Nie jesteś zalogowany.
to ja sie od razu pisze. Co prawda jeszcze nie wiem dokladnie, jak to bedzie z praca, ale watpie, zeby mi cokolwiek kolidowalo z weekendowym ogladaniem anime, wiec bede czekal na jakiekolwiek informacje.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
A jakiś temat tegoż senansu? W 100 hentajów dookoła świata xP?
shit... 25-27 to mnie powoli sesja sie zaczyan ;/ ... tym razem mnie nie bedzie ;/
E tam sesja. Ja pierwszy egzamin mam 30 stycznia.
Co do tematu seansu, to wątpię żeby hasło "More corn!" przeszło. Na pewno wymyślimy coś ciekawego.
taaa pozory... A tak na powaznie, to watpie zeby jakis temat spotkania sie wyklarowal. Pewnie kazdy podrzuci ze 2-3 tytuly jakichs oav'ek, movie, moze jakas mini serie?? a moze zwyczajna serie tyle ze pojdzie to na 2 spotkania To wszystko jest do obmyslenia. Jak na razie musimy zorganizowac miejsce. A moze ktos inny z waraszawy ma dojscie na uczelni do rzutnika w jakims milym lokalu?? Bo to ze nikt nie ma rzutnika na wlasnosc to juz wiemy Chyba ze jakas dobra dusza z WIELKIM telewizorem zaprosilaby nas do domu. Ja niestety duzego tv nie posiadam, ale jak komus chcialoby sie przetransportowac swoj telewizor do mnie, to moge chetnie udostepnic lokal
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Hehe... Ta osoba z duuuuużym telewizorem musi bardzo uważać... wiem jakie rzeczy dzieją się po % z duuuużym telewizorem. czasami nachodzi niektórych piekielna ochota żeby porzucać w taka plasme albo LCD rzutkami... to tak dla przykładu.
Może założylibyśmy pewną organizację non-profit? Taka AnimeTegracja
Coś sie cicho zrobiło w wątku. A tak w ogóle to dałem namiary na filmiki na pw zainteresowanym
Mam trochę smutnych wieści - obie sale, które próbowałem załatwić nie są i prawdopodobnie do ferii nie będą dostępne. W jednej jest remont, a druga służy za składowisko starych mebli. :/
Za to mam opcję wypożyczenia rzutnika (ok. 10zł/h do dogadania), więc jeśli ktoś ma wolną chatę i w miarę czystą ścianę oraz zbiorą się chętni, nie powinno być problemu i będzie można się spotkać na jakieś większe oglądańsko.
No to kapa z tą salą, najwyżej poczekamy Niestety mieszkanie Tandemu HQ się nie nadaje na taki pokaz, wiecie czemu xD (nie tylko upaprana ściana jest powodem )
Za to przyszedł mi na myśl inny motyw, ale wiąże się dopiero ze spotkaniem w marcu (co nie znaczy, że nie można wcześniej też się spotkać ). W marcu do kin wchodzi Vexille, ale konkretnej daty jeszcze nie ma. Można zrobić masowy wypad do kina, a potem gdzieś pójść na dyskusję o nim (pewnie znowu skończy się u nas xP). W kinie Femina mógłbym załatwić bilety po 12zł przy grupie od 13 osób wzwyż. Hiroyuki już się na ten pomysł zapalił
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Pomysł nie jest zły (chociaż nie wiem co to Vexille xP), o ile nie bede zajety, to sie na to pisze xD.
Marzec? Czemu nie:P
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
mi tam też pasuje:)
Jak narazie to bym sie pisał ;]
Jak nic nie wybuchnie, to "pasi" Szkoda tylko, że nie 3D w imax Ale wszystkiego na raz nie się mieć...
Ostatnio edytowany przez qwig (2008-01-23 20:55:31)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Pożyjemy obczaimy być może i ogarniemy
Jeszcze tyle czasu a juz mowicie:-D lepiej nie zapeszac.
Może niezbyt na temat ewentualnego spotkania ale zobaczcie to UCH Czy to sie wam nie kojarzy z czymś (tym co byli na 1 spotkaniu)