Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Ostatnio strusic zrobił fajna okładke do shufle i kilka przeróbek do innych anime. Ja też mam kilka przeróbek okładek, i myśle że znajdzie się jeszcze sporo osob które też maja. Wiec może czas zrobić jakaś stronke z okładkami ??
Ja moge się za to wziąść ale chciałbym kogoś do pomocy, czy ktoś miałby ochote mi pomoc ??
Mój pomysł jest taki - żeby kazdy zarejetrowany uzytkownik mógł dodać własne okładki
Co wy na to ??
PS. Oczywiście założenie jest takie że na tej stronie były by tylko okładki w wersji japońskiej, angielskiej i polskiej. Bo poco kopiować okładki np z francuskiej stronki www.tsubara.net/cover/index.php
pomysł jest świetny. :) Popieram Cię w 100% jesli bedzie więcej chętnych mogę się przyłączyć do pomocy Pozdrawiam pa
powiem tak całym engine strony sie zajme ja ale ktos mosi pisac newsy dodawać coś jak znajdzie itp. czyli krótko mówiąc opiekować się stronką. No ale jeśli ktoś znałby sie na html php i mysql to było by jeszcze lepiej.
Tak więc czekam na posty z deklaracją pomocy i z zainteresowaniem pomysłem
Ja robie okladki na swoje anime, jesli to mozna nazwac okladkami, poniewaz po prostu sciagam tapete konkretnego anime z neta a potem w powerpointcie dodaje wordarty np. z numerami odcinkow, a na koniec drukarka mi pracuje
ja podobnie tyle że w corel'u
Chętnie pomogę Ale proponował bym iść nieco dalej i dorzucać do okładek pełne info o danym Anime
jestem za tylko ze ja nimam na to tyle czasu chce stworzyc cos w stylu wikipedi czyli ze wszyscy moga dodac do stronki okladki i tak np jak proponujesz jakis opis
Też nie mam aż tyle czasu ale chce dać możliwośc dopisywania tych danych przez użytkowników. Najważniejszą rzeczą jest jednak aby ktoś stworzył jakiś lay stronki Ktoś się podejmuje ??
właśnie chodzi ze ja to zrobie tylko potrzebuje jakis pomocnikow bo sam mm troche czas ograniczony, wiecie matura itp
Za 2-3 dni powinna być stronka gotowa czekam tylko na chetnych do pomocy.
najlepiej wlasnie okladka i jakies drobne info o tym anime, zeby to sie w kolejny serwis nie przerodzilo jak taki jeden b....i
To daj znać jak będziesz miał layout to zaczniemy prace
hmmm, pomysl bomba, do tej pory korzystalem ze stronki http://perso.wanadoo.fr/coversfan/CDN.htm ale oczywiscie i wlasna produkcja sie znajdzie:) pozdro dla maniakow okladek:)
Ja z kolei mam pytanie: czy zna ktoś może namiar na okładkę do Speed Graphera, bo na sieci nie znalazłem ??
Ja równiez z przyjemnoscia moge w czyms pomoc
praca wrze pełna para wiec czekajcie cierpliwie na stronke z okładkami
PS. Załorzyłem nowe konto bo mi się stary login nie podobał
Trzeba się było zgłosić do admina, może by Ci pomógł- nie musiałeś od razu nowego konta zakładać
Strony 1