Nie jesteś zalogowany.
Proszę mi tu nie mówić o zabijaniu Naruciaka. W pierwszej serii były 3 movie a teraz miałby być 1, kicha[jezor]
a czy zabicie Naruciaka skresla kolejne movie??
Na tokyotosho jest torrent do [DB]​_Naruto​_Shippuuden​_ Movie​_[1E8B1X56].avi ,ale na dattebayo.com nic nie wspominają o tym. Wie ktoś czy to rzeczywiście naruciak czy kolejny torrent z nieznaną zawartością?
wlasnie mialem pisac o tym i nie wiem czy ciagnac >.> na Nyaa torents tez jest
Ostatnio edytowany przez Mavet (2008-01-07 19:34:25)
Mniejsza, że crc zfałszowane. xD
Ja tak stawiam 25 stycznia/kwietnia na iso.
Raczej wątpie wszystkie dotychczasowe filmy ukazywały się na przełomie kwietnia i maja.
to ktos ciagnie zeby sie przekonac ? ;]
Widać po CRC, że to fejk
CRC bodajże jest w systemie szesnastkowym -> byc może się mylę
...
Widać po CRC, że to fejk
CRC bodajże jest w systemie szesnastkowym -> byc może się mylę
No, jedyny, który dostrzegł:D
Wojcirej napisał:Widać po CRC, że to fejk
CRC bodajże jest w systemie szesnastkowym -> byc może się mylęNo, jedyny, który dostrzegł:D
ja tylko czekam na potwierdzenie kogos kto to sciagnal ;]
zauwazylem ze usuneli torrenta
Ostatnio edytowany przez Mavet (2008-01-07 21:02:59)
Wojcirej napisał:Widać po CRC, że to fejk
CRC bodajże jest w systemie szesnastkowym -> byc może się mylęNo, jedyny, który dostrzegł:D
nie jedyny, ale to tak oczywiste ze nie warto wspominac
dla potomnych kodowanie w systemie szesnastkowym:A-10,B-11,C-12,D-13,E-14,F-15
wiec uzycie X sugerowalo by system o podstawie 33
8-DJeszcze nie widzieliśmy Naruto Movie 4 a tu już 5 wychodzi [ostrzezenie]i z tego co wiem ma się ukazać już tego lata![respekt][szalony]
8-DJeszcze nie widzieliśmy Naruto Movie 4 a tu już 5 wychodzi [ostrzezenie]i z tego co wiem ma się ukazać już tego lata![respekt][szalony]
Zawsze tak był i będzie. Pozatym wiadomo o tym od dawna.
Tak się złożyło, że nie widzieliśmy jeszcze Naruto Movie 4 (Gekijouban Naruto Shippuuden), a już jest dostępny na YouTubie zwiastun drugiego filmu Naruto Shippuuden (a piątego w ogóle). Możecie go zobaczyć tutaj. Premiera filmu planowana jest na lato 2008.
http://www.naruto.wbijam.pl/index.php?c … &ktory=262
Ostatnio edytowany przez skawik (2008-01-15 23:53:52)
Tak się złożyło, że nie widzieliśmy jeszcze Naruto Movie 4 (Gekijouban Naruto Shippuuden), a już jest dostępny na YouTubie zwiastun drugiego filmu Naruto Shippuuden (a piątego w ogóle). Możecie go zobaczyć tutaj. Premiera filmu planowana jest na lato 2008.
szybki jesteś, nie ma co:P
Już myslałem, że mnie wielkie oświecenie naszło i wymyśliłem, że to wcale nie pogrzeb Naruciaka, lecz...
[SPOILER ][ SPOILER] Tego-Który-Walczył-Z-Bólem [ SPOILER][ SPOILER]
ale potem sobie przypomniałem o różnicy czasu Nie mniej jednak ktoś umrzeć musiał, bo o ile scena śmierci Naruto...
[ SPOILER][ SPOILER] to tylko sen tej blondi [ SPOILER][ SPOILER]
to sama scena pogrzebu już była, że się tak wyrażę "rzeczywista". I jako, że mam nadmiar wolnego czasu to strasznie mnie to męczy i dlatego proszę, niech ktoś zapoda linkiem do jakiegoś w miarę porządnego i sprawdzonego CAM RIP'a. Bedę niezmiernie wdzięczny
Ni ma cam-ripów:P
23 kwietnia premiera DVD, potrzymaj 2 miechy jeszcze:D
Jeśli Movie Shippuudena będą takie jak do pierwszej seri Naruto, to ja dziękuję.
Pierwszy film był najlepszy z wszystkich 3, i tak miał marny poziom fabularny.
Ni ma cam-ripów:P
23 kwietnia premiera DVD, potrzymaj 2 miechy jeszcze:D
Muszę sobie znaleźć dziewczynę, albo przynajmniej jakieś hobby, bo dostane jakiegoś ciężkiego (3,1416...)erdolca z powikłaniami z nudów i myślenia o pierdołach
http://www.fulldls.com/torrent-anime-251707.html
http://www.torrentportal.com/details/17 … W.rar.html
jak ma ktos szybkiego neta to moze zassac i potem powiedzec czy to jest to czego wszyscy tak zawziecie szukamy
Ostatnio edytowany przez orlo (2008-03-01 11:07:44)