Nie jesteś zalogowany.
http://img341.imageshack.us/img341/7594 … on3pi5.jpg
mała gratka dla fanów:)
znalazłem częściowe tłumaczenie:
[cytuj]Just some points from the bottom right box-
-Third season is a story that takes place after the war <--Well, no chance for a redo
-The atmosphere will be kind of similar to season 1's, now that Louise and co. have returned to the academy
-People getting along better and working together (in the academy)
-More Tabitha
-Tifannia appears
-Focus on Louise and Saito's growth and bond
-It's going to be a work that allows you to fully enjoy "Zero"[/quote]
a wiadomo jaka wojna ?? i gdzie ??
mam wrażenie, że w ogóle nie oglądałeś tego anime...
mam wrażenie, że w ogóle nie oglądałeś tego anime...
Mnie się bardziej wydaje, że on nic nie zrozumiał z tego co wstawiłeś .
[cytuj]Just some points from the bottom right box-
-Third season is a story that takes place after the war <--Well, no chance for a redo
-The atmosphere will be kind of similar to season 1's, now that Louise and co. have returned to the academy
-People getting along better and working together (in the academy)
-More Tabitha
-Tifannia appears
-Focus on Louise and Saito's growth and bond
-It's going to be a work that allows you to fully enjoy "Zero"[/quote]
Dzięki za info Przemo. Zapowiada się całkiem interesująco, jednakże pomimo tego: "The atmosphere will be kind of similar to season 1's, now that Louise and co. have returned to the academy" oraz tego: "Focus on Louise and Saito's growth and bond", to: "Tifannia appears" jak dla mnie dość jednoznacznie sugeruje nawiązanie do charakterystycznych zachowań Saity z drugiego seznou. Mam nadzieję, że się mylę, bo jednak większość tych zapowiedzi ma dość mocno pozytywny wydźwięk, [jak dla mnie] robiąc mi tym samym ogromnego smaka Cóż, nie pozostaje nic innego, jak tylko czekać...
Ostatnio edytowany przez MasterPLASTER (2008-01-25 15:55:05)
tu raczej chodzi o to, że będą się częściej pojawiać postacie drugoplanowe z 1 serii (wide Tabitha) i akcja częściej będzie się działa w akademii, co zresztą jest napisane:P
eee nie wazne gdzie i kto bedzie wazne by znow bylo z czego sie posmiac ^^
przeciez wszystkim o to chodzi co nie??
Ha, Tiffania. No to będziemy mieli ZNOWU zazdrosną Ruizu, bo Tiffania wykurowała Saita po tym jak został zabity w wojnie... Tak, zabity. Nie wiem jak to było w S2, ale w nowelce Saito został zabity. Na śmierć. Reszta chyba zgadza się z anime. No i poza tym Tiffania to następna "Breast Revolution" w haremie ZNT...
Pytanie do tych, którzy oglądali S2:
Czy w anime była scena, gdzie w pewnym mieście (kiepska pamięć, wybaczcie), Saito wybrał się na pewnego rodzaju festiwal, Ruizu została w domu, gdzie Derflinger udzielił jej lekcji o miłości, a potem próbowała go powitać z nekomimi i w skąpym stroju?
RiXeD tak bylo tak saito przyszedl z innymi i wszyscy mieli zdziwione miny
RiXeD tak bylo tak saito przyszedl z innymi i wszyscy mieli zdziwione miny
Aha, dzięki.
Odpowiadając jeszcze raz na pytanie o doujiny. Jeśli interesuje cię H, zajrzyj tutaj:
http://www.fakku.net/manga.php?series=Zero+no+Tsukaima
A ja skorzystam i sie zapytam czy ze strony kuroneko ma ktos do ZNT: II odc 9-12 ma ktos torrenty i moglby poseedowac ? stanelo mi na 80 % i nic :/ torrent z rozszerzeniem .avi odc 9-10, 11, 12 troszke namotalem ale zdenerwowany lekko jestem sry za błędy xD
Your Sin is my Sin because of Destiny to the Last Judgement.
Raison D'etre
czlowieku nie baw sie takimi zeczami ;] wejdz se tu www.zeronotsukaima.wbijam.pl masz wszystkie epy online ;] nawet na pelny ekran mozesz dac i jest dobrze
czlowieku nie baw sie takimi zeczami ;] wejdz se tu www.zeronotsukaima.wbijam.pl masz wszystkie epy online ;] nawet na pelny ekran mozesz dac i jest dobrze
JAKOŚĆ...
A poza tym zawsze lepiej jest mieć anime na dysku lub płytach. Choćby dlatego, że można włączyć je sobie kiedykolwiek, bez zapychania intersieci.
No i JAKOŚĆ, cholera...
powiem ci tak jesli chcesz jakosci HD to nawet sciagajac jej nie zyskasz a jesli chodzi o anime online przynajmniej na stronie na ktorej ja ogladam nie jest zle jak kto woli ja tam nie lubie sie bawic w sciaganie i zapychanie sobie dysku 1000 roznych odcinkow anime ;]
e tam a tak wogole mam pytanie... moze mi ktos powiedziec kiedy 3 seria wyjdzie? miala wyjsc gdzies pisalo ale nie chce mi sie tylu stron przeglądać ;]
Your Sin is my Sin because of Destiny to the Last Judgement.
Raison D'etre
Sen w lipcu nie wiadomo ktorego a konczy sie we wrzesniu tez nie wiadomo ktorego
Ja też nie przepadam za nie wiadomo jakim kolekconowaniem anime...:)Popieram cabulkę[okej]:P
ja terz popieram Cabulke bo wole sobie juz ogladac na stronce niz sciagac
Hej cebul_91.
Z MU weź odcinki:
Zero no Tsukaima download
Ja mam dwie stronki, na których oglądam animce, bo równiez stwierdziłam, że nie ma sensu ściagać wszystkiego, co popadnie:P Ten przywilej zostawiam dla ulubieńców:D Pierwsza to oczywiście wbijam.pl, a druga (dzie wielkim plusem jest mnogość animców, lecz minusem, że niektóre serie nie są wrzucone w całości, np. Code Geass tylko pierwsze 5 epów[baka]) to baje.pl. I z obu stron korzystam na okrągło[okej]
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262