Nie jesteś zalogowany.
Teraz narzekacie, że przeciągają, a jak się skonczy to będziecie mieli doła przez pół roku :d to już jest jak związek, trwa od tylu lat, na każde nastepne spotkanie wyczekujecie z nadzieję i przyspieszonym biciem serca, a kiedy sie konczy juz myslicie o następnym Przecież ja z zadną dziewczyną nei byłem tyle ile oglądam Naruto, tak długie obcowanie z kimś/czymś zostawia potęzny ślad w psychice
czytam mangę jednak jakoś forma elektroniczna mnie odrzuca, niema to jak dobra manga w postaci książki, tylko szkoda że tak tragicznie w Polsce jest wydawana...
Pewnie też tak bym czuł, jak bym kiedyś czytał mangę trzymając ja w dłoniach.
tak wogle to dziwie sie ze tylko DB to subuje....wiem, ze jest na licencji i grupy nie chcą, ale bez przesady....pozatym w dzisiejszych czasach prawie kazde anime jest wypuszczane w 2 wersjach - mkv i avi....a DB ciagle tylko przy avi sie trzyma :/
Bo nie maja konkurencji, nie muszą niczym przyciągać ludzi bo wiedzą, że mogą wypuścić gówno, a i tak ludzie będą ściągać.
yeeeeaaaaahhhhhh 45 ep'ek jest już do pobrania na Dattebayo :DDDD xD
Heh szybko im przeszło, to może być bardziej prawdopodobne, że było to związane z jakością aniżeli mailem.
Jakość z tego co widzę nie jest za dobra .......przynajmniej tak mi sie wydaje....poprzednie ep'y były chyba w lepszej jakości...
Więc fochy im szybko przechodzą.
mówiłem, że to nie ma nic wspólnego z tym mailem
wg. mnie wyszli trochę na durnia, bo niby taki foch, że nie wiadomo co, a tu dzień później po prostu wydali.
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Wiesz, Arst, koleś zrobił uszczerbek na ich dumie, więc tak jakby chcieli mu zrobić na złość i opóźnili release o jeden dzień, żeby lepiej się poczuć (tzw. EGO Boost xD).
Jakość zarówno Naruto jak i Bleacha w tym tygodniu była żałosna i mam nadzieję, że za tydzień wróci do normy .
Ostatnio edytowany przez gorczak (2008-02-02 12:00:46)
Mnie tam Bleach pasował, jakichś szczególnych zmian w jakości nie widziałem, ale Naruto to porażka. Jakiś pogłos jest, czy szum gdy postacie coś mówią, jakość obrazu jak na youtube. Naprawdę tragedia
Dattebayo ma specyficzne poczucie humoru, pierw przedłużają wydanie przetłumaczonej na angielski wersji anime, zamieszczaja durny news do uzytkownikow o tym ze epeka 45 Naruto nie bedzie a dodatkowo wyzywaja uzytkownikow od matko-jebcow aby na koncu newsa napisac ze odcinek jest zrobiony i nie dlugo sie pojawi do sciagniecia. Można sobie pomyśleć że gardzą użytkownikami i myślą że jakąś łaske robią, na dobra sprawe nie tylko oni tłumaczą epki Naruto i tym swoim tlumaczeniem niech sie zadlawia.
Co do odcinka, to przegadany i nie wiele wnoszacy do fabuly.
Jednak Dattebayo.com dalo plame, mam wrazenie ze to jakies szczyle tam siedza i sie popisuja swoja 'inteligencja' ... żal ich, chcą zniechęcić swoich użytkowników korzystających z ich pracy to są na dobrej drodze.
no tak to jest jak tylko 1 grupa wydaje tak popularne anime i potem jak cos nie tak to sie pół neta burzy haha
Chyba źle tą wiadomość od DB zrozumiałeś. Gdzie oni tam wyzywają "użytkowników" od matko-jebców i piszą, że ep. wkrótce się pojawi?
Ostatnio edytowany przez Zaraki san (2008-02-02 16:29:50)
Chyba źle tą wiadomość od DB zrozumiałeś. Gdzie oni tam wyzywają "użytkowników" od matko-jebców i piszą, że ep. wkrótce się pojawi?
To przeczytaj raz jeszcze, nie powiedzialem slowo w slowo co tam jest napisane, jasno stwierdzili na koniec newsa ze odcinek jest juz gotowy, mimo iz wczesniej najezdżali na internautów.
(...)wyzywaja uzytkownikow od matko-jebcow aby na koncu newsa napisac ze odcinek jest zrobiony i nie dlugo sie pojawi do sciagniecia.(...)
Sorry, ale gdzie oni tak napisali?
Ostatnio edytowany przez Dragmaru (2008-02-02 21:21:58)
Nie ma to jak czytać mangę:P Wersja anime robi się coraz bardziej denerwująca, te przedłużenia odcinka bezsensownymi spojrzeniami postaci, paskudne animacje(nie to co w "podstawowym" Naruto). Ech... Narzekam tak chyba bo zacząłem czytać mangę i dostrzegam niedoskonałości w obrazie[placze]. Cóż, może grupa wydająca Naruto weźmie się za siebie i poczyta kilka postów z japońskich for czego Wam i sobie życzę:)
Tylko mnie nie bijcie za moje poglądy, bo niektórym naprawdę odbija gdy się źle wyraża o jego ulubionym Anime
Pozdro All[okej]
jep przyznaje ;D sam zle zrozumialem i cytat meila przytoczylem jako wypowiedz Dattebayo, a wiec zwracam honor i ide sie biczowac dla pokuty.