Nie jesteś zalogowany.
tak sie zastanawiam....jaki jest sens usuwania napisów które sie wczesniej umieściło ?
Ja, dla przykładu, swoje dwa stare suby (nie do IV) usunąłem, bo były żałosnej jakości, a że ktoś inny także przetłumaczył te epizody, to nie było sensu w poprawianiu.
EDIT: MeS tłumaczył chyba IV.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-01-30 12:15:35)
"Skazany na zajebistość"
mmmmmmmmmmmmmmmmm ja b ym prosil o tlumaczenie dani oraz lupina bardzo ladnei bym prosil:D i jescze city hunter moge dostarcxzyc e tytu;y jakiemus tlumaczowi:D
[cytuj]Ja, dla przykładu, swoje dwa stare suby (nie do IV) usunąłem, bo były żałosnej jakości, a że ktoś inny także przetłumaczył te epizody, to nie było sensu w poprawianiu.[/quote]
no taki argument rozumiem
Ja chciał bym żeby na serverze pojawiły sie napisy do prince of tennis odcinków 90-178
Witam.
W takim razie czy weźmie sie ktoś za Niea Under 7 ??
Witam, czy dokończy ktos subbowanie serii Code-E?
Kilka osób było by wdzięczne
Na animesub są napisy tyklko do 6 odcinków i niewygląda aby ktoś to miał zamiar dokończyć
Czy przetłumaczył by ktoś School Days: Valentine Days OVA ?
ja miałbym prosbe zeby shakugan no shana II była tlumaczona na bierzaco i Higurashi no Naku Koro ni Kai Season 2 zostało jeszcze 7 epkow do przetłumaczenia...
Chciałbym aby ktoś przetłumaczył film "KARAS". Zobaczyłem, że może być naprawdę ciekawy, ale nigdzie napisów nie znalazłem. Z góry dziękuje...
Chciałbym aby ktoś przetłumaczył film "KARAS". Zobaczyłem, że może być naprawdę ciekawy, ale nigdzie napisów nie znalazłem. Z góry dziękuje...
No chyba trzeba Cię młotkiem ... przecież wszystkie 6 epów jest przetłumaczonych, poza tym jest na licencji!
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-02-05 14:24:25)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
ja bardzo bym prosił o przetłumaczenie ostatnich 3 ep gunparade march
takie coś to znecanie sie nad ogladajacym:/
Kishin Douji Zenki super anime ,a nie ma naisów
Ja bym prosił żeby ktoś przetłumaczył do końca prince of tennis odcinki od 90 do 178
oraz rzeby ktoś przetłumaczył whistle odcinki od 14 do 39
Ja bym prosił żeby ktoś przetłumaczył do końca prince of tennis odcinki od 90 do 178
Powiem krótko - ban. Seria tłumaczona całkiem sprawnie.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-02-02 15:58:41)
"Skazany na zajebistość"
Mógłby ktoś (wspaniałomyślny, wielki, miły, intaligentny xP) dokończyć Minami-ke, bo są tylko 2 pierwsze epizody( ostatni wydany 2007.11.13), a już wychodzi 2 sezon.
Ostatnio edytowany przez WooDo (2008-02-02 16:29:37)
tactics
Chciałbym, aby była przetłumaczona do końca ARIA: The animation oraz ARIA: The Natural, będę niezwykle wdzięczny!