Nie jesteś zalogowany.
Mam małe pytanko.
Z jakiej stronki zasysaliście One Piece od 235 do obecnych epizodów i napiszcie jaka grupa suberska będzie dobra po K-F
ja wcześniej zasysałem z tej stronki K-F fansubs
Czy będzie ktoś tak dobry i przetłumaczy TV Special 3 - Protect! The Last Great Performance, byłbym dozgonnie wdzięczny
Wezmę się za ten special jak znajdę trochę czasu;] Może później poprawię 8 kinówkę albo przetłumaczę na nowo:P
Dziś złapałem francuskie softsuby do 4 speciala, więc już niedługo można się go spodziewać(najpewniej po 342 odcinku).
dzięki wielkie
mam wielką prożbę czy ktoś zajął by się synchrem do one piece z kaizuki od 220 odcinka bo widzę że jest tylko do 219 . Oczywiście nowych wypuszczków też. Bo ja prawdopodobnie tylko od kaizuki będe ściągać mam ściągnięte 150 odcinków jeszcze mi zostało wiem ale cynk o tym trzeba dać wcześniej żeby potem nie prosić na chama. Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedz. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez oliwia90 (2008-02-15 08:34:13)
mam wielką prożbę czy ktoś zajął by się synchrem do one piece z kaizuki od 220 odcinka bo widzę że jest tylko do 219 . Oczywiście nowych wypuszczków też. Bo ja prawdopodobnie tylko od kaizuki będe ściągać mam ściągnięte 150 odcinków jeszcze mi zostało wiem ale cynk o tym trzeba dać wcześniej żeby potem nie prosić na chama. Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedz. Pozdrawiam.
Napisy nawet jeśli nie były robione pod K-F to i tak powinny pasować , sam oglądałem K-F do 233 odcinka i pasowały . Na razie od tego czasu pojawiły się tylko 3 odcinki od tej grupy .
Po małej i szybkiej modyfikacji napisy pasują do większości grup: K-F, OPCP, MT (wystarczy cofnąć o 10 sekund)
Ostatnio edytowany przez yunik (2008-02-15 12:39:25)
Mama problem ze znalezieniem One Piece rawów epków: 279-282 (ale żeby obraz był na cały ekran a nie boki ścięte napisanym tytułem), epki 290-299 oraz 7. kinówkę. Szukałem już mnóstwo czasu i jak znajdę jakiegoś linka na torenta to nie ma seedów. Szukałem też w tych linkach które podał Wojcirej ale też nic z tego. Jeśli ktoś zna działające linki to bardzo bym prosił o pomoc.
A mogą być suby francuskie?
Jeżeli tak, tutaj jest stronka http://mangas-arigatou.over-blog.net/ca … 17495.html (wrzucone na MU)
1. Nie ten dział.
2. Coś słabo szukałeś.
3. Co do odcinków 'ściętych napisanym tytułem' to nie znajdziesz innych. Sęk w tym, że pliczki do 206 epa były tylko i wyłącznie w DVD (640x480). Powstał więc problem, bo najnowsze są w HDTV (1280x720) i trzeba było jakoś uzupełnić resztę ekranu. 290-299 i kinówkę możesz ściągnąć na 2/3 sposoby:
* Torrent (znajdziesz go np. na mininovie, to ten z odcinkami 1-315, szybkość ~40-60kB/s)
* IRC (np. CYB3RFR34K-ISO, Vegapunk)
* Megaupload (linki znajdziesz na stronie Vegapunk Fansubs.
Dzięki za wskazówki. Poszukałem i znalazłem coś takiego http://minakokoko.blog29.fc2.com/blog-entry-7.html
Tylko nie umiem przeczytać tych krzaczków i nie wiem jak to ściągnąć. Czy to w ogóle właściwa strona???
okej już znalazłem na minovie. Dzięki.
Witam zrobi ktoś synchon do wersji Vegapunk ?:P
Czy mi się wydaję czy:
1. Napisy pasują do wersji Vegapunk
2. Nawet jeśli jakieś nie to napewno nic ni trzeba zrobić więcej niż zmienić fps bo ja nie pamiętam żeby był problem z jakimiś napisami do one piece...
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Jeśli chodzi o ostatni odcinek, to zmiana fps w niczym nie pomoze -> .ass to format czasowy ;]
A vo VP-Raw'a powinna pasować czasówka z l33t-raws ;]
...
ja nigdy niemialm problemow z napisami do one piece zawsze pasowaly gora fps sie zmienialo i te tez pasuja
Kurczę;/ Mam mały problem... mam popsute ostatnie 5 minut Specjalnego odcinka numer 3 i nie mam jak ustawić czasu... Czort z tłumaczeniem, które załatwię z you tube ale czy ktoś, byłby tak miły i zrobił synchro do odcinka i mi podesłał? Ewentualnie mogę wysłać plik z przetłumaczonym odcinkiem aby ktoś z was mógł mu czasówkę ustawić. Mogę liczyć na pomoc?
Skąd masz napisy do TV SPeciala 3? Bo wydaję mi się, że takowych nie ma na ANSI
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
~JaDaK ...
Przecież wyraźnie pisze ze je robi ....