Nie jesteś zalogowany.
czolgi napisał:~mkriso
czlowieku gdzie ty widzisz blad ?Jest ich masa, a skoro ich nie widzisz, to dopiero kapa Także w tym cytacie jest ich kilka
Tylko sześć[roftl]
~czolgi, mocny jesteś!
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-02-06 19:01:43)
Kekkaish 27 i w góre
Ostatnio edytowany przez Cathail (2008-02-06 21:10:28)
Gundam Wing ;pp
Czy mógłby ktos zrobić napisy do sister princess pierwszego sezonu bo sa napisy do drugiego a niema do pierwszego
Gankutsuou: niedokończone 5/24
Tactics: niedokończone 3/25
Honey X Honey Drops
5 Centimeters per Second: niedokończone 1/3
Saint Beast
Ostatnio edytowany przez Tenshi1991 (2008-02-06 23:12:40)
Onmyou Tai Senki
5 Centimeters per Second: niedokończone 1/3
Wbij się na anfo, tam są dostępne aż dwa polskie hardy.
"Skazany na zajebistość"
Przydałoby się by ktoś skończył tłumaczyć serię Prince of Tennis....
Sisters of Wellber
Przydałoby się by ktoś skończył tłumaczyć serię Prince of Tennis....
Przecież suby dodawane są regularnie. -_- Opanuj się z takimi prośbami... :] W ogóle to nie wiem, jaki jest sens tego tematu. o.O
teela napisał:Przydałoby się by ktoś skończył tłumaczyć serię Prince of Tennis....
Przecież suby dodawane są regularnie. -_- Opanuj się z takimi prośbami... :] W ogóle to nie wiem, jaki jest sens tego tematu. o.O
Szczerze to ja zawsze sam się zastanawiałem nad jego sensem.
teela napisał:Przydałoby się by ktoś skończył tłumaczyć serię Prince of Tennis....
No, jak to? Przecież możemy my, robiący napisy, wyżyć się na tych sępach na nas żerujących, które potem nawet nie raczą wystawić komentarza Poza tym, bywa tu czasem całkiem zabawnie, przykładem niech będzie ~czołgi i "gdzie ty tu widzisz jakiś błąd" oraz Wuja Zjadacz wkur...jący się na kolejną prośbę o Karasa
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Dzieki za szybką reakcje dotyczącą D.Gray-man, jest już na Bieżąco <wow>
Pytanie:
czy napisy do odcinków specjalnch do Shakugan no Shana kiedyś bedą?? jakie odcinki? macie link:
sorki za warez
oczywiście pomijając fakt ze shana jest 6 odcinków w plecy\\
Jeszcze raz BiG ThX za d.gray'a
Ostatnio edytowany przez filazaf (2008-02-07 14:11:50)
Możemy, możemy, ale ile można? xD Quithe, post filazafa jest najlepszym przykładem, że ten temat jest bez sensu. xD Oczywiście jest ich sporo więcej, ale przecież każdy o tym wie. :] Prawda jest taka, że żaden tytuł, o który tutaj proszą, nie został przetłumaczony do końca. Mam tu na myśli tytułu, do których suby nie pojawiają się już przynajmniej z pół roku. :]
Cieslak, widzisz problem? Napuść na ten temat Freemana, on lubi zamykać tematy.:P
I spam godni spam.
wiem ze jest bez sensu, przecież tłumacze, nie roboty, nie chińczycy, nie dostają za to kasy, ale 6 ocików:))
Respekt suberzy, respekt dla was
Nie będę go zamykał, i tak przymykam na niego oko, bo niedługo się pojawi WishList i sprawa rozwiąże się w sposób naturalny.
A że nie ma sensu, to inna sprawa...
Aha, to oczywiście nie oznacza w żadnym wypadku, że można tu sobie urządzać mortal kombat czy coś
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-02-07 15:01:15)
Nie no, parę tytułów zostało przetłumaczonych. ;] A ten temat powinien mieć raczej, na celu zaproponowanie tytułów, dla suberów, którzy nie maja pomysłu za co sie wziąć, a maja czas i ochotę na tłumaczenie.xD Można by to trochę zmodyfikować, żeby oczekiwane tytuły wypisywane były na pierwszej stronie (coś jak: co kto tłumaczy, czy anime na licencji), z krótkim opisem (ilość ep; gatunek; data ostatnio wystawionych napisów, jeżeli tytuł nie został skończony; linki do AniDB; itp), z linkami do ww tematów, aby uniknąć głupich próśb (chociaż pewnie i tak by się trafiały xD), ale skoro ma wrócić WishList, to chyba będzie to zbędne. ^^
LoL bo nie uzylem polskich znakow to juz blad ? O_o
ファンのファンのために
LoL bo nie uzylem polskich znakow to juz blad ? O_o
Pomyśl o napisach, w których nie byłoby polskich znaków, przecinków, kropek... a będziesz znał odpowiedź.