Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zatem zacznę w tym wątku motyw wspólnych wypadów do kina.
Idąc za ciosem, należało by się spytać mieszkańców Poznania i okolic czy reflektują na wspólny wypad do kina
Suchy napisał:Zatem zacznę w tym wątku motyw wspólnych wypadów do kina.
Idąc za ciosem, należało by się spytać mieszkańców Poznania i okolic czy reflektują na wspólny wypad do kina
Jak mi nocleg wykołujesz, to wpadam na pełnej
"Skazany na zajebistość"
Warszawska gromada już ma w planach ten wypad. Szczegóły wyprawy dogramy jak ogłoszą w końcu datę premiery.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
wedlug filmweb premiera ma byc 21.03.2008 no ale to jeszcze moze sie zmienic bo u nas to przeciez nic nigdy nie wiadomo
tu jest link do str
Odnośnie Wrocławian to mi to obojętnie, czy weekend czy środek tygodnia Jakoś dam radę
~Sir_Ace - na pewno na parę dni przed premierą jeszcze się tutaj w wątku odezwę, jak przypomnisz mi bym dał ci dokładne namiary (data itp) to dam Ci znać
ja juz ogladalem Vexille i jak dla mnie to jest wypas jednym slowem super. Osobiscie podobalo mi sie bardziej niz Applessed, a jesli ktos jest fanem filmow zrobionych w takiej grafice to jest to pozycja obowiazkowa!!!
jak dla mnie 11/10
Ja również. Tak samo było z "Opowieściami z Ziemiomorza". Napaliłem się, żeby obejrzeć ten film w kinie.
Anime.
Co do Vexxile, mam obawy co do oprawy graficznej. Widziałem Appleseeda (1 część) i nie podobało mi się wykonanie postaci. Dokładnie to chodzi mi oto, że postacie miały jaskrawe kolory pomimo tego, że były w ciemnych pomieszczeniach.
Widziałem zapowiedź Vexxile, i zobaczyłem tam podobny zabieg, tak mi się wydaje. O bym się mylił.
Hm.. chyba raczej się mylisz . Nie ma tych "pastelowych" kolorów jakie były w Appleseedzie, gdzie postacie wyglądały jak żywcem wyciągnięte z jakiegoś komiksu... Vexille przypomina mi pod tym względem Final Fantasy, gdzie świat i postacie są bardziej zbalansowane kolorystycznie... dzięki czemu widzimy że to film 3d i anime zarazem
Ostatnio edytowany przez snow_wolf (2008-02-14 02:16:48)
Uff to dobrze.
graliscie moze w gre XIII (13) to mi bardzo przypomina wykonczenie postaci tak jakby co byla ta gra:)
ja nie wiem, ale nie jestem pewien czy to wyjdzie w kinach, jak dobrze pamietam to prawie zaden taki film nie wyszedl do kin, widzialem ze to ma premiere w marcu, i predzej to wyjdzei na dvd u nas w polsce niz to w kinach puszcza, dlatego ze dla nich za malo kasy zarobia na tym, i ze nieduza popularnoscia sie ciesza takie filmy u nas, wiec pozyjemy zobaczymy:) czekam teraz na Appleseeda 2, zobaczymy jak to sie sprawdzi:)
Wyjść, na pewno wyjdzie i w kinach będzie... do tego zostanie to poparte wydaniem DVD.. bynajmniej tak czytałem i w to wierzę
W przeciwieństwie do Ciebie spodziewam się dość sporej popularności tego filmu, z tego względu że ludzie nie widzą tego jako anime, ale jako film stworzony w technologii 3d z elementami animacji japońskiej, co dla dużej rzeszy widzów jest nowością i co - jak się spodziewam - będą śledzić z ciekawością (chociażby żeby zobaczyć po Beowulfie "jak to robią japończycy" )
Ile kasy zarobią..? W to akurat nie wnikam, skoro film zostanie wydany w polskich kinach (co samo w sobie oznacza że wydawcy spodziewają się jakiegoś zysku ). To mi wystarczy, zwłaszcza że wybiorę się na ten film do kina
hmmm wlasnie ogladnolem film i calkiem pozytywne wrazenia jakbym mial oceniac to tak 7.5/10. Mialem nadzieje ze w koncu ktos zrobi film CG z twarzami ktore przypamianaja ludzi mimika twarzy jest hmm slaba, powiedzialbym ze w FF byla lepsza, tak mi sie wydaje, a wlosy glownej bohaterki napewno byly lepiej zrobione Fabula calkiem niezla przyjemnie sie ogladalo.
edit. wlasnie ogladnolem po raz kolejny Final Fantasy The Spirits Within i zdecydowanie glowna bohaterka jest tam zrobiona lepiej
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2008-02-14 18:01:46)
ara ara...
Jak mi nocleg wykołujesz, to wpadam na pełnej
Z tym akurat problemu nie będzie To jak?
Ostatnio edytowany przez Maniack (2008-02-17 02:41:07)
edit. wlasnie ogladnolem po raz kolejny Final Fantasy The Spirits Within i zdecydowanie glowna bohaterka jest tam zrobiona lepiej
Nie wiem, czy jest sens porównywać te pozycje, w końcu inna technika użyta i założony cel też inny. W końcu uzyskanie fotorealizmu przy cell shadingu jest chyba niemożliwe z definicji
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-02-17 12:13:24)
Kilgur napisał:edit. wlasnie ogladnolem po raz kolejny Final Fantasy The Spirits Within i zdecydowanie glowna bohaterka jest tam zrobiona lepiej
Nie wiem, czy jest sens porównywać te pozycje, w końcu inna technika użyta i założony cel też inny. W końcu uzyskanie fotorealizmu przy cell shadingu jest chyba niemożliwe z definicji
tak racja, co nie zmienia faktu ze w vexille postacie czasem ruszaja sie kukielkowo Co do zalozonego celu to moim zdaniem powinni jednak postacie rysowac jak np w GITS 2 ktory wyglada fenomenalnie, duzo CG i postacie swietnie narysowane i animowane
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2008-02-21 05:00:02)
ara ara...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna