Nie jesteś zalogowany.
dziękuje ci mkriso XD
Prosiłbym o torent do Zero no Tsukaima Seria 2. Tylko dobrze by było aby ktoś go sedował oraz pliki były w 100% sprawne i jeśli możliwe o całą serię w jednym torencie. Ściągnąłem już dwa torenty i w obydwóch ścieżka audio wyprzedzała obraz, a nie chce szukać na chybił trafił. Liczę na waszą pomoc.
I druga sprawa nie orientuje się dobrze czy Shakugan no Shana seria 2 ukazuje się na bieżąco, ponieważ nie mogę znaleźć odcinków 18 - 24. Jeśli już są to prosiłbym o torent.
Ostatnio edytowany przez tornadoretkinia (2008-02-15 13:38:22)
Nie wiem jakich szukasz
Zero 2 - jakie tylko chcesz
Zero 2 - megaupload
Shana 2
Na razie jest tylko 17.
Ostatnio edytowany przez Sir Mavins (2008-02-15 14:03:11)
Anime "Kiba" z aktywnych torrentów znalazłem tylko z francuskim hardkiem : /
Siemka. Szukam ep 25 i 26 anime Noir - potrzebuje by uzupelnic stracona kolekcje :/ Najlepiej avi z eng sub. (full ver. z opening i ending). Bede wdzieczny za kazda wskazowke dotyczaca miejsca poszukiwan lub od razu podanie adresu skad mozna pobrac te 2 ostatnie odcinki. Z gory TY
Siemka. Szukam ep 25 i 26 anime Noir - potrzebuje by uzupelnic stracona kolekcje :/ Najlepiej avi z eng sub. (full ver. z opening i ending). Bede wdzieczny za kazda wskazowke dotyczaca miejsca poszukiwan lub od razu podanie adresu skad mozna pobrac te 2 ostatnie odcinki. Z gory TY
Wpisz w google "noir 1-26 torrent". Sciągnij torka i zaznacz sobie w kliencie tylko dwa ostatnie odcinki.
Totemo muzukashii desu ne...
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Dobra, to i ja poproszę.
Texhnolyze 1-22 z polskimi subami.
Ostatnio edytowany przez Sir Mavins (2008-02-17 17:53:48)
A ma ktoś napiski do Clannad 18, true tears 6 oraz Nodame Cantabile ep 2-11 do Froth-Bite. Bo tylko znalazłem do C1.
Pozdrawiam
Full ost z anime Sayonara Zetsubou Sensei( utwory z OP też w ver. FULL)
Full ost z anime Sayonara Zetsubou Sensei( utwory z OP też w ver. FULL)
Proszę: Full OST
PS.
Tak na przyszłość, ~Zgrzyt, zapamiętaj sobie kilk stronek:
1. Tokyo Toshokan
2. Boxtorrents
3. BTJunkie - może nie konkretnie o samym anime, ale często gęsto można tam "wyrwać" torrenty z większą ilością seedów
prosiłbym o jakis DD albo torent z dobrym transferrem do seto no hanayome grupy l33t-raws oraz girls bravo second season grupy Lime.
[Basaka] Serial Experiments Lain 1-13
hmm bym bardzo prosił jakieś źródło które działa ...
na torrencie nie ma seedów ...
na Morchuncie nie chce sie połączyć ^^
z góry dzięki
Ostatnio edytowany przez belghart (2008-02-18 16:53:28)
Pan google
http://grejpfrut.freehost.pl/suby/#Golden%20Boy
Prawdziwy rodzyn ta strona, bo jeszcze jest Samurai Champloo od GLS.
Zobacz też na anfo brakujące epki.
Heya.
Szukam i szukam, znaleźć nie mogę.<buczy>
Tokyo Babylon od Anime-MX, mam od a4e, ale wydanie jest szitowe.
Wiem, że było to na IRC, więc na pewno ktoś ściągnął, mi się niestety nie udało, jeśli ktoś ma, możemy się ugadać, jakiś namiar, nie pogardzę.:)
Heya.
Szukam i szukam, znaleźć nie mogę.<buczy>
Tokyo Babylon od Anime-MX, mam od a4e, ale wydanie jest szitowe.
Wiem, że było to na IRC, więc na pewno ktoś ściągnął, mi się niestety nie udało, jeśli ktoś ma, możemy się ugadać, jakiś namiar, nie pogardzę.:)
słabo szukałeś, jest na #anime-mx do pobrania... (sam sprawdziłem)
Ostatnio edytowany przez Piter666 (2008-02-19 18:18:10)
Jigoku Shoujo (Hell Girl) torrek z Pierwszym sezonem (drugi znalazłem)