Nie jesteś zalogowany.
AG ma wydać Vexille.
O lie wiem żada grupa sie za to nie wzieła, zobaczymy dlaczego.
Bo, zdaje się, nie wyszło jeszcze DVD Zapowiada się nieźle, ja na bank idę do kina
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Wczoraj na anime.com.pl znalazł się news z nowymi tytułami, które w najbliższym czasie wyda A-V:
Magister Negi Magi Negima!?
Japonia - moja ojczyzna (Furusato Japan)
Ouran High School Host Club
Melancholia Haruhi Suzumiyi (Suzumiya Haruhi no Yuutsu) (wreszcie!!! Kupuję na 100%:D)
Magister Negi Magi Negima!?
omg! czyli możliwe, że A-V wyda to wcześniej niż ujrzymy angielskiego hardsuba...
Melancholia Haruhi Suzumiyi (Suzumiya Haruhi no Yuutsu) (wreszcie!!! Kupuję na 100%:D)
COOOoOoooOoooOooooO?! Ja w i jego mać! A niech mi tylko zrobią duba, to wszystkich pozabijam!
...
A potem kupie DVD.
Melancholia Haruhi Suzumiyi (Suzumiya Haruhi no Yuutsu)
A to miła niespodzianka! Na pewno się tym zainteresuję.
Melancholia Haruhi Suzumiyi (Suzumiya Haruhi no Yuutsu) to będzie mój pierwszy oryginał:D
Melancholia Haruhi Suzumiyi (Suzumiya Haruhi no Yuutsu) to będzie mój pierwszy oryginał:D
He he, ja również zastanawiałem się jakie anime kupić jako pierwsze, a tu proszę, jest odpowiedź
Tylko zastanawia mnie: "wydane w ciągu najbliższych miesięcy" jak dokładniej należałoby rozumieć...
Nie ważne kiedy, ale już wiem, że będę to miał. Aż sie zapisałem na newsletter, żeby nie przegapić.
No, no obie Haruhi (jedna tytułowa i druga Ouranowa) bardzo kuszą...
A ja mam Vexille w rmvb z napiskami pl od Hatak Movies. Spoko Anime plecam.
A ja mam Vexille w rmvb z napiskami pl od Hatak Movies. Spoko Anime plecam.
Aleś se temat znalazł do chwalenia się tym Ruszyłbyś dupę do kina w marcu, a nie cieszył z posiadania tej kinówki w najbardziej gównianym formacie jaki powstał...
Ostatnio edytowany przez Quithe (2008-02-16 20:14:39)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
zablin napisał:A ja mam Vexille w rmvb z napiskami pl od Hatak Movies. Spoko Anime plecam.
Aleś se temat znalazł do chwalenia się tym Ruszyłbyś dupę do kina w marcu, a nie cieszył z posiadania tej kinówki w najbardziej gównianym formacie jaki powstał...
ROOTFL! Fakt faktem mialem to na dysku, ale wywaliłem. Pójde do kina na to.
zergadis0 napisał:Melancholia Haruhi Suzumiyi (Suzumiya Haruhi no Yuutsu) (wreszcie!!! Kupuję na 100%:D)
COOOoOoooOoooOooooO?! Ja w i jego mać! A niech mi tylko zrobią duba, to wszystkich pozabijam!
...
A potem kupie DVD.
A-V nie daje polskiego dubingu. Swoją drogą... tylko jedno anime na dvd wpadlo mi dubem w lapy.
-------
Jeśli chodzi o Negime?! Haruhi i Ourana - pewno sie kupi... fajnie by bylo gdyby zeszli z cenami w dół.
Ostatnio edytowany przez Virus (2008-02-21 03:17:05)
Mi się to dzisiaj śniło.Idę do tesco ,a tam na babka takie ulotki rozdaje.Haruhi wkroczy do polski z swoją grupą S.O.S.Później szedłem dalej przez tesco i nagle wpadam na reklamy w tv z haruhi pierszego i drugie sezonu.To musiał być jakiś proroczy sen ,bo śnił mi się on dzisiaj:D
__________________________________________________________________________________________
kupię na 86%
Ostatnio edytowany przez postmaster (2008-02-21 08:06:50)
Witam może mi ktoś powiedzieć czy to anime ma licencje Fushigi Yuug. Jak nie i ktoś szuka wiadomo gdzie będzie Z góry dziękuje za odpowiedz.
zablin napisał:A ja mam Vexille w rmvb z napiskami pl od Hatak Movies. Spoko Anime plecam.
Gówniany to jest MPEG-1.
To jak wie ktoś czy to anime (Fushigi Yuug) ma licencje w Polsce ?? Potrzebne mi to bo nie wiem czy to upać(dalsze plany, przyszły tydzień) do strony czy nie. Pewna osoba mi wmawia ze to ma licencje wiec nic nie wiem
Czy ktoś orientuje się czy Trigun (manga i anime) ma licencję w naszym kraju? Jeśli tak to kto je wykupił?
Dzięki
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Nie mam 100% pewności, ale wydaje mi się, że są w stanie wolnym.
A ja sie ciesze, ze wreszcie AG wydalo vol.1 Le Chevalier D`Eon. Przynajmniej biora sie za coraz popularniejsze produkcje... moze by sie wzieli za f:st :]