Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Ktoś tu napisał (przy komentarzu napisów), że zapychacze Naruto mają trwać jeszcze z pół roku zanim dojdzie do głównych wątków z mangi. Bardzo to wkurzająca informacja ale też trochę niewiarygodna. Czy ktoś jeszcze słyszał o tym? A jeśli tak to skąd pochodzi ta informacja i czy jest wiarygodna? Kurde już mam dojść tych beznadziejnych zapychaczy, chyba będę ściągał żeby mieć już całą serię ale oglądać tego już mi się nie chce. Strasznie z tym przeginają. Aha, i czy ktoś kto śledzi fabyłe z mangi to co jest po walce Naruto z Sasuke? Wiem że jest krutkie zadanie Kakashiego ale co jest potem? Czy jest coś więcej z Orochimaru? Czy może w końcu pojawia się Uchiha Itachi? I co dalej z Sasuuke? Kurde już mam dojść tego czekania i kolejnych rozczarowań związanych z beznadziejnymi zapychaczami.
jezeli dobrze pamietam to bedzie tego jeszcze z ok. 20 odcinkow a pozniej zobaczymy naruto troszke starszego.
glowy nie dam ale przeczytalem to w jakims szanujacym sie serwisie.
Po intro w 156 odcinku bylo napisane takie cos...
"According to an interview with the director of Studio Pierrot,
the filler arcs will continue to the end of this season.
That means 23 more weeks of filler"
To bylo tydzien temu, czyli zostalo nam jeszcze meczyc sie przez nie cale 22 tygodnie.
Swoją drogą zapychacz 157 był bardzo humorystyczny! Oby takich wiecej zapychaczy! Byle nie takich jak ep156 poprostu tragedia kreska i wogóle wszystko!
Ja mam wrażenie że oni teraz popropstu testują nowych ludzi w studiu. Historie są średnie, kreska też jakaś taka niezbyt dobra, zwłaszcza ten Raiga wyglądał jak by rysował go ktoś kto dopiero zaczyna.
Zgadzam się. Raiga wyglądał jak żaba -_-.
Fabuła- jest poprostu denna i w przeciwieństwie do Luciola (bez urazy) nie widzę w niej nic śmieszczego acz kolwiek tragicznego i debilnego. Takie coś woła o pomstę do nieba... Poczekam te kilkanaście tygodni bo Naruto w obecnej formie ściągać już nie zamierzam...
Przyznaje ci troche racji. Był to humor ale debilny. A mi chodziło o to że ten odcinek był dlamnie troszke ciekawszy od innych epków-zapychaczy
Przez te soatnie pół roku Naruto zeszło na psy. Że też autor mangi nie wnosi żadnych protestów że tak niszczą jego dzieło. Ja bym gości odpowiedzialnych za te zapychacze wywalił z roboty z czarnym biletem aby ich nigdzie indziej nie zatrudnili. Zapychaczon zdecydowane nie!!! Kurcze nawet dłuuugi DragonBall nie miał aż tylu zapychaczy naraz. Ciekawi mnie czy w Japoni spadła ilość oglądań Naruto i czy fani się nie burzą.
Ni miał aż tylu zapychaczy? Za to walki trwały po 20+ odcinków... Pamiętacie najdłuższe 5 minut w historii DB? A Naruto... No cóż, mają dobre wytłumaczenie, ja chętnie na lato obejrzę sobie film pełnometrażowy Naruto, a za jakiś czas Bleach ;)i
Coz, tworcy anime mieli wybor: albo filler'y albo rok przerwy. Anime za bardzo dogonilo mange.
Znalazlem ten stary temat, poczytalem i sie tylko usmiechnalem
Strony 1