Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
RMVB xDDDDDDDDDDDDDDD
Przydałby sie jakis spis przed rejestracją, ja np szukam tylko najlepszej jakości i tylko softsubów/rawów, zarejestruje sie na twoja strone i co? I spotka mnie zawód - wszystko hard albo kiepska jakosc...
A jak konkretnie ma wyglądać ten spis co w nim ma być ? Jestem gotów na wszystkie mozliwosci.
czy to może ma wyglądać tak ?
Grupa | Tytul | Rodzaj | Koder | Ilosc
Ayako-BakaWolf |Rosario + Vampire | Hardsub | XVID | Ilosc 2/??
RMVB xDDDDDDDDDDDDDDD
A tu o co chodzi konkretnie ?? bo chyba nie zrozumiałem tego ciekawego przekazu
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2008-01-13 01:39:22)
[cytuj](...)I spotka mnie zawód - wszystko hard albo kiepska jakosc...[/quote]
[cytuj]RMVB xDDDDDDDDDDDDDDD[/quote]
Mniej wiecej o to. Coz, myslalem ze cos ciekawszego bedzie. Wszystkie animce mozna dostac z torka albo z lolipower.org i tym podobnych. Zreszta DTV scie, a najlepsze rawy wychodza na Toshokanie lub Dmhy.share.
Spis anime może wyglądać w ten sposób ?
Witam
Niby wasz ten serwer, ale ile razy bym nie wchodził na niego wyskakuje komunikat Serwer boo.pl chwilowo niedostępny Sprobuj ponownie za moment i kiedy bym nie próbował cały czas mam tym problem.
A jeśli chodzi o serwery których można ściągać anime czy mangę to polecam AnimeSekai niestety trzeba się zarejestrować i niestety jest po Rusku ale nie widzę w tym żadnego problemu. Jakość u nich jest jakością jedną z najlepszych choć mają opóźnienie w wystawianiu odcinków.
Ps. ściąganie czegokolwiek jest całkowicie Darmowe!!!
Ostatnio edytowany przez remo_100 (2008-01-13 09:14:56)
Serwer boo ist death od 5 rano ogólnie wszystkie strony boo.pl padły
Edit. Strona już działa
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2008-01-13 11:30:12)
Jak na razie nic ciekawego. Jakby to były jakieś perełki np najlepsza możliwa jakość i softsub albo raw to więcej osób by sie tym interesowało.
Ostatnio edytowany przez Hybrid (2008-01-14 02:37:18)
Rosyjsku... prosze;] stronka pozytywna,
no i na dzien dobry rejestracja czyli syf.
Sorki za moje słowa w tej chwili, mam pytanie czy tak trudno jest sie zarejestrować czy mi sie tylko wydaje ... [cholera]Wytłumaczę na czym polega rejestracja: to tak Klikasz "Rejestracja" tam wypełniasz pola, najważniejsze czyli login, hasło, email, przepisujesz obrazek do potwierdzenia, odbierasz maila i aktywujesz sobie konto. Takie coś to nawet dzieciak lat 12 potrafi, a że ludziom się to nie podoba to po prostu brak słów To zajmuje w najgorszym wypadku kiedy to strony www otwierają się z prędkościom 2 kB ze 5 minut nie więcej , a takie sytuacje rzadko się trafiają wiec ze spokojem 1 minuta jak ktoś szybko stuka w klawiaturę. I mówię rejestracji nie zdejmuje.
Pozdrawiam Zmora
kochany wiem jak sie obslugiwac rejestracja. Ale dla mnie jak i dla wiekszosc osob rejestrowanie sie tylko poto aby zobaczyc syf jest nie oplacalna to raz. Dwa kazda szanujaca sie strona zanim poprosi o rejestracje pokazuje co ma do zaoferowania i czym mnie potencalnego uzytkowanika skusi do siebie. Kapisz.
Podsumowujac wymaganie rejestracji tylko po to aby zobaczyc co wogole jest dostepne na stronie jest rownowazne z RIPem tej strony.
Powiedzmy tak, będzie ograniczone grono osób odwiedzających stronę A rip na 100 % nie będzie bo nawet jak nie będą wchodzić to strona i tak będzie czynna. Do tego w najbliższym czasie zakupujemy hosting do plików na dreamhoscie, co się równa z zapotrzebowaniem na uploaderów, wiec jak jest rejestracja to kto zostanie i będzie uploady dodawał to takiemu można dać możliwość uploadowania plików. Jak dobrze pójdzie stronka sie rozkręci, bo za dużo stron z własnym hostingiem niema. A jak komuś nie przypasowuje rejestracja to do tego grona osób się nie zalicza. Do tego ta strona nie jest stroną robioną przez jedna osobę (w sensie downloadu i tekstów) bo to na te czasy by miało jedynie sens jakbym miał upload ze 10 MB (jak nie więcej). Dziękuje za zrozumienie osób LENIWYCH.
Pozdrawiam Zmora
hmm
kolejna konkurencja ;D
buu ale hardki i rmvb. bleee my tego nie uploadujemy ;D
hmm e kazdym razie powo
btw.
kto wam pozwolil zamieszczac moje UPy z forum ;>
Elfen lied DVDRip darkside-raws 5.1
Rozen Medien, wszystkie czesci.. hmm tutaj musialem uploadowc 7 gb^^
Myself Yourself
Rawy Kanon 2006
Goshuushoo-sama Ninomiya-kun
hmm na oko liczac to na okolo 50 tytulow masz 7 moich upow xD
Przede wszystkim wypadaloby najpierw chociaz zapytac...
aha i mala uwaga ;>
Jak podajecie tytul anime w temaci to nie piszcie polskich tyulow (tylko). aha.. i kodujcie linki xD
Sorki, widzę że zostałem oszukany, spytałem sie osoby co to dodała czy pytała sie autora uploadu (link do strony w nazwie pliku) powiedział ze tak Sorki, a i dla pewności pisałem do ciebie na gg, ale coś nie odpisujesz. To sie zapytam tutaj czy ten download może zostać u mnie na stronie ?
Powiedzmy tak, będzie ograniczone grono osób odwiedzających stronę A rip na 100 % nie będzie bo nawet jak nie będą wchodzić to strona i tak będzie czynna. Do tego w najbliższym czasie zakupujemy hosting do plików na dreamhoscie, co się równa z zapotrzebowaniem na uploaderów, wiec jak jest rejestracja to kto zostanie i będzie uploady dodawał to takiemu można dać możliwość uploadowania plików. Jak dobrze pójdzie stronka sie rozkręci, bo za dużo stron z własnym hostingiem niema. A jak komuś nie przypasowuje rejestracja to do tego grona osób się nie zalicza. Do tego ta strona nie jest stroną robioną przez jedna osobę (w sensie downloadu i tekstów) bo to na te czasy by miało jedynie sens jakbym miał upload ze 10 MB (jak nie więcej). Dziękuje za zrozumienie osób LENIWYCH.
Pozdrawiam Zmora
A wiesz ile osób nawet nie wchodzi na strony, gdy nie może zobaczyć tego co na niej jest (w tym ja)? Dla mnie ukrywanie tego co się ma to jak obawa, że ma się same gnioty, albo po prostu, nic... Chociaż listę animców, któe już macie uploadnięte umieść na widoku publicznym, nie tylko dla zarejestrowanych, wtedy możesz liczyć na więcej ludzi, którzy będą regularnie Was odwiedzać, zostaną na dłużej. Popatrz np. jak działa anime-eden.com - jak dla mnie mają idealne rozwiązanie jeśli chodzi o rejestrację (dla gości zakaz pobierania, albo bardzo ogranicozna możliwość, ale każdy wie co jest dostępne, bo lista tego o mają jest dostępna dla wszystkich).
Sorki, widzę że zostałem oszukany, spytałem sie osoby co to dodała czy pytała sie autora uploadu (link do strony w nazwie pliku) powiedział ze tak Sorki, a i dla pewności pisałem do ciebie na gg, ale coś nie odpisujesz. To sie zapytam tutaj czy ten download może zostać u mnie na stronie ?
niech bedzie.. nie musisz juz tych linkow usuwac.. ewentualniemozemy sie wymienic uploadem, jak mnie u Ciebie, (albo odwrotnie) cos zainteresuje..
Do tego ta strona nie jest stroną robioną przez jedna osobę (w sensie downloadu i tekstów) bo to na te czasy by miało jedynie sens jakbym miał upload ze 10 MB (jak nie więcej).
my mamy narazie ze mna 3 uploaderow.. i .. 10 MB ?? troche zart xD ja mam upload 64 KB/s i samego anime mam d otej pory uploadowane 113 GB ;P
A ja mam upload 32 kB/s i mój upload od początku stycznia to 23379.04 MB a jak na razie jeszcze nie dokończyłem Witch Hunter Robin MKV\H264\Dual Audio i pełno anime z nowości mam wrzuconych i parę anime w formacie śmiesznym i na razie u mnie na stronie anime wygląda tak bez 8-9 tytułów bo nie aktualizowałem jeszcze tego spisu
Edit. co do wypowiedzi MisQL to kombinuje jak udostępnić spis przed rejestracja
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2008-01-22 18:47:07)
hmm a tutaj sa moje uploady ;D (ze screenami ;P)
[url=http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=199717]http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=199717]
btw. mnie jedynie interesuja softy i rawy ;
btw. nastepna osoba robidownload anime xD
Dlaczego sie do kogos nie przylaczysz ;P
Ostatnio edytowany przez tymek88 (2008-01-22 18:54:52)
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna