Nie jesteś zalogowany.
To niemożliwe bo to o czym mówili z ich opowiadań było lepsze niż 9Dragons... XD
No była jeszcze mowa o WoW'ie, ale to raczej nie o niego Ci chodzi. Takie polecane szczególnie tytuły były dwa: Nine Dragons i Red Dragon. ND zachwalał głownie Ace, a RD kolega w koszulce z Giertychem (wybacz, ale nie zapamietałem imienia ).
No o Red Dragon mi chodziło. Dzięki jeszcze dzisiaj oba porównam ;]
A ja nie pamietam tych anime ktore mi polecaliście... czlowiek, ktory zamowił pizze i gość od gier... ty... ch...
A tak swoją drogą to zajebiście było
Ksuriyuri de gozaimasu yo...
Red dragon i 9Dragons to dwa różne style gry. Nie mozna ich do siebie poróbnywać grałem w Red dragona kupe czasu. 9dragons gram do teraz. Red dragon grasz na stronie ten sam styl gry co Ogame, New-game, Crims, tylko że o co innego w grze chodzi. 9dragons to gra 3d coś jak lineage diablo coś w tym stylu :] POLECAM obydwie gry.
Djęcia ftp ze mną wygrał nie mogłem spakowanej paczki zdjęć wysłać na server dochodziło do 100% i pokazywał że utracił połączenie i anulował proces. Wiec byłem zmuszony każde zdjęcie pokolei wysyłać. linki macie pod spodem
www.obserwatorium.cba.pl/katowice/sa400001.jpg
www.obserwatorium.cba.pl/katowice/sa400002.jpg
www.obserwatorium.cba.pl/katowice/sa400003.jpg
www.obserwatorium.cba.pl/katowice/sa400004.jpg
www.obserwatorium.cba.pl/katowice/sa400006.jpg
www.obserwatorium.cba.pl/katowice/sa400007.jpg
www.obserwatorium.cba.pl/katowice/sa400008.jpg
www.obserwatorium.cba.pl/katowice/sa400009.jpg
www.obserwatorium.cba.pl/katowice/sa400010.jpg
www.obserwatorium.cba.pl/katowice/sa400011.jpg
i tak dalej zmieniajcie końcówkę przed .jpg do 35 bo tyle fotek jest. I jak ktoś to ściągnie niech zrobi przysługę ludziom i spakuje to w jeden plik i wsadzi na serva bo mi to się nie udało z moim łączem netowym.
Damn, nie mam fotki bez otwartych ust. Nawet jak nic nie mowilem
To teraz czekac na wrzutke Shizune.
Brak 30-tej fotki.
Btw. Oklepac kolesia w T5 na zepsutym sticku, co jego ekipa mowi, ze nie mam zadnych szans - Bezcenne (Ego +1/Lvl Up!)
Ostatnio edytowany przez s0n1c (2008-01-20 16:33:25)
Red dragon i 9Dragons to dwa różne style gry. Nie mozna ich do siebie poróbnywać grałem w Red dragona kupe czasu. 9dragons gram do teraz. Red dragon grasz na stronie ten sam styl gry co Ogame, New-game, Crims, tylko że o co innego w grze chodzi. 9dragons to gra 3d coś jak lineage diablo coś w tym stylu :] POLECAM obydwie gry.
To w takim razie wole 9Dragons. Wieczorem będzie na dysku. ;]
To w takim razie wole 9Dragons. Wieczorem będzie na dysku. ;]
To jak zainstalujesz zacznij grać na serverze Nirwana tam gram ja lvl65, moja kuzynka lvl 60, no i Razon_nw ten od Gier... Ty... Ch... lvl coś koło 50 :] to ci pomożemy troszku na początku ;]
Było naprawdę super dzieki wszystkim za miło spędzony czas TU są fotki z mojego aparatu z niecierpliwością czekam na następne spotkanie
Foty super:) teraz przydało by sie żeby każdy sie podpisał na tym grupowym. Nie wiem jak to by zrobić, ale fajne by było takie podpisane:) Czekam na następny zlot:) a Ty Shizune na następne spotkanie zmień datę w aparacie:) bo masz tam 2010:P
Foty super:) teraz przydało by sie żeby każdy sie podpisał na tym grupowym. Nie wiem jak to by zrobić, ale fajne by było takie podpisane:) Czekam na następny zlot:) a Ty Shizune na następne spotkanie zmień datę w aparacie:) bo masz tam 2010:P
Bo Ty nic nie rozumiesz ja użyłam zmodyfikowanego rasengana żeby się przenieść w czasie i zrobić te zdjęcia, Barti pozdrawiam
Jest jeden filmik z zwykłego aparatu, który będzie "dostarczony" później bo z tego co wiem ~Tutla ma za słabe łącze żeby go uploadnać, to gdzieś u kogoś go up'nie.
jutro sie postaram wrzucić ten filmik.
chyba wszyscy czekają na następne spotkanie, moze następnym razem bedzie nas jeszcze wiecej ciekawe jak wtedy wykombinujemy miejsce do siedzenia itd
Może mi się w końcu uda dotrzeć
no nie powiem fajny pomysl fajne zdjecia ehhehehe wpadne nstepnym razem jak bedzie zlot maniakow hehehehh
Barti pozdrawiam
Wyczuwam w tym jakiś podstęp lub coś na kształt kontynuacji "dokuczania" mi
Następnym razem, odpłacę się za fotki znienacka, a co do oferty uploadu Darker Than Black to jest nadal aktualna jeśli jesteś zainteresowana.