Nie jesteś zalogowany.
a kiedy pojawi sie mozliwosc sciagania zaznaczonych kilku napisow na raz bo to normalnie znecanie sie nad osobami ktore by chcialy zacza ogladac one pice lub inne tasiemce
A miała być kiedykolwiek dodana?
raziel4ever napisał:a kiedy pojawi sie mozliwosc sciagania zaznaczonych kilku napisow na raz bo to normalnie znecanie sie nad osobami ktore by chcialy zacza ogladac one pice lub inne tasiemce
A miała być kiedykolwiek dodana?
przeto po to została usunięta by nie było aniżeli by była ne?
Poprawiłem kodowanie w "Pozostało znaków" [...]
Chyba nie do końca...
[URL=http://img205.imageshack.us/my.php?image=bugkodowaniebv9.jpg][/URL]
DUDi to chyba tylko u Ciebie tak jest. U mnie wygląda ok [Pozostało znaków 14916]
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
No w sumie u mnie też jest nie tak, chociaż nigdy tego błędu nie zauważyłem.
A ja powiem, że coś tu się chyba dzieje. Nie pamiętam dokładnie, ale rano wszystko było w porządku, a teraz mam tak samo jak DUDI.
Ja wcześniej też miałem dobrze a teraz jest bład.
Ja mam OK pod Operą.
...
DUDI i reszta nie są osamotnieni też tak mam : /
[cytuj]Pozosta�o znak�w 15000[/quote]
Same here (Opera 9.23).
Choć nieszczególnie mi to przeszkadza, bo dopiero jak przeczytałem o tym błędzie to zwróciłem na to uwagę .
Ostatnio edytowany przez gorczak (2008-02-01 19:38:06)
"PozostaĹ�o znakĂłw 15000" - a też miałem dobrze.
Ostatnio edytowany przez MisQL (2008-02-01 21:55:08)
Czy u kogoś jeszcze zniknęły szybkie odpowiedzi w tematach?
"Skazany na zajebistość"
U mnie tak.
A "Pozosta�o znaków 15000" nadal jest niepoprawione .
Czy u kogoś jeszcze zniknęły szybkie odpowiedzi w tematach?
Tak. Heh, nawet przez chwilę myślałem, że ktoś zamknął topic "Co chcielibyście mieć przetłumaczone", a tu jednak zonk xD
Zjadacz napisał:Czy u kogoś jeszcze zniknęły szybkie odpowiedzi w tematach?
Tak. Heh, nawet przez chwilę myślałem, że ktoś zamknął topic "Co chcielibyście mieć przetłumaczone", a tu jednak zonk xD
Ja identycznie, na tym samym temacie mnie złapało XDDDD
"Skazany na zajebistość"
u mnie na firefoxie też zrypane: "PozostaĹ�o znakĂłw 15000"
MisQL napisał:Zjadacz napisał:Czy u kogoś jeszcze zniknęły szybkie odpowiedzi w tematach?
Heh xD
Mnie przed chwilą jeszcze jedna dziwna rzecz spotkała - chciałem ściągnąć napisy, lecz po kliknięciu na "pobierz napisy" zamiast włączenia pobierania pojawiła sie pusta strona z napisem "Błąd zabezpieczeń", potem już działało.
Zjadacz napisał:MisQL napisał:Zjadacz napisał:Czy u kogoś jeszcze zniknęły szybkie odpowiedzi w tematach?
Heh xD
Mnie przed chwilą jeszcze jedna dziwna rzecz spotkała - chciałem ściągnąć napisy, lecz po kliknięciu na "pobierz napisy" zamiast włączenia pobierania pojawiła sie pusta strona z napisem "Błąd zabezpieczeń", potem już działało.
...u mnie tak jest od paru dobrych tygodni...
MisQL napisał:Zjadacz napisał:MisQL napisał:Zjadacz napisał:Czy u kogoś jeszcze zniknęły szybkie odpowiedzi w tematach?
Heh xD
...u mnie tak jest od paru dobrych tygodni...
Nie tylko u was pojawia się błąd zabezpieczeń ciekawe od czego to jest