Nie jesteś zalogowany.
Blue Dragon od S^M jest na torrenty.org, co prawda trzeba sie tam rejestrować za 5zł, ale może masz jakiegoś znajomego co ma tam konto. odcinki są tam na razie do 44, z seedami jest różnie, ale ja nigdy na nich nie narzekałem zawsze tych dwóch przynajmniej jest czyli przez noc epek powinien Ci sie ściągnąć. dla ścisłości tam są takie odcinki [S^M] Blue Dragon - ep.44 RAW
LOVELY COMPLEX, dobry torrent, raczej jeśli jest lepszy od tego co mam. (znalazłem jedynie taki z 47 seedami od KissSub inne dobre to od HZF ale to francuski sub)
LOVELY COMPLEX, dobry torrent, raczej jeśli jest lepszy od tego co mam. (znalazłem jedynie taki z 47 seedami od KissSub inne dobre to od HZF ale to francuski sub)
Nie torrent, ale może się przyda:
http://www.lolipower.org/
A ten torrent co znalazłeś jest dobry, bo innego też nie znalazłem... a najlepiej jakbyś podał znaczenie wyrazu 'dobry torrent'. Nawet przy małej ilości seedów (47 to dla mnie dużo) da się wyciągnąć niezłą prędkość. Się ściągało rzeczy gdzie nawet seeda często nie było, a się ściągnęło
Ostatnio edytowany przez Maniack (2008-02-13 01:08:30)
Poszukuję "Ayane-chan High Kick"
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=997
Mało spotykany OAV ale może ktoś wie gdzie go szukać? Najlepiej od "RG", ostatecznie może być również "ASS"
Pisak, mam torrenty dla Blue dragon.
Które chcesz?
snow_wolf:
Ostatnio edytowany przez Sir Mavins (2008-02-13 12:33:09)
Ja doradzałem tylko Pisakowi skąd może wziąć Blue Dragona ;]
Witam Poszukuję czegoś specjalnego, czegoś mega extra duper fajnego: Kenichi
Uwaga !!! Poszukuję TYLKO i WYŁĄCZNIE RAWÓW. Ktokolwiek wie, ktokolwiek widział. Może być wszystko.
Ps: Przejrzałem popularne stronki z torrentami, ale są tam torrenty martwe. Albo ja nie umiem szukać.
Witam Poszukuję czegoś specjalnego, czegoś mega extra duper fajnego: Kenichi
Uwaga !!! Poszukuję TYLKO i WYŁĄCZNIE RAWÓW. Ktokolwiek wie, ktokolwiek widział. Może być wszystko.
Ps: Przejrzałem popularne stronki z torrentami, ale są tam torrenty martwe. Albo ja nie umiem szukać.
na tych torrentachmasz epki od31-40
Potrzebuje nazwy takiej pozycji gdzie główny bohater pochodzi z rodziny władającej mocami ognia. Lecz on takowych nie posiada, więc jest zakałą rodziny. Ma on stać się głową rodziny, co nie wszystkim członkom się podoba. Z tego powodu walczy ze swoją kuzynką, przegrywa i zostaje wyrzucony z domu. Po kilku latach wraca do swojego miasta z umiejętnością władania mocami wiatru.
Potrzebuję tylko nazwę.
Potrzebuję tylko nazwę.
Proszę: Kaze no Stigma
Torrent "działąjący" z
Sayonara Zetsubou Sensei
Kaze no Stigma
Skull Man
Nodame Cantabile
jak pójdzie dobrze to wreszcie zapcham dysk XD
Torrent "działąjący" z
Sayonara Zetsubou Sensei
Kaze no Stigma
Skull Man
Nodame Cantabile
jak pójdzie dobrze to wreszcie zapcham dysk XD
Wszystkie pozycje są na Tokyo Toshokan,a tam z reguły wszystko "działa";)
Kaze no Stigma
Skull Man - torennty są tam padłe lub umierające. A pojedyncze odcinki mnie nie interesują : /
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2008-02-14 21:05:21)
poszukuję napisów do Higurashi no Naku Koro ni Kai [Hauu~] 2. serii napisy do 21-24
Tomir napisał:poszukuję napisów do Higurashi no Naku Koro ni Kai [Hauu~] 2. serii napisy do 21-24
To nie temat do tego
A poza tym: Nie ma.
Kaze no Stigma
Skull Man - torennty są tam padłe lub umierające. A pojedyncze odcinki mnie nie interesują : /
Kaze no Stigma
Skull Man ewentualnie Skull Man drugi torrent