Nie jesteś zalogowany.
szybko tylko niestety ja już przy 29 jestem... ale patrząc na twoje tempo kochana to chyba poczekam
To sobie poczekasz dłużej. Bo Sagiri nie będzie parę dni, a nie jest też powiedziane, że zawsze robię korekty do SM tego samego dnia, więc nie raz się może to przedłużyć nie z winy tłumaczki. [Potrafię trzymać suby tydzień - dwa w korekcie]
To Cię już nie kocham... Teraz tylko Sagiri ;-)[respekt]... A ty jak dostajesz do korekty to ten sam dzień i przesyłasz dalej!! a nie czymasz
To Cię już nie kocham... Teraz tylko Sagiri ;-)[respekt]... A ty jak dostajesz do korekty to ten sam dzień i przesyłasz dalej!! a nie czymasz
Nie wiem, czy denerwujesz tylko mnie, ale jak czytam twoje posty, to mnie mdli.;)
Spoko spoko... wszystkich dookoła, tylko, że niektórzy przyzwyczaili się do mojego poczucia humoru i stylu pisania... bo jak ja cie wkurzam to
Poczucia humoru?[fuj]
Poza tym zaśmiecasz mój temat.
Ostatnio edytowany przez dulu (2008-02-07 23:26:11)
Spoko spoko... wszystkich dookoła, tylko, że niektórzy przyzwyczaili się do mojego poczucia humoru i stylu pisania... bo jak ja cie wkurzam to
My tego nie czujemy, więc <Cieslak obraca się i wali z półobrotu z bańki w piszczel>. BTW: <Łysy grzywą o kant kuli>. xD
[baka]
Lonly... i'm so lonley[placze]
[baka]
Tak, chyba Cię zbanuję na naszym forum...
Oficjalny powód będzie taki: "Nie wiesz, co to korekta, i nie wiesz co to znaczy 'tłumaczyć'"; "Nie jesteś świadom, że my jesteśmy tylko ludźmi, a nie maszynami do robienia napisów".
Ostatnio edytowany przez bodzio (2008-02-07 23:43:38)
[baka]
Że tak za offtopuje.Tutaj jest ostry rygor,więc się uspokuj.Mnie freeman straszył banem ,bo myśli ,że jestem mareczek coś tam.
[Potrafię trzymać suby tydzień - dwa w korekcie]
Pfff, też mi wynik. Mnie nie przebijesz
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-02-08 01:42:48)
"Skazany na zajebistość"
bodzio napisał:[Potrafię trzymać suby tydzień - dwa w korekcie]
Renkin? 2 miechy?
Zjadacz napisał:bodzio napisał:[Potrafię trzymać suby tydzień - dwa w korekcie]
Renkin? 2 miechy?
Rekord świata to jest
"Skazany na zajebistość"
Eee tam, słabiutki wynik ^^.
Poprawione suby do Ippo 13-17 już na ansi.
Saiunkoku Monogatari - 26
Miłego oglądania
A kiedy dokończysz - Koutetsu Sangokushi ?, Brak chyba 3 końcowych odcinków
Bodzio - celowo i z premedytacją umieściłem post tutaj. Bo tylko tutaj Sagiri podaje, że ukończyła kolejny napis do innej serii, mam nadzieje że ją zawstydzę i dokończy to co tak wspaniale zaczełą.
Ostatnio edytowany przez darko (2008-02-09 21:40:48)
Sagiri napisał:Saiunkoku Monogatari - 26
Miłego oglądaniaA kiedy dokończysz - Koutetsu Sangokushi ?, Brak chyba 3 końcowych odcinków
Ty się chłopie ogarnij. To nie temat na takie prośby, bo to osobisty, nie grupowy projekt Sagiri, więc pytaj się jej na pm, a nie tu.
EDIT: Tekst o zawstydzeniu wymiata... Poradzę Sagiri, by nie kończyła tej serii przynajmniej przez pół roku. Wtedy zobaczysz jak to jest, gdy się głupoty pisze
Ostatnio edytowany przez bodzio (2008-02-09 21:57:33)
Bodzio - celowo i z premedytacją umieściłem post tutaj. Bo tylko tutaj Sagiri podaje, że ukończyła kolejny napis do innej serii, mam nadzieje że ją zawstydzę i dokończy to co tak wspaniale zaczełą.
Hahahaha Sorry, spell failed
"Skazany na zajebistość"
Co do mojej wcześniejszej ankiety odnośnie przypisów w Gunslinger Girl - Il Teatrino, widzę, że zdecydowana większość woli przypisy bezpośrednio w napisach z filmem, tak więc zostaną one umieszczone bezpośrednio w napisach. Niedługo postaram się uaktualnić napisy. Proszę o cierpliwość.
Zjadacz napisał:bodzio napisał:[Potrafię trzymać suby tydzień - dwa w korekcie]
Renkin? 2 miechy?
Ja mam wyrzuty sumienia jak trzymam ze 4 dni xD
Przypisy do napisów do pierwszych dwóch odcinków Gunslinger Girl - Il Teatrino zostały już dodane. Zachęcam do zapoznania się z nimi.
Napisy do czwartego epka Shion no Ou gotowe. Przepraszam za te "mega opóźnienia". Więcej grzechów nie pamiętam... (albo nie chcę pamiętać).