Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
a ja a ja ja ? xDDDD
No i z Razielem planujemy zrobić w niedalekiej przyszłości konkurs... Będzie można wygrać konto premium na Rapidshare, ale jeszcze nie wiadomo na czym będzie polegać ten konkurs
No i z Razielem planujemy zrobić w niedalekiej przyszłości konkurs... Będzie można wygrać konto premium na Rapidshare, ale jeszcze nie wiadomo na czym będzie polegać ten konkurs
To jedna ze śmieszniejszych rzeczy, jakie dziś słyszałem
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-01-22 21:06:56)
"Skazany na zajebistość"
A dlaczego takie coś ?? Coś sie nie podoba w tym ze rozdajemy konta premium ? Ludzie pierw narzekacie ze na rapidshare, a później ze wam chcemy dać premium... Jesteście sami w sobie śmieszni
Ludzie... jesteście dziwni....
Ostatnio edytowany przez raziel16 (2008-01-22 21:35:59)
hej tymek88 znalazłem twoje upy na innym forum i poprostu je przeniosłem do animana więc nie miej pretensji do zmora150. Z drugiej strony też nie twierdziłem że to są moje upy a nawet powiedziałem z kąd je mam (zresztą w związku z tym było pytanie do mnie ze strony zmora150). Po co uploadować drugi raz coś co już jest ogolnodostępne ?? To chyba normalne, że w internecie linki się "rozsiewają" (na tym to polega, na rozsyłaniu informacji). A teraz w sprawie Rapidshare: większość anime można ściągnąć także z serwerów bezpośrednich nie płatnych takich jak: http://www.lolipower.org/ Wystarczy na tej stronie kliknąć jakąś zakładkę DDL #1; DDL #2; DDL #3 lub DDL #4 i pojawi się cała lista anime do ściągnięcia lub jak ktoś szuka na rapidzie czegoś to np: http://alfainfo.ru/ lub http://zazuga.ru/ lub http://inetlive.ru/2007/12/22/ na takich ruskich stronkach można naprawdę dużo znaleźć . Ogólnie to właśnie się tym zajmuję, wyszukuję w necie takie rzeczy, kóre mogą być innym potrzebne i linki wlepiam tam gdzie to może się komuś przydać. Czy zrobiłem coś złego uplinkując twoje uploady ??
A dlaczego takie coś ?? Coś sie nie podoba w tym ze rozdajemy konta premium ? Ludzie pierw narzekacie ze na rapidshare, a później ze wam chcemy dać premium... Jesteście sami w sobie śmieszni
nie no wszystko ok ale oglnie jak by to ujac:
Wasza stronka istnieje bardzo krociotko to raz, dwa nie macie nic ciekawego w ofercie ( wiekszosc jest dostepna, prze torent badz cos innego niz rapid.
resumujac nie wiadomo ile wogole bedzie mieli stalych uzytkowinkow.
Lepiej zainwestujcie pieniadze z tego konta premium w jakis porzadny serwer.
Amen.
z tym serwerem to j/w
co do konta premium, tych stronek co podał ~dxxt... atk sa tam dostepmne anime , anie pamitej ze jets ograniczone miejsce, i nie bedzie tego co ktos sam uploaduje, poza tym tam predkosc jest max okolo 200 KB/s a na RS (mam konto i teraz scaigam tylko z rs ^^) to predkosc jest ponad 3x wieksz...
@~dxxt
Co do moich upów... one znajduja sie na forumach... ale na tych na ktorych ja sam je umieszczam... Teraz pomysl.. "po co uploaodwac skoro juz jest"... tak.. ale wiesz ze osoba uploadujaca... mogła pomyslec tak:
"o to jest tylko na torrencie! Mało seedow.. scaigałem to ponad tydzien.. spoko uploaduje i bedzie łatwiej dostene" a co za tym idzie ? hmm włąsnie to co TY (twoje forum/www) macie do zaoferowania, a inni tego nie maja.. To moze zwiekszyc popularnosc czy polepszyc opinie strony prawda ? O to tutaj chodzi
A to ze znalazłes to na innym forum nie zmienia faktu ze w linkach jest adres naszego serwisu i powinienes sie najpierw spytac... BO... mozliwe ze mozemy sobie nie zyczyc zeby umieszczac uplloadowane przez nas anime, ((na ktore tracilismy czas, (sciaganie/uploadowanie/szukanie), prąd.. itp. )) nainnym konkurencyjnym forum. Hmm ;>
jeszcze co do tego konkursu o ktorym wspominał zmora ;> Qrde my tez to planowalismy zrobić;d jakis konkurs i nagrody (z tego co sobie przypominam to planowałem konko na miesaic i pare kont na 48h xD)
///edit
@zmora..
hmm pisalem posta:
Wczoraj, 06:51
ze ten up ktory dodaliscie moze juz ewentualnie zostac.. ale nie pisalem ze mozecie dodawac nowe moje upy..
[A] Shingetsutan Tsukihime (mkv- a4e) <-- Wysłany: Wczoraj 19:42 (dodatkowo - Ostatnio zmieniony przez zmora150 Wczoraj 21:22, w całości zmieniany 1 raz ) kolejne 3 gb mojego upa...
///edit
OOMMGG teraz to juz troche przesada...
Dopiero zauwazylem ze.. ten temat z moim upem.. nie jest w dzaile download anime tylko w dziale ''Wasze uploady''
... n/c
nawet regulamin nie jest przestregany ^^
[cytuj]16. Jeżeli kopiujesz czyjąś pracę, napisz w widocznym miejscu, nick prawdziwego autora i/lub jakiś kontakt.
17. Podawanie linków na zewnętrzne fora w celu reklamy jest zabronione! Oczywiście możecie takowy link możecie wpisać do waszej sygnatury.[/quote]
Ostatnio edytowany przez tymek88 (2008-01-23 03:59:10)
Ok już to poprawiam i pisze do tej osoby by twoich uploadów nie tykała, bo to staje sie niebezpieczne ^_^ Jak co całą sprawę wyjaśni się jutro, lub na GG zaraz do ciebie napiszę.
BO... mozliwe ze mozemy sobie nie zyczyc zeby umieszczac uplloadowane przez nas anime, ((na ktore tracilismy czas, (sciaganie/uploadowanie/szukanie), prąd.. itp. )) nainnym konkurencyjnym forum. Hmm ;>
A komputera na pewno nie masz włączonego 24 na dobę ? Bo u mnie komputer nie jest wyłączany już od ponad roku (właściwie to od jutra będzie rok bo w tedy go kopiłem). No trudno Czasu to tez na bank nie traciłeś
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2008-01-23 04:30:41)
ehh wszyscy jesteście dziwni... ludzie sie starają udostępniać anime i osty a tu co.... won!! A powinno być dziękuje...[kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][papatki][papatki][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa]
[shithappens][shithappens][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][okej][okej]
nie no gdyby nie tacy ludzie jak my nie było by wogóle anime w internecie
Tymek88 - wyjezdzasz na nich, ze udostepniaja twoje upy bez zgody... a co z naszymi skanlacjami xP?
Co do serwisu - coz... dobra alternatywa dla ludzi,ktorzy nie moga (z roznych powodow) korzystac z torrentow, ale nic wiecej.
Pomysl, zeby udostepniac hardsubki na współdzielonym serwie - dobre, dobre, lol xD (a wykupienie dedyka byloby jeszcze lepsze ^^").
Torrenty mysle, ze jeszcze dlugo pozostana glownym zrodlem fansubow, bo jest to po prostu najtanszy i najbardziej efektywny sposob rozprowadzania xP.
ehh wszyscy jesteście dziwni... ludzie sie starają udostępniać anime i osty a tu co.... won!! A powinno być dziękuje...[kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][papatki][papatki][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa]
[shithappens][shithappens][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][okej][okej]
nie no gdyby nie tacy ludzie jak my nie było by wogóle anime w internecie
Jeszcze se ***** na czole te emotikonki narysuj.
"Skazany na zajebistość"
Strony Poprzednia 1 2 3