest kilka metod zdobycia audio
wyciagniecie z filmiku itp
Ostatnio edytowany przez qnop1989 (2008-01-14 22:30:00)
a link?
hmm jest kilka metod zdobycia audio
wyciagniecie z filmiku itp
Fajną metodą jest też kupno płyty :>
~AceMan, ty zawsze masz genialne pomysły
Jeden z najlepiej wykonanych AMV jakie widziałam
Anime: Elfen Lied
[cytuj=Lonewolf]Jeden z najlepiej wykonanych AMV jakie widziałam
Anime: Elfen Lied
http://www.youtube.com/watch?v=a2eME-ZJ … re=related [/quote]
Był pare stron temu, ale racja, jest świetny, najlepszy z Elfena jaki widzialem i jeden z lepszych ever, muzyka pasuje idealnie .
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
mam pytanie wie ktos moze co to za muzyka jest z ef- a tale of memories w prologu ? strasznie mi sie podoba tytulu nie znam
Your Sin is my Sin because of Destiny to the Last Judgement.
Raison D'etre
Polecam nawet tym, którzy unikają Naruto jak diabeł wody święconej.
Kakashi Tribute - Good Eye Closed (Soundgarden) AMV
Żaden popis edytorski, tylko uroczy, ćpuński teledysk. O ile brytyjskie wpływy w muzyce Soundgarden są ewidentne (Black Sabbath, Led Zeppelin, Pink Floyd, a nawet Deep Purple i The Beatles), to akurat Searching With My Good Eye Closed (z albumu Badmotorfinger) ma urok psychodelii à la San Francisco, czyli Grateful Dead itd., itp., a ten klip, w moim odczuciu, składa hołd tamtej estetyce. PLAY IT LOUD!
Zresztą, idąc tym tropem, znalazłem inną ciekawostkę.
Evangelion - White Rabbit
(Video - Evangelion, audio - White Rabbit zespołu Jefferson Airplane; podoba mi się, jak mało które AMV z Evy.)
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2008-01-28 20:32:14)
http://www.youtube.com/watch?v=mPiLazd2IpQ&NR=1 amv podczas ogladania mialem dreszcze, przechodzily mnie ciary, pewnie malo komu tak sie bedzie ogladac to ale dla mnie to jest naprawde superb amv
ps. jak juz bylo to sry ale nie chcialo mi sie przegladac wszystkich stron i lukac czy juz bylo
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-01-28 21:07:46)
http://www.youtube.com/watch?v=mPiLazd2IpQ&NR=1 amv podczas ogladania mialem dreszcze, przechodzily mnie ciary, pewnie malo komu tak sie bedzie ogladac to ale dla mnie to jest naprawde superb amv
ps. jak juz bylo to sry ale nie chcialo mi sie przegladac wszystkich stron i lukac czy juz bylo
Dżiejzas, akurat oglądam HanoI, więc chętnie obejrzałbym, ale obawiam się spojlerów.
Fak, spodobało mi się... aż za bardzo. Muszę mieć to anime