Nie jesteś zalogowany.
Czy mógłby ktoś prztłumaczyć hitman reborn są napisy do 3 ocinków z tego napisy do pierwszego odcinka ściągneło ponad 3 tys osób więc dlaczego nikt tego nie tłumaczy??
Czy mógłby ktoś prztłumaczyć hitman reborn są napisy do 3 ocinków z tego napisy do pierwszego odcinka ściągneło ponad 3 tys osób więc dlaczego nikt tego nie tłumaczy??
Ponad 60 epków już wyszło, co wielu ludzi zniechęca do tłumaczenia. Osobiście polecam, seria w kolejnych epkach się rozkręca.
tak ja shugo chara i clannad
Pewnie Shakugan no Shana II ost niewychodza nowe epki przetłumaczone:/
Pewnie Shakugan no Shana II ost niewychodza nowe epki przetłumaczone:/
A ja zgaduję, że jak wszystko dobrze pójdzie, może dziś wyjdzie nowy epek
2008-01-21: Shakugan no Shana Second 14
Wyszedł wczoraj
Na stronie Eclipse już wolno zassać. Przynajmiej ja już mam.
A co do napisów to dawno nie widziałem tłumaczenia ...
No przecież napisałem, że jak dobrze pójdzie to będziecie je mieli dzisiaj... [napisy, rzecz jasna do epka 11]
Ja bym prosił napisy do Dragon Ball Remastered HD, oraz ktoś mógłby pomóc w tłumaczeniu Tekkamana bo czekam na napisy już od roku
Ja mam gorącą prośbę o dokończenie Seto no Hanayome bo stanelo na 16 epie a jest ich 26.bardzo proszę.
Ja bardzo bym prosił o Karas - The Prophecy Bardzo mi zalezy 1 Cd okolo 700mb
Ja bym prosił o napisy do Doraemon'a (jeśli liczba odcinków kogoś nie zrazi...).
Ostatnio edytowany przez Maniack (2008-01-23 00:38:52)
Ja bym prosił o napisy do Doraemon'a (jeśli liczba odcinków kogoś nie zrazi...).
A czy wogóle można to sciągnąć nie wliczając emule.Napewno nikt do tego nie zrobi napisów[ej]
Maniack napisał:Ja bym prosił o napisy do Doraemon'a (jeśli liczba odcinków kogoś nie zrazi...).
A czy wogóle można to sciągnąć nie wliczając emule.Napewno nikt do tego nie zrobi napisów[ej]
Wiesz... dokonując niemożliwego zapiszesz się w annałach historii, to jak?
Przetłumaczcie w końcu Gilgamesha do końca ;> zrobicie duży krok w przód jakoże PaskudnyTeam nie skończyli napisów. Po angielsku od dawna już to jest. Dziwne że nikt się za to nie zabrał.
Przetłumaczcie w końcu Gilgamesha do końca ;> zrobicie duży krok w przód jakoże PaskudnyTeam nie skończyli napisów. Po angielsku od dawna już to jest. Dziwne że nikt się za to nie zabrał.
Może dlatego, że na Hyper to leciało/leci
po raz kolejny proszę o 2 filmy:
MUNTO
MUNTO 2
może komuś sie spodoba.
Happy Lesson Advance
przydałyby sie napiski
i o
5 epq
Prism Ark
ktos zapomnial ;p
Ostatnio edytowany przez Klapo (2008-01-25 04:01:14)
Prosił bym o "Inukami: The Movie", dokończenie "Kodomo no Jikan", "Minami-ke" + "Minami-ke Okawari", dokończenie "Kage Kara Mamoru!", dokończenie "Mahoraba: Heartful Days", przetłumaczenie "Sumomomo Momomo 1z2 specjalnych ep" (bo wiem że 2 jest na razie tylko RAW;) ) i o skończenie tłumaczenia "Seto no Hanayome" z innej grupy jak Ayako, bo na dobre chyba już skończyli na 16ep
Ostatnio edytowany przez Diukatan (2008-01-28 15:13:58)
Kemonozume
ciam cia ram cia ciam
To Heart 2 (4-13)
Izumo Takeki Tsurugi no Senki (6-12)
Prism Ark (5, 8-12)
Seto no Hanayome (18-26)