Nie jesteś zalogowany.
Faktycznie 6 piw, ale w tych kubeczkach to tam góra 0,3l jest. Może to i jest jakis rekord, ale chyba w kategorii juniorów, bo ja osobiści to nie pamietam kiedy ostatnio piłem 0,3l piwo, a tak na dobra sprawę to nawet nie pamiętam kiesy ostatnio 0,5l piłem
To Ty masz twardą głowę, jak tak łatwo zapominasz : P.
sajdak napisał:Faktycznie 6 piw, ale w tych kubeczkach to tam góra 0,3l jest. Może to i jest jakis rekord, ale chyba w kategorii juniorów, bo ja osobiści to nie pamietam kiedy ostatnio piłem 0,3l piwo, a tak na dobra sprawę to nawet nie pamiętam kiesy ostatnio 0,5l piłem
To Ty masz twardą głowę, jak tak łatwo zapominasz : P.
Źle mnie zrozumiałeś ja doskonale pamiętam kiedy ostatnio piłem:P Chodzi poprostu o to, że jak pije butelkowe to 0,6 , a jesli o lane chodzi to spożywam już tylko w kuflach litrowych, bo są ekonomiczne i klimatyczne.
PS
A jesli chodzi o głowę to rzeczywiście mam twardą, tego sobie akurat odmówic nie moge.
PS2
Gorzej z żołądkiem
W takich "naparstkach" to się piło wódkę w gimnazjum.... a piwo ma o tyle mały %, że wypicie 6 piw w tak krótkim czasie nie jest niczym nadzywczajnym, co innego 6 szklanek (takich od piwa czyli 0,5l) wódy wypić, to już coś
Celes napisał:W takich "naparstkach" to się piło wódkę w gimnazjum.... a piwo ma o tyle mały %, że wypicie 6 piw w tak krótkim czasie nie jest niczym nadzywczajnym, co innego 6 szklanek (takich od piwa czyli 0,5l) wódy wypić, to już coś
Buahaha! To żeś teraz dowalił.
luki349 napisał:Celes napisał:W takich "naparstkach" to się piło wódkę w gimnazjum.... a piwo ma o tyle mały %, że wypicie 6 piw w tak krótkim czasie nie jest niczym nadzywczajnym, co innego 6 szklanek (takich od piwa czyli 0,5l) wódy wypić, to już coś
Buahaha! To żeś teraz dowalił.
W piwie najbardziej przeszkadzają bombelki (można się porzygać w trakcie picia - jak ci się źle odbije, ale zdarza się to tylko początkującym). A inna bajka taka, że moje motto to "flacha z rana, jak śmietana"
KDE4 ssie
Kolesie wymiatają[cool]. Ale za dużo punk-rocka w tym jest
~Rammstein, to wpadnij do mnie. Ukatrupimy cię i podzielimy sie kasą:D
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-02-01 13:43:07)
Wartość twoich zwłok na trupim rynku to:
36508 zł
Dodbre, dobre, choć już widziałem warto było sobie przypomniec
Ale teraz poczujcie prawdziwą techno moc ruskiego dziadka Dawaj, dawaj
Troche długo się rozkręca, ale warto obejrzeć dla MC Vspishkin'a
Ostatnio edytowany przez sajdak (2008-02-01 14:02:45)
Wartość twoich zwłok na trupim rynku to:
36508 zł
To ja jestem tańsza XD
28758 zł[rip]
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
To ja jestem tańsza XD
28758 zł[rip]
(ręka do góry, jak na licytacji lub w restauracji) To ja poproszę dwa razy : P (żart, bez obrazy...)
Moje ciało nie jest do sprzedania za żadne pieniądze... (na razie ; )).
Lubelski Full - Uwaga! Mocne!
Lubelski Full - Uwaga! Mocne!
Gościu wygląda jak Rich z "Mody na Sukces".
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
Jak już przy rosyjskiej muzyce jesteśmy:
Świetny teledysk
dulu napisał:Dodbre, dobre, choć już widziałem warto było sobie przypomniec
Ale teraz poczujcie prawdziwą techno moc ruskiego dziadka Dawaj, dawaj
Troche długo się rozkręca, ale warto obejrzeć dla MC Vspishkin'a
Hahaha, CCCP wydaje już koszulki z własnym logiem? XD Niebawem doczekamy się spodni z K-Lite Mega Codec Pack:D
Ostatnio edytowany przez Hatake (2008-02-01 16:15:01)
Kabaret Moralnego Niepokoju - Bee Gees, tytuł to tylko przykrywka
http://www.wrzuta.pl/audio/44yeG8gWfa
Ostatnio edytowany przez belghart (2008-02-03 01:47:16)