Nie jesteś zalogowany.
Może ktoś po seed'ować DMC? Bo mam 23,1% i brak seed'ów od 3 dni niestety. Peerów większych również nie ma.
Hm, w sumie mogę, tyle, że mam wersje nie spaczowane i pozbyłem się z nazwy crc, ale to drugie chyba nie będzie problemem. Jeżeli Ci to pasuje, to daj cynk na PM.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Jak co, to ja mogę pomóc, ale dopiero na weekendzie(będę takim kołem zapasowym), bo miejsce, które ostało mi się na hdd to zaledwie 1GB.
Jeśli Quithe dopcha do końca, to ja potrzebny nie będę, ale jeśli coś by się stało, wal!:)
Przyznam, że z duzym wysilkiem zrobiony ten ósmy epek. Malo czasu, z doskoku na cudzych kompach, bo u siebie mam problemy z plyta glowna (oddana na gwarancji :/ ), ale co tam, jest.
To taki maly prezent gwiazdkowy ode mnie
Co do nast. relkow, to trzeba bedzie troszke poczekac (chociaz i tak nie ma na razie ang. wersji).
So, no nie powiem troche to trwalo, ale niestety wciaz jestem bez wlasnego kompa, wiec robie, jak tylko mam dostep do sprzetu brachola ;]
Poza tym troche spraw, no i troszke wiecej zachodu przez dodatkowe efekty, ktore sie narysowaly w tym epku.
Komp najprawdopodobniej bedzie juz w tym tygodniu, wiec prace troche przyspiesza, a tym czasem
Shigurui 09 juz jest
Nowe konto na diino, to i nowy ep. Shigurui.
Tym razem Shigurui 10
Nudzilem się i dodałem okładkę do Yuria Densetsu
Mojego ocena Twojej pracy przy DMC:
Niezły sub. O ile tłumaczenie bardzo mi się podobało, trzymało fason przez całą serię, o tyle interpunkcja słabiutko. Przyznam, że po seansie Sina i Twojego epa z okazji pierwszej edycji Anfo-Event spodziewałem się troszkę więcej (w kwestii przecinków). Interpunkcja jednak jest tylko ułamkiem suba, a pozostałe części były na bdb. Co do kwestii technicznych, to bardzo mi się podobało, ale co ja się tam znam
"Skazany na zajebistość"
Przedostatni juz - 11 ep. Shigurui
Wiec kolejny projekt zakonczony
Shigurui 12 juz dostepny.
Wrzucisz może 12 na http?
Moze... Jak na razie polecam torrent ;]
Ja akurat używam emule. Jak włączę jakiś http, to jeszcze jest spoko, ale jakbym miał naraz emule i np. azereusa, to by mi się google nie otworzył, a oba programy by ciągnęły poniżej swoich możliwości.
No nic, poczekam na htt:)
Ja akurat używam emule. Jak włączę jakiś http, to jeszcze jest spoko, ale jakbym miał naraz emule i np. azereusa, to by mi się google nie otworzył, a oba programy by ciągnęły poniżej swoich możliwości.
No nic, poczekam na htt:)
dlatego zmień to albo na sheerazę [3 w 1]
albo używaj modów lub odpowiedników. W moim przypadku:
eMule Xtreme i uTorrent
Zrobilem sobie okladke do Shigurui.
Do pobrania wiadomo skad
Po dluuuuugim czasie i po wieeeelu podejsciach do tego naprawde interesujacego anime (moja subiektywna ocena) wreszcie ukonczylem.
Dzis wypuszcam w swiat druga czesc: Legendy Prawdziwego Zbawiciela:
Hokuto no Ken - Raoh Gaiden Gekitou no Shou
BTW Do torka z relkiem dodalem wczesniejszy filmik - Hokuto no Ken - Legend Of Heroes (special), ktory jak najbardziej nawiazuje do tego co wydarzylo sie w drugie czesci trylogii.
Dla tych, ktorzy go jeszcze nie posiadaja, do sciagniecia, dla tych, ktorzy juz go maja do pomocy w seedowaniu
Dodalem okladki do Hokuto no Ken - Raoh Gaiden Gekitou no Shou
`songoku, mam prośbę, czy mógłbyś gdzieś wrzucić "Shin Hokuto no Ken OVA 01-03" bo linki już padły, a byłbym bardzo zainteresowany tym.Aha i kiedy seedujesz torrenty ?? Bo ciągnę wszystkie Hokuto No Ken, ale strasznie idzie.
Z góry dzięki.
Ostatnio edytowany przez Saipher (2008-06-02 22:24:52)