Nie jesteś zalogowany.
Spice and Wolf - 05
Bawcie się dobrze
Saiunkoku Monogatari - 27
Pozdrawiam
Shounen Onmyouji - 22
Pozdrawiam
Oo, Sagiri zmieniła avatarka, nice.:)
I jeszcze, pierwsze epek Tactics na ansi.
Taa, na anidb jest o obściskujących się facetach, lb333 tak bardzo prosił o tę serię, że nie miałem wyboru.:P
Oo, Sagiri zmieniła avatarka, nice.:)
I jeszcze, pierwsze epek Tactics na ansi.
Taa, na anidb jest o obściskujących się facetach, lb333 tak bardzo prosił o tę serię, że nie miałem wyboru.:P
Ej no! Nie wrabiaj mnie tutaj. Ja chciałem o obściskujących się dziewczętach! Co prawda były w pierwszym epku dwie dziewczyny, ale jakoś niewiele pokazały. Zawiodłeś mnie, dulu.
~dulu, ~lb333, wasze upodobania to wasza sprawa, ale może nie przy wszystkich, co?
~dulu, ~lb333, wasze upodobania to wasza sprawa, ale może nie przy wszystkich, co?
~bodzio, He is My Noble Master z jego powalonymi postaciami (np. babka będąca "psem obronnym) też kwestią gustu
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
bodzio napisał:~dulu, ~lb333, wasze upodobania to wasza sprawa, ale może nie przy wszystkich, co?
~bodzio, He is My Noble Master z jego powalonymi postaciami (np. babka będąca "psem obronnym) też kwestią gustu
A skąd o tym wiesz?
Ostatnio edytowany przez bodzio (2008-02-20 00:39:38)
Spice and Wolf - 06
Bawcie się dobrze
Jako że tactics jest animce, którego nie da się ściągnąć.[brakslow] Od żadnej z grup, jestem zmuszony przerwać tłumaczenie(i tak niewiele osób to oglądało, więc żadna strata:P).
Jap, lb333 będzie smutny, ale cóż zrobić.[hehe]
Spice and Wolf - 06
Bawcie się dobrze
godnie było:)
Jako że tactics jest animce, którego nie da się ściągnąć.[brakslow] Od żadnej z grup, jestem zmuszony przerwać tłumaczenie(i tak niewiele osób to oglądało, więc żadna strata:P).
Jap, lb333 będzie smutny, ale cóż zrobić.[hehe]
Mój avatar się załamał.
EDIT: W sumie dobrze, wolę nie wiedzieć, co się tam w następnych epach będzie dziać. xD
Ostatnio edytowany przez lb333 (2008-02-21 20:08:58)
Ech, że też nie macie czym zaśmiecać tematu
Ostatnio edytowany przez bodzio (2008-02-21 20:31:46)
Dulu Tactics można ściągnąć od AnY z IRCa.
Proszę, nie rób mi tego [placze]xD
Szukałem i znaleźć nie mogłem...
Ale nie smuć się, gdyż ~Jubei w weekend wrzuci napisy od 4 wzwyż(nie wiem jak dużo, ale coś wrzuci).:)
Saiunkoku Monogatari - 28
Pozdrawiam
Oddajemy w Wasze ręce napisy do 16 i 17 odcinka Clannad.
Miłego oglądania!
Shounen Onmyouji - 23
Saiunkoku Monogatari - 29
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Sagiri (2008-02-25 20:52:27)