Nie jesteś zalogowany.
Ja ogladam:
- One Piece
- Initial D
- Jyu Oh Sei
- Bleach
- Shippuuden
Mam liste z anime, ktora skompletowalem ogladajac trailery i lazc po myanimelist Bedzie troche tytulow...
Ostatnio edytowany przez ShAd0w (2008-02-17 21:23:42)
Po dłuższej przerwie spowodowanej akcją "SESJA" (nie ukrywam, że udana ) wziąłem się za NANĘ - w końcu kolejny nocny seans. Pierwsze odcinki są obiecujące, ciekawi mnie czy seria będzie utrzymywać równy poziom cały czas i czy wciągnie mnie tak samo jak Eureka 7 oraz Seirei no Moribito. W sumie dużo wymagam, ale chyba się nie rozczaruje.
Ostatnie odc."Shingetsutan_Tsukihime" oraz trochę niezrozumiałe dla mnie "Higurashi no Naku Koro ni".
-> Naruto Shippuuden
-> Ghost Hound
-> Tekkaman Blade (chyba 4 raz już ^^)
-> Initial D (na bieżąco suby od Noizy Tribe )
http://myanimelist.net/animelist/SobolMugiwara
Moja lista zarówno anime jak i mangi .
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
własnie skonczylem Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto POlecam! wziolem sie za school rumbleale mi nie podeszlo.Chyba komedyjki w mudurkach + miłość mi zbrzydły:P teraz biore sie za Darker Than Black mysle ze dobry to wybor ??:)
Ostatnio edytowany przez Hyuga (2008-02-17 23:49:52)
Darker Than Black jest niezly! Ja skonczylem Black Lagoon i kilka innych i wlasnie zaczalem D.Gray-man:D zastanawiam sie czemu tak pozno bo calkiem niezle jest!!! Jednakowoz nie mozna porownac do anime typu Code Geass, FMP i kilku innych, ale i tak jest na tyle dobre ze przykowa uwage i wciaga:)
clannad
higurashi no naku koro ni kai
ef - a tale of memories
i wplanach Loveless (jeśli podobny do gravitationa moze być ciekawie)
ja oglądam samurai champloo ponownie bo już chyba wszystkie fajne serie oglądałem :/
ps: może ktoś poleci jakomś fajną serie?
nie oftopowac mi tu.
Edit: Obecnie obejrze sobie Hanoka [wydanie KS],
a pozniej moze Texhnolyze [oczywiście polski hardek od SRS]
nie oftopowac mi tu.
Tak po prawdzie to jest jeden wielki off-top.
Tak jakby kogoś obchodziło co kto ogląda.
mnie to obchodzi bo mogę sobie wypatrzeć ciekawe serie warte obejrzenia, a jeśli ciebie to nie rusza nie właź i problem z głowy.
Ta, a każdy ogląda co innego i na jedno by wyszło, jakbyś wszedł na AniDB:P
a ja nie mam pojecia za co sie wziasc moze the cocpit skoncze ogladac
Rekid napisał:mnie to obchodzi bo mogę sobie wypatrzeć ciekawe serie warte obejrzenia, a jeśli ciebie to nie rusza nie właź i problem z głowy.
Ta, a każdy ogląda co innego i na jedno by wyszło, jakbyś wszedł na AniDB:P
Wygodą jest to, że tutaj już mam podane gotowe tytuły, które później sprawdzam na AniDB.
Takie lenistwo małe i wygodne.
Bleach, Shinppunden, Bamboo Blade (fajowe), Keikashi (boskie)
To na bierząco a do oglądnięcia to mam z 20 serii
Niestety z łonczem 1 Mg/b nie poszaleje i mam jakiś zawias do anime bardziej manga teraz.
Ogólnie zauważyłem że anime na podstawie mang jest znacznie gorsze. Mangi są bardziej dojrzałe a jak robią z nich anime to mam wrażenie jakby czasami oszczędzali na animacji i jakoś knocili fabułę trochę.
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2008-02-19 02:36:13)