Nie jesteś zalogowany.
Jakąś tam aktualke zrobiłem, ale kolejka koło przystanku jest lepszym wyjściem ze względu na to że jest widoczna, nie ma przy niej ludzi i jest zaraz obok przystanku tramwajowego.
Ostatnio edytowany przez Hybrid (2008-01-18 18:14:17)
Zaktualizuj chociaż, że o 16, a nie 16.50
Nie wiem czy ja się wyrobie, jak nie to mnie nie będzie.
Ja będę najwcześniej na 18-19, najpóźniej o 21:30. Albo wcale
Nie wiem czy ja się wyrobie, jak nie to mnie nie będzie.
Przecież możesz dojść.
ja bede jakos po 17
Jeśli wszyscy mają zamiar być na 17 to 16 mija się z celem.
No to powrót do godziny 17.
Jako, że mam pewne obawy co do tego zjazdu (organizujemy się gorzej niż na poprzedni). Proponuję jutro w okolicach 12 zebrać się na naszym starym czacie http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=animesub i wyjaśnić wątpliwości. Kliknij tutaj
spokojnie - nie wiem czy bede na czacie, ale przyjade na spotkanie . Najwyzej bede dzwonił, mam numer do Hybrida i jeszcze 1 osoby
było super czekamy na następny :d
Ostatnio edytowany przez Blade89 (2008-01-20 00:06:51)
Opowiedzcie jak było, mimo wszystko nie mogłem przybyć.
Ja nie wiem, jeszcze dopijam piwo sobie, ale było faaaaaajnie i chce jeszcze
Foty to ja też chce:) to jak ktoś zgra nie poda linki. A co do mojego "tajniackiego" filmiku to smutna wiadomość:/ filmik przypadkowo przepadł[cholera]. Przez przypadek zasłoniłem zasłonę na aparat w tel. i sie nagrywanie wyłączyło nie zapisując nic[cholera][cholera][cholera].
A co do zlotu, było bardzo śmiesznie, fajnie i w ogóle super:D
edit: pare fotek z telefonu co mam >klik<
Ostatnio edytowany przez dareios (2008-01-20 01:28:52)
chciałem foty wzucić jak przyjechałem ale neta nie miałem. beda za 2h :/ przy moim upload 4kb.
Ostatnio edytowany przez Tutla (2008-01-20 11:59:38)
chciałem foty wzucić jak przyjechałem ale neta nie miałem daje teraz. Fotki do zassania tutaj http://www.obserwatorium.cba.pl/fotki.rar jak by nie działało na klikniecie skopiujcie linka i jak by dalej nie działało pisać.
Link nie działa.
Edit. Już działa. Ale to nie są fotki z Silesi... XD
Ostatnio edytowany przez Barti (2008-01-20 12:01:34)
wiem pomyłka nie te foty
Możecie mi podać tytuł tego MMORPG, o którym była mowa na zlocie? Nie udało mi się zapamiętać. ;]
O ile mnie pamięc nie myli to Nine Dragons.