Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam,
jak w temacie. Bardzo pilnie poszukuję trzech tomów z serii "Jak Powstaje Manga", konkretniej chodzi mi o tomy: 8,9,10.
Cena nie gra dla mnie roli.
Kontakt na PW lub e-mail'a.
Pozdrawiam,
A.
jak cena nie gra roli to idź na allegro 8 i 10 tom są dostępne. A jak jeszcze troszkę poczekasz to rozmawiałem z wydawnictwem waneko w grudniu i powiedzieli, że będzie dodruk wszystkich tomów.
Tylko najpierw trzeba tą aukcję wygrać A wczoraj była licytacja 7 tomu, pod koniec chyba 4 osoby włączyły się do licytacji i cena osiągnęła bodajże niecałe 70 zł. Może i ta cena dla mnie nie gra roli ale bez przesady ^^
A co do dodruku - póki co jest planowany na luty, 2 i 13 tom z tego co patrzyłam na stronie wydawnictwa.
A co do dodruku - póki co jest planowany na luty, 2 i 13 tom z tego co patrzyłam na stronie wydawnictwa.
Wow już dodruk 13 planują ? To ile oni tego wydrukowali w grudniu chyba był 1 wydruk a mamy dopiero styczeń :] musiało mało egzemplarzy być.
A co do tych tomów co ty chcesz 8 to jest anatomia i to nie schodzi tak dobrze czekaj do końca aukcji i licytuj zaraz przed końcem i daj odrazu taka cenę za jaka maxymalnie możesz zapłacić wtedy jest szansa że cie nikt nie przelicytuje.
O czym są te tomiki konrektnie ? Jak rysować itp ?
Możesz zawsze skorzystać z
Choć niewiem, czy to jest pewne ... Czy się nic nieprzewidzianego nie stanie ;/
Wow już dodruk 13 planują ? To ile oni tego wydrukowali w grudniu chyba był 1 wydruk a mamy dopiero styczeń :] musiało mało egzemplarzy być.
na to wygląda, bo informacja już jest o tym na stronie.
A co do tych tomów co ty chcesz 8 to jest anatomia i to nie schodzi tak dobrze czekaj do końca aukcji i licytuj zaraz przed końcem i daj odrazu taka cenę za jaka maxymalnie możesz zapłacić wtedy jest szansa że cie nikt nie przelicytuje.
Z tym 8 to w sumie masz rację, poczekam, chociaż jest jeszcze szansa, że będę mogła odkupić od znajomej mojej koleżanki - mam nadzieję, że dojdzie do skutku.
Najcięzej jest z 9 tomem, bo ani widu ani słychu, a przejrzałam wszystkie możliwe księgarnie internetowe i antykwariaty. Ech =='
O czym są te tomiki konrektnie ? Jak rysować itp ?
Możesz zawsze skorzystać z
Choć niewiem, czy to jest pewne ... Czy się nic nieprzewidzianego nie stanie ;/
Tak, dotyczą rysowania mangi
A co do snajpera - chyba jednak nie zaryzykuję ^^
To zostaje ci tylko Aerlin często sprawdzać na allegro. Ja czekam aż będzie dodruk to wezmę hurtem wszystkie 12 tomów bo 1 tom kupiłem w waneko. ;]
Dzwoniłam dziś do jednej z księgarń, sprowadzą mi najprawdopodobniej 9 i 10 tom z innego miasta Pozostaje tylko czekać na ich telefon. Mam nadzieję, że to dojdzie do skutku.
nieaktualne
Ostatnio edytowany przez Aerlin (2008-02-06 22:49:36)
Wszystkie już mam oprócz 10 tak więc...
Kupię 10 tom z serii: "Jak powstaje manga".
Kontakt mailowy lub PW
Na Allegro wcale nie trzeba czekać do końca aukcji Zawsze można się dogadać poprzez e-mail. Jak faktycznie cena nie gra roli to nie będzie problemu z dogadaniem Ostatnio tak kupiłem książkę "Dziedzictwo japońskich bogów". Zaraz po dogadaniu wycofał swoją ofertę z licytacji. I ja byłem zadowolony i on też. Nawet bardzo, bo sądził, że zaproponowałem cenę wliczając koszt dostawy. Tak, że się miło zaskoczył Ale warto było, książeczka jak nówka, a swoje latka ma. Czyli zawsze można się dogadać. Tylko trzeba chcieć.
Próbowałam Jednakże osoba która posiadała jakis czas temu 10 tom nie chciała słyszeć nawet o sprzedaży poza aukcją. Niestety...
Dodruk jest zapowiedziany dopiero na październik
więc... nadal kupię z miłą chęcią
Ciekawe jaką cenę osiągnie ten zestaw
Ciekawe jaką cenę osiągnie ten zestaw
Chyba poobserwuje z ciekawości, bo sama posiadam podobny zestaw - wszystkie 1 - 13 (oprócz 10 niestety - dodruk w grudniu) i kto wie, może kiedyś przyjdzie czas na sprzedaż
Strony 1