Nie jesteś zalogowany.
Nie liczył bym na to:)
Gizmo100 napisał:Jej mam mam "N" z pakietem AXN tylko kiedy on wejdzie bo juz sie nie moge doczekac
AXN? AXN to przypadkiem nie kanał?
A no jest bo sa 3 kanaly: ANX , ANX SCI-FI, AXN CRIME czyli mozna nazwac to pakietem
Dzis 23:00 na Hyper FMA Conqueror of Shambala
wie ktos cos nowego na temat Animaxu?
Ponoć na początku przyszłego roku.
A po co Ci taki kanał? No chyba, że lubisz lektora albo polski dubbing.
ale zawsze rozpropaguje trochę anime w Polsce wśród młodzieży i może starsi widzowie sie zapoznają z niektórymi poważniejszymi tytułami. kaczory odchodzą >mam taka nadzieje< to nie będą robić jakiś cyrków z tym tematem kanałów moze przejdzie jako prosty kanał z >bajkami< {nie lubię tej nazwy nadawać Anime}
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Akurat uważam że do telewizji będzie lepszy lektor niż napisy gdyż napisy są tutaj a więc po co ma być tak samo. Mam tylko nadzieję że nie będzie dubbingu.
[cytuj]Pragnę poinformować, że UPC Polska jest zainteresowana poszerzeniem oferty programowej o atrakcyjne dla naszych Klientów kanały.
Pozostajemy otwarci na współpracę z nadawcami na warunkach satysfakcjonujących obie strony.
Niestety, aktualnie nie jestem w stanie podać terminu ewentualnego wprowadzenia kanału Animax.
.
Nadmieniam, że o wszelkich zmianach będziemy starali się informować naszych Abonentów na bieżąco.[/quote]
Oto odpowiedź na mój mail do UPC z pytaniem czy będzie u nich dostępny Animax, więc pozostaje mieć nadzieję.
Ostatnio edytowany przez sajdak (2008-01-04 01:13:33)
O.O
Jeśli to prawda to umrę ze szczęścia, nareszcie coś porządnego w tv, co z tego, że oglądałem.
Święto narodowe dosłownie[yahoo]. Jeszcze niech puszczą te dwa tytuły o normalniejszej godzinie na zwykłym AXN to im chyba ołtarzyk postawię:D.
szkoda że nie mam AXN, ale co tam... zawsze mogę oglądać m jak miłość :/ Dlaczego moja kablówka oferuje tak mało konkretów
Ostatnio edytowany przez Jupiter (2008-01-25 16:38:36)
a ja cos czuje ze to jest próba oglądalności przed animaxem
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
kiczowato ja mam samo AXN , i raczej jak już ktoś ma to tylko AXN, bo reszta programów tematycznych jak Sci-Fi itd. są dodatkowo płatne(i to nie mało) czyli oglądalność nie będzie zadowalająca : /
Właśnie.
Mam axn, nagrałem sobie Sakura Wars, z polskim dubbingiem.
niestety ktoś sie walną i nie mam 16-17, a skąd je wziąć, nie wiem. Saku jest tyle, że od cholery.
Miałem też Samurai 7 - jakość ekstra, ale zaczęli nadawać w jednym z axn, którego nie mam.
Brrrrrrrr...kicha.
Nareszcie jakieś Anime na kanale, który posiadam! I to jakie Anime! Obawiam się tylko jednego, a mianowicie tego, że zapewne będzie to wersja z lektorem. Ale już ostatecznie lepszy lektor niż dubbing.