Nie jesteś zalogowany.
Mów za siebie. Zresztą kultura zobowiązuje. Więc staraj się unikać chamskich odzywek.
dodam od siebie ze ja bym nie plakal bo... chlopaki nie placza :D bez obrazy
omfg, jak to jest wg. Ciebie chamstwo, no to przepraszam bardzo xD
Nieprzyjemna docinka?
Bezczelność?
Nieuprzejmość?
No sam już nie wiem...
Imperare sibi maximum est imperium
czy to wazne??:P nie podoba mi sie tylko, ze co miesiac o sobie przypomina...
Gdybyś napisał "ja bym nie płakał" zamiast "nikt by nie plakal" ja bym się nie przyczepił
BTW, tak to ważne, na forum się dyskutuje nie nawzajem obraża, a jak ktoś ci działa na nerwy to go unikaj/ignoruj
Imperare sibi maximum est imperium
No i ładny OT wam wyszedł ^^.
To i ja się dołącze... zgadzam się w tym przypadku z Kanem, ciężko uznać to za reklamę, czy coś takiego... a koleś chciał nam tylko przekazać, że trochę ulepszył swój serwis (czy jak to nazwać)... nie trzeba było na niego tak od razu na skakiwać ^^.
A co do samej stronki, nie wygląda najgorzej... chociaż sam się nie rejestrowałem xP.
Robicie z igly widly, z odpowiedzi Kane'a wybralbym w ostatecznosci chyba "Nieprzyjemna docinka" Musze przyznac ze tekst "nikt by nie plakal, gdyby dalej tak pozostalo..." wywolal BARDZO szeroki usmiech na mojej twarzy, a to z tego wzgledu ze z kumplem czesto sobie tak docinamy ale oczywiscie wszystko traktujemy jak zart - juz mamy takie spaczone (?) poczucie humoru :D
Jak dwóch znajomych tak mówi do siebie, to nie ma problemu. Jednak jak jakiś łoś wali takim tekstem, to wygląda to bardziej na poważne stwierdzenie. No i w sumie to jakoś nie widzę powodu do takiej odzywki. A żeby uzmysłowić jak to może wygląda to posłuże się przykładem:
Idzie facet drogą, patrzy a tu koleś się męczy ze zmianą koła (pane złapał i sobie nie radzi), a drugi stoi i patrzy. No to podchodzi do nich i się pyta tego co zmienia koło "Może pomóc", na co mu ten co stoi odpowiada "Spierdalaj".
Jak dla mnie to właśnie tak wyglądała ta odzywka. hARaPL wpada by informować co i jak, a tu taki mit_mis, który dopiero co się zarejetrował, daje takie teksty. Więc pomyślcie chwilę, a może doznacie olśnienia .
ehh ludzie nierobcie z tego topica "ShoutBox'a" lub jakis innych pogawedek
Jest to topic promujący mój serwis a tutaj jakieś dyskusje się udziela
No cóż, co ja moge wiecej powiedzieć.
Zapraszam wszystkich tych którzy się jeszce nie zarejestrowali bo naprawdę warto
Stwierdzam to ja..oraz inni userzy mojego serwisu
Nie no nie powiem serwis dobry,ale niestety gorzej z transferem na jednym pliku mam 60 a na drugim 8 ehhh. Ale i tak polecam.
Bo wiesz niektore servery na ktrych sa pliki sa poprostu na gorszych serverach:P
asz 60kb/s a na niektorych 8podajze;P
wiesz niekotrzy mogli by tylko pozazdroscic takiego transweru ;P
teraz serwis caigle sie rozwija rowniez w tym dziale czyli Manga&Anime.