Nie jesteś zalogowany.
Bo Ty nic nie rozumiesz ja użyłam zmodyfikowanego rasengana żeby się przenieść w czasie i zrobić te zdjęcia, Barti pozdrawiam
Rotfl na miejscu rządzisz Shiz XD
Tutla, Razon_nw mówiliście mi o jakichś anime z magią mieczami itp. osadzone w rzeczywistości, jakbyście mogli mi tytuły przypomnieć był bym wdzięczny
Ksuriyuri de gozaimasu yo...
Było coś o Fate/Stay Night ale to nie było to tylko cos podobnego do tego, tak mi sie wydaje. Ale jaki to był tytuł to sobie nie przypomne.
Tutla, Razon_nw mówiliście mi o jakichś anime z magią mieczami itp. osadzone w rzeczywistości, jakbyście mogli mi tytuły przypomnieć był bym wdzięczny
W czasach współczesnych, może Razon coś mówił. Ale tak jak powiedział dareios była mowa o Fate/Stay Night powinno ci przypaść do gustu bo jest świetne. Ja mówiłem jeszcze o Kaze no Stigma, Shakugan no Shana. Potem gadaliśmy jeszcze o AIR - ale to nie są miecze i magi to tam też za bardzo nie ma ;]
Nooooooo... i o to mi chodziło, dzięki za tytuły, może jeszcze dziś coś zassam
Shizune napisał:Barti pozdrawiam
Wyczuwam w tym jakiś podstęp lub coś na kształt kontynuacji "dokuczania" mi
Następnym razem, odpłacę się za fotki znienacka, a co do oferty uploadu Darker Than Black to jest nadal aktualna jeśli jesteś zainteresowana.
Dobra już wiem o co chodzi. Crowboy mi wytłumaczył, że laliście z taniego wałka jaki próbował mi wcisnąć Sajdak.
Ale trzeba przyznać, że początek nieźle wykombinował
Ostatnio edytowany przez Crowboy (2008-01-21 22:29:20)
Ma ktoś kamerę?:D to na następne spotkanie by można fajny film nakręcić + zdjęcia z zwykłych aparatów. To by było dopiero śmiesznie
A co do filmiku trza by sie ~Tutla spytać. :]
całkiem niezły pomysł dareios z filmem
No nareszcie udało mi się gdzieś ten filmik wrzucić tu macie link http://rapidshare.com/files/87288029/SA400030.AVI.html
Przyznam, że filmik wyszedł całkiem nieźle i popieram pomysł, aby następnym razem znowu coś nagrać.
http://www.mediafire.com/?9zuy3uyxzfw biorąc pod uwage, że rapidshare jest porąbany i ktos może miec przekroczony limit, a koniecznie chce jak najszybciej obejrzec filmik pozwoliłem sobie zrobic dodatkowy upload
Tak sobie siedzie i myślę... Organizujemy coś na marzec? Pasuje mi każda sobota poza 8. ;]
Ja też jestem za mam czas też w soboty więc niech sie wypowiedzą Ci co moją zajęcia czy pracę może sobie załatwie transport żeby sie wreszcie z Wami napić piwka
Jestem jak najbardziej za:}
Jako, że są chętni to proponuje od razu podawać terminy. Kiedy będzie odpowiednia ilość osób to wybierze się ten najlepszy. Mój to 15 marca.
Ostatnio edytowany przez Barti (2008-02-19 23:09:20)
Mi pasuje każda sobota. 15 marca także. Więc jak co jestem chętny ale może troszku wcześniej jak da rade. tak gdzieś na 15,00
mi tez by pasowalo 15 marca:) to by bylo moje pierwsze zspotkanie z wami, ale widze ze jeden z forum mieszka blisko mnie (Tommy) to jakby co z nim bym jechac:)