Nie jesteś zalogowany.
Spoiler
w tym odcinku pod koniec według mangi niby ma sie ukażąć sasuke:d czekam to od roku na jego powrót a dramat
No niewpoeim M***f****. Cóż to za jełop musiał być aby pisać takie głupoty.
Wg. mnie to była prowokacja Na kanale #ILA wystarczy jak ktoś się normalnie zapyta kiedy będzie następny epek danego anime to seria od razu jest wstrzymywana na długi czas albo porzucana - ale tam trochę dziwni ludzie są
przejmować się jakimś trollem? bo nie sądzę, że normalny człowiek napisały coś takiego
prowokacja jak w pytę strzelił
KDE4 ssie
Hyh ostatecznie za jakiś czas ktoś zajmie ich miejsce^^
Odcinek na pewno mają gotowy, bo wczoraj była emisja (tak podaje anidb i animenewsnetwork xD).
Edit: O i jakaś grupa już wydała 45 epek Shippuu xD http://www.zomgsubs.com/
Ostatnio edytowany przez ShAd0w (2008-02-01 10:46:04)
Odcinek na pewno mają gotowy, bo wczoraj była emisja (tak podaje anidb i animenewsnetwork xD).
Edit: O i jakaś grupa już wydała 45 epek Shippuu xD http://www.zomgsubs.com/
Już kilka razy mieli problem z rawami. Tylko że ani słowem nie pisnęli i napisali, że "coś tam im uniemożliwiło" szybki release. Więc nie przejmujcie się ich tekstami. Akurat znaleźli kozła ofiarnego ^^
eee tam przejmujecie sie jak dla mnie to wole sobie rawa oglądnąć!!!
eee tam przejmujecie sie jak dla mnie to wole sobie rawa oglądnąć!!!
No jasne, wszyscy wolą oglądać rawy, bo wszyscy doskonale rozumieją po japońsku
A tak na serio, to wie ktoś na jakim poziomie stoi tłumaczenie ZOMG, bo nie wiem, czy warto tłumaczyć z ich wersji...
tłumacz:d
"The high quality raw file didn't come out so im sorry if its a little bit less..." (źródło [zomg]) - zapewne to jest też powód, dla którego dattebayo postanowiło opóźnić nieco swój release... Nie chcą się znowu męczyć z "v2" jak to miało ostatnio miejsce w przypadku Bleacha.
prosze bardzo link do 45 odcinka zomg rmvb 27 mb
Naruto Shippuuden 45 Zomg
http://rapidshare.com/files/88274466/045.zip
Ostatnio edytowany przez lucek111 (2008-02-01 11:52:29)
"The high quality raw file didn't come out so im sorry if its a little bit less..." (źródło [zomg]) - zapewne to jest też powód, dla którego dattebayo postanowiło opóźnić nieco swój release... Nie chcą się znowu męczyć z "v2" jak to miało ostatnio miejsce w przypadku Bleacha.
Niee... Oto oficjalne info ze strony DB:
Naruto Shippuuden 045+ delayed/cancelled due to... [LOOK INSIDE]
2008/02/01
Subject: [COMPLAIN] Dattebayo team are a bunch of lazy bitches!
Email: nerzhul266@hotmail.com
Suck my cock motherfuckers! I have been waiting for 2 hours now and still no naruto shippuuden 45. So go fuck your mothers lazy bitches.
Here you have it. There will be NO Naruto Shippuuden for a long, long time. We "cock motherfuckers" shall be "fucking our mothers" from now on, and in general enjoying our lives.
Friendly Dattebayo Staff
P.S. The episode is done and ready to release, you just won't see it.
link
W skrócie DB nie wyda shippuudena 45, bo jakiś pojeb ich powyzywał -.-
luki no to juz wiemy...co sie odwlecze to nie uciecze...jedynie dzieci neo ktore nie mogą sie doczekac kolejnego epka bedą mialy problem ;p
~turunks sam jesteś dziecko neo !!!
Wielu ludzi czeka z tygodnia na tydzień na nowy odcinek czy to Bleacha czy Naruto czy innego Anime.
I od tego ma być dzieckiem neo ?
Właśnie takie komentarze jak Twój stwierdzają niski iloraz inteligencji !
Widać, że sam jesteś dzieckiem neo i jak nie dorosłeś do pisania inteligentnych komentarzy to lepiej sie nie wypowiadaj !
Ściągnąłem właśnie wersje ZOMG i zacząłem oglądać.I tak jak DB moim zdanie tłumaczy średnio, tak to przetłumaczone jest okropnie-liczne błędy stylistyczne i gramatyczne, brak przetłumaczonych niektórych linijek. Poza tym szczerze wątpię, aby to co jest napisane po angielsku w chociażby 70% oddawało sens oryginalnych wypowiedzi. Mi się osobiście tłumaczyć z tego nie chce, bo za jakiś czas DB wyda swoją wersję, a ja będę musiał wszystko poprawiać. Jak ktoś się uprze, to niech ogląda z tej wersji, ja osobiście radzę poczekać, aż DB foch przejdzie.
Rammstein, żaden komentarz nie odzwierciedla IQ.:-D
Zapewne będzie tak, jak w przypadku DN, ktoś weźmie się za natuciaka. Choć ja pierwsze słyszę i nic mnie to nie nie obchodzi.:D
Pisałem już wcześniej, że nie ma prawdopodobnie dobrych rawów, więc DB wykorzystuje zasłonę dymną, by nie odpowiadać na pytania, dlaczego nie ma jeszcze epka. Poza tym nic się nie stanie jak niektórzy odpoczną od Shippuudena, bo widzę, że już im się łepetyna grzeje za bardzo... co ciekawe, nie dotyczy to samych tłumaczy
Zgadzam się z Dragmaru. Nie dość, że angielskie tłumaczenie leży, to jeszcze jakość tego filmu... 12 fps! Aż się oglądać odechciewa... Poczekamy na jakąś lepszą wersję, może coś sensownego się wkrótce pojawi.
Nie ma dobrego rawa. Na Share znajdziecie póki co tylko 2 rawy, bardzo średniej jakości (albo nieusunięty przeplot, materiał zgrywany nie tak jak wypadałoby, 720x480 [nie ustawione pod VGA] itp. itd.). Tych w WMV9 od ovb bądź DivX6.80 od 3Zi nie ma.
Dobrze robią, że czekają na lepsze źródło.
~turunks sam jesteś dziecko neo !!!
Wielu ludzi czeka z tygodnia na tydzień na nowy odcinek czy to Bleacha czy Naruto czy innego Anime.
I od tego ma być dzieckiem neo ?
mówie o tych ciołkach, którzy godzine po wyjściu odcinka zaraz atakują na forum "kiedy wyjdą napisy"....a potem wystawiają bdb za napisy tylko dlatego, ze wyszly jako pierwsze (a ich jakosc czesto zostawia wiele do zyczenia).....to mniej wiecej taki troll, który napisal tego maila do DB, za którego sie obrazili...