Nie jesteś zalogowany.
Czy ktos z was ogladal ??
Ja powiem ze mi anime sie podobalo nawet bardzo, duzo ciekawych rozwiazan i dosc spora dawka humoru . I jeszcze muzyka..ktora tez komponowala sie idealnie z zaistniala syyuacja..aczkolwiek jak dla mnie to za malo ep..
Ostatnio edytowany przez Djibril (2008-01-20 12:20:18)
Zalega mi to na dysku i na dniach powinienem się to zabrać. Powiedz mi tylko, czy to prawda, że historia została ścięta gdzieś w połowie? Że anime jest tylko wstępem do mangi? Jak tak, to chyba nie tykam.
"Skazany na zajebistość"
Zjadacz, tak.:D
Jest to zaledwie cienka reklama mangi - Tanuki. Ale warto obejrzeć.
mnie po czwartym epie strasznie znudziła ta seria wiec sobie odpusciłem:)
Nom fakt scaite jest ale warto objerzec ze wzgeldu nawet na klimat i ciekawa kreske 11 ep to nie wiele mam nadzieje ze bedzie 2 seria bo jest wiele watkow ktore nie zostaly dokonczony itp.,
A ktoś wie z was, skąd ściągnąć mange Zombie Loan?
http://www.mangatraders.com
dostępna jest do v3 ch16
Angielska wersja http://mangadownload.net/manga/series/163
Twórcy animowanego Zombie Loan chcieli, by ich anime miało dobrą JAKOŚĆ. Potem jednak to Ć gdzieś odpadło i mamy co mamy - znikające plamy krwi (powracające parę sekund później), źle podłożone głosy, dziwne przejścia itp... W dodatku postacie wyglądają jakby były zrobione pod widzów płci żeńskiej... A całe anime jest o zombie.
Podsumowując, anime jest dla dziwczyn interesujących się zombie, lubiących yaoi a w dodatku nie zwracających uwagi na tragiczną jakość wykonania... Tak, brzmi zachęcająco.
Muszę przyznać, że serial ten ma dwie wady: jest za krótki i... ostatnia historia zajęła kilka odcinków.
Tak naprawdę, to pogratulować pomysłu.
Anime jest wciągające, porywające, intrygujące i ...w ogóle ujące.
Tylko nie!!! dołujące.
Muzyka: ekstra, dobrze dobrana, w raz z nią przeżywa się akcję za akcją, we wspaniałym stylu.
Kreska: też niczego sobie. Zasadniczo poprawna, w miarę dokładna.
Fabuła: jak napisałem powyżej pomysł mi sie bardzo podobał. Poza tym muszę stwierdzić,
że serial nie nuży, a historie są opowiedziane w jak dla mnie zaskakujący sposób.
Sam temat przewodni, to już dobra klasa.
A jak dodam do tego humor, to otrzymamy wyśmienitą zabawę na długie godziny.
Bohaterowie może nie są zbyt wyraziści i mądrzy, ale pal to licho.
Ich gra jest za to jak najbardziej OK. Poza tym są sympatyczni.
Jeśli miałbym podsumować, to tak:
dobre, choć krótkie anime, z ciekawą historią i nawet niezłą muzyką.
Ogólna ocena: 8,5/10.
ps. mam nadzieję, że będzie kontynuacja.
Ostatnio edytowany przez Sir Mavins (2008-02-07 16:29:24)
M
Kreska: też niczego sobie. Zasadniczo poprawna, w miarę dokładna.
Z tym się zgodzić nie mogę. Kreska może być sobie dobra, ale wykonanie tragiczne. Nazwanie Zombie Loan anime z ładną grafiką, to tak jak nazwanie Naruto dobrym anime historycznym.
Lubie to anime, a przynajmniej bez tych kilku ostatnich, ale z RiXeD'em muszę się zgodzić.
Sir Mavins napisał:M
Kreska: też niczego sobie. Zasadniczo poprawna, w miarę dokładna.Z tym się zgodzić nie mogę. Kreska może być sobie dobra, ale wykonanie tragiczne. Nazwanie Zombie Loan anime z ładną grafiką, to tak jak nazwanie Naruto dobrym anime historycznym.
To jest porównanie roku [roftl][roftl]
Sora za offtopa, ale nie mogłem jak zobaczyłem to porównanie (kulam [roftl])
całkiem fajnie sie oglądało....czy ktos cos wie na temat 2-giej serii ?
Anime nawet,nawet.Dobrze ze napiski są:)
Nom, mi anime przypadło do gustu, humorek, fabuła i postacie także. Właśnie, czy ktoś, wie coś na temat 2-giej serii??
Polecam to anime.Bardzo dobry i ciekawy scenariusz(bynajmniej ja tak uważam),kreska też nie najgorsza.Mam tylko nadzieję że będzie 2 seria.A na razie oglądam Gundam seed i Bambo Blade.:)
Ostatnio edytowany przez MARIUSZ DOPPKA (2008-03-25 00:00:31)
Mnie to anime spodobało się już od pierwszego odcinka. Muzyka świetna, kreska na dobrym poziomie. Fabuła nawet ciekawa...tylko czemu tak mało odcinków I poza tym... Chika-chan jest słodki jak ma rumieńce na twarzy :3 kawaii
Niby tylko S1 i 11 odcinków, a widzę że powstały 12 i 13?!
Co jest?