Nie jesteś zalogowany.
ja to juz nomalnie nie wiem. sciagnolem przez irca 1 odcinek grupy a4e i dupa ,ang dubbing
a z linku p[owyzej idzie 2kbp/s:/ czy juz nigdzie nie ma inuyashy z japonsckim dubbingiem?
ja to juz nomalnie nie wiem. sciagnolem przez irca 1 odcinek grupy a4e i dupa ,ang dubbing
a z linku p[owyzej idzie 2kbp/s:/ czy juz nigdzie nie ma inuyashy z japonsckim dubbingiem?
Z tego co pamiętam to większości relków a4e jest oprócz orginalnej ścieżki dźwiękowej dubbing ang. , więc powinieneś móc to zmienić.
Taa, relki od a4e to dual-audio.:-D
czyli nie ma ratunku przed ang dubbingiem??[deprecha]
czyli nie ma ratunku przed ang dubbingiem??[deprecha]
A co ci mówi słówko dual? Masz na do wyboru 2 ścieżki dźwiękowe, jap i eng.[papa]
Ostatnio edytowany przez dulu (2008-02-03 17:47:04)
poszukuje saint seiya inferno z angielskim hardkiem! jak ktos ma linki bede wdzieczny:)
zobacz to saint seiya
isohunt.com
yy no na gwałt potrzebuję epek 133 i 135 Bleach od Flomp-Rumbel h264 mkv ... Jakby ktos przypadkiem miał i był taki dobry bym był bardzo wdzięczny?:P
(torrenty są martwe...)
Ostatnio edytowany przez Shiva (2008-02-05 09:38:19)
Chciałbym zrobić napisy. Nawet upatrzyłem anime, ale nie mam jak go zdobyć. Może ktoś mógłby jakoś pomóc. Poszukiwane: Sanctuary.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
[cytuj]poszukuję D.Gray-Man RAW S^M EP. od 60 do 67 w formacie avi[/quote]
Tutaj --- Są od 63-67. Nawet jest 68 odcinek tylko daj na głowną stronke i poszukaj tam. Napewno bedzie w Lastes czy coś w tym stylu. A tak pozatym to po co Ci Rawy jak wolno z SS mieć ??
Ostatnio edytowany przez Pisak (2008-02-06 23:55:45)
[cytuj]poszukuję D.Gray-Man RAW S^M EP. od 60 do 67 w formacie avi
Tutaj --- Są od 63-67. Nawet jest 68 odcinek tylko daj na głowną stronke i poszukaj tam. Napewno bedzie w Lastes czy coś w tym stylu. A tak pozatym to po co Ci Rawy jak wolno z SS mieć ??
Z RAW'ów lepiej się robi AMV'ki a z tych torętów zanim mi ściągnie te RAW'y to prędzej chyba osiwieje
Chciałbym zrobić napisy. Nawet upatrzyłem anime, ale nie mam jak go zdobyć. Może ktoś mógłby jakoś pomóc. Poszukiwane: Sanctuary.
klik klik
Jest tam kilka "Sanctuary", ale ciężko powiedzieć, co to dokładnie jest. Waga waha się od 200-450mb. Musisz sam looknąć.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-02-07 01:05:20)
Co do naszego Sanctuary, jedyna szansa na ściągnięcie tego - muł.
Byłem, patrzyłem. Np.: "Sanctuary S01E04". "Moje" Sanctuary to jednoodcinkowa oavka.
Co do naszego Sanctuary, jedyna szansa na ściągnięcie tego - muł.
Tak też myślałem, ale u mnie w sieci muł jest zablokowany. Miło, że ktoś też to wyczaił.
Ostatnio edytowany przez Winged (2008-02-07 01:11:55)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
Wrzuciłem do ściągania, na razie brak źródeł, jak ruszy i ściągnę, to zrobię torrenta albo pójdzie na jakiś serwer, jak oczywiście znajdą się źródła.:)
Wrzuciłem do ściągania, na razie brak źródeł, jak ruszy i ściągnę, to zrobię torrenta albo pójdzie na jakiś serwer, jak oczywiście znajdą się źródła.:)
"Kocham Cię, kocham Cię, jak myszka kocha ryż." - z chińskiego hitu. Wielkie dzięki za zaangażowanie.
Przecież "Sanctuary S01E04" to jest jeden epek. Drugi plik dołączony do tego to .info. Poza tym, są tam też jakieś inne jedno-odcinkowe avi. Dlatego miałeś dokładniej looknąć
No ale skoro twierdzisz, że nie ma - to nie ma. Poszperam jeszcze w paru miejscach. A co mi tam... sen jest przecież dla frajerów ;p
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-02-07 02:07:48)