Nie jesteś zalogowany.
bodzio - kurczę, kodowanie mój konik, bym ci tego mógł dokonać, ale nie mam iso;/ nie przywiozłem sobie jeszcze od strusica. chyba że ci nie zależy i się zrobi tak, jak przy naszym Bliczu Zagubione Wspomnienia, z jakiegoś rawa.
Dla mnie mogłoby być nawet z rawa, nie mam wielkich wymagań, ale jeszcze nie w tej chwili, bo mam trochę roboty
Hatake napisał:bodzio - kurczę, kodowanie mój konik, bym ci tego mógł dokonać, ale nie mam iso;/ nie przywiozłem sobie jeszcze od strusica. chyba że ci nie zależy i się zrobi tak, jak przy naszym Bliczu Zagubione Wspomnienia, z jakiegoś rawa.
Dla mnie mogłoby być nawet z rawa, nie mam wielkich wymagań, ale jeszcze nie w tej chwili, bo mam trochę roboty
A no, a mnie wtedy wygodniej:)
Shin Bible Black ep 05 już do pobrania.
Shin Bible Black ep 05 już do pobrania.
O Boże... a jednak coś SLF wydało, nareszcie, i teraz już nie opuszczać gardy
Ty się nie bój, wyjdzie jeszcze dużo dużo:P
Teraz SLF'owe suby do Naruto Shippuudena będzie można pobrać także z ANSI.:) 001-002 już dodany, reszta niebawem.
Genshiken 2nd Series - 01 <- nareszcie można je pobrać!
O jak dobrze. Dzięki za napisy. Czekałem długo na napisy do tej serii, mam nadzieję ,że jest tak samo dobra jak pierwsza.
Wczorajszej nocy miał zresztą swoją premierę na Ecchiconie xD
Dzialamy caly czas, jednak staramy sie unikac marudzenia "A kiedy kolejny ep". Nowa strategia...
no w końcu zaczynacie coś działać
Tak jak pisał Virus. A wiadomo, że wykonanie paczki trochę czasu zajmuje, a potem releasowy BOOM:D
No to fakt zrobiliście aż 2 epki <WOW> plus po 1 epie innych projektów.
Jak mi dokończycieLe Chevalier D' Eon to wtedy powiem uroczyscie ze jesteście dobrą grupą subującą hardki
Ps: Coś innego też może być hm.. taki Blood+ mniam
W ostatniej chwili, po zdecydowaniu się na coś z nowego projektu (no co, coś być musi ), wypalamy do was z True Tears! Super jedwabiste fastsuby, i do tego polskie! xD
Dostępne macie moi mili 2 wersje: XviDa i x264, to pierwsze w rozdziałce dtv, to drugie w hdtv.
Download:
XviD:
DDL: True Tears - 01
Torrent: True Tears - 01
x264:
DDL: True Tears - 01
Torrent: True Tears - 01
Potem może jakieś skriny.
PS: Od dłuższego czasu jest już dostępny soft do 2 epa Genshikena 2 na ANSI.
Sporo czasu minęło odkąd wydałem cokolwiek ze swoich projektów. Wiele było obiecywanek, wiele przekładań terminów, zmian planów... itd. Ale w końcu jest! School Days pack 1-4!!! Bigger, longer and uncut (może nie bigger i longer, ale uncut na pewno - choć kto wie, co przyniesie przyszłość.). Otóż to ostatnia rzecz jaką wydaję pod szyldem SLF. Pewno część już wie, jak nie wie to oświecę. Ja wraz z paroma osobami w SLF już nie jesteśmy - wpłyneło na to kilka czynnikow i sytuacji. Od razu chcialbym podziekowac za wspolnie spedzony czas w tej grupie. Ale jak to sie mówi "nic nie trwa wiecznie". Co nie oznacza, że zerwałem znajomości z członkami tej grupy - wrecz przeciwnie, nadal bede im pomagał przy niektórych projektach.
Niedługo ruszam z nową grupą... wróć... powiedziałem nową? Prawie nową... Jest to reaktywacja starego Asoko (Asoko zostało przejęte i upadło), tylko że pod nową nazwą i na nowych zasadach - będzie sie bardzo różniła od standardowej polskiej grupy fansuberkiej, ale otem potem (To będzie prawdziwa rewolucja w Fansubingu - grupa inna niż wszystkie).
School Days miał wyjść początkowo całą seria, jednak nie chciało mi sie czekać do marca, aż wyjdą wszystkie DVD, zatem postanowiłem wydawać paczkami. Epki 1-4 wydałem jako SLF, gdyż były już skodowane, a nie chciało mi się tego jeszcze raz robić; następne będą wydawane pod nowym szyldem. Jeśli chodzi o prace nad tym projektem to są w zaawansowanym stadium, idą dynamicznie i na bieżąco, aby w miarę cyklicznie wydawać. Niebawem również zostaną wydane inne projekty, lecz wydamy je już jako nowa grupa.
Tak czy siak, życzę grupie powodzenia, żeby pokończyła to, co zaczęła, a nie brała sie za nowe . A widzom udanego sensu .
Pozdrawiam
O, epy 3 i 4 True Tears też już są. Shin Bible black - 06 również.
Genshiken 03 - 04 można już pobierać z ANSI od dawna.
A na ANFO pojawił się True Tears 05.
True Tears