Nie jesteś zalogowany.
Ja prosil bym o dalsze tlumaczenie anime Hero tales jest swietne anime a ukazalo sie tylko pare napisow oraz tlumaczenie do D.Gray man poniewaz jest przerwa nie ma 2 odcinkow a konkretniej 64-65 i nie pogniewal bym sie jakby ktos ukonczyl rozpoczete tlumacznie hunter x hunter ova i ova 3 bo 2 jest chyba przetlumaczona.
Czy ktoś by dokończył
Seto no Hanayome
Bo ktoś zaczął i nie skończył brakuje od 17 do 26 !!!
Może za dużo wymagam ale chciałbym żeby ktoś zrobił napisy do Rosario + Vampire grupy Ayako-BakaWolf [XviD] do 4 odcinków które wyszły oraz do H2O Footprints in the Sand [BakaWolf-m.3.3.w] również XviD 4 odcinki
Może za dużo wymagam ale chciałbym żeby ktoś zrobił napisy do Rosario + Vampire grupy Ayako-BakaWolf [XviD] do 4 odcinków które wyszły
Na idiotyzm nie ma rady:
Rosario 1-3 A 4 ep już wkrótce pewnie.
czy wy myśliscie, że my jesteśmy roboty, że w godzinie po ukazaniu się ang hardka wam napisy zrobimy? wystarczy czasem pomyśleć :/
a napisy do rosario będą zapewne za 2 dni i raczej nie wcześniej... chyba że ktoś inny zrobi
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-01-28 20:38:41)
Luci0, jak wyszukiwarka to dla Ciebie zbyt wielkie wyzwanie, to jest takie cos:
http://animesub.info/katalog.php
a do napiskow..
Izumo OVA (Hentai)
(zapomnialem ostatnio napisac..)
Proszę o dokończenie serii Sunabouzu(Desert Punk)ostatnie napisy były wydane 2007.08.08(do 6ep) całość liczy sobie 24 epki
Black Lagoona też można by skończyć (narazie jest przetłumaczone 12 epów, z 24). No chyba, że ktoś to tłumaczy
Black Lagoona też można by skończyć (narazie jest przetłumaczone 12 epów, z 24). No chyba, że ktoś to tłumaczy
Są wszystkie The Second Barrage to ciąg dalszy, to te Tqoje brakujące 12 epków
Kemonozume
Moja droga, jakbyś zerknęła na dzisiaj dodane napisy, to może byś zauważyła, że jest już 2 ep przetłumaczony[ej]
ja bym chciała żeby ktos skonczył negima?! bo jest przetłumaczone do 6 epk a od 8 miesiecy nikt nie ruszył kolejnych epków
Czy ktoś by dokończył Seto no Hanayome ?
Bo ktoś zaczął i nie skończył brakuje od 17 do 26 .
hmm moze kimikiss ?? juz dawno zadnych subow nikt nie dodal ;]
Your Sin is my Sin because of Destiny to the Last Judgement.
Raison D'etre
ma ktos może napisy do bamboo blade odcinków powyżej 9 ??
jak tak to niech wrzuci na serva lub da znac z góry thx
Ja dołanczam się do prośby o Negima!?
- Honey and Clover II (niedokończone)
- Kashou no Tsuki (nieprzetłumaczone)
- Innocent Venus (nieprzetłumaczone)
- Saint Beast (niedokończone)
- Tactics (niedokończone)
- Innocent Venus (nieprzetłumaczone)
To było przetłumaczone w całości, tylko że tłumacz usunął suby. Szczęście mieli ci, którzy wcześniej to pobrali
tak sie zastanawiam....jaki jest sens usuwania napisów które sie wczesniej umieściło ?
~turunks, sens? Komuś się znudziło i usunął.:)
Innocent Venus to tego suby zrobił Master of ...:P