Nie jesteś zalogowany.
MaRcUs88 napisał:witam wszystkich
bardzo proszę przetłumaczenie napisów do [DB]Genshiken 2
1,2 odcinek oraz 12 są ,ale reszty nie ma:(U mnie w korekcie coś z tej serii zalega. Jutro to zrobię.
Raz: jest właśnie w korekcie.
Dwa: 12 nie ma, przynajmniej nie mojej.
Trzy: Nie będzie DB, będzie sudo:P Nauczcie się wyboru lepszego suba.
PS: Sprawdźcie najpierw czy całe Seto no Hanyome już ma angielskie hardki, a dopiero później proście o pl suby.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2008-02-19 15:04:51)
Czy będzie ktoś jeszcze kiedykolwiek tłumaczył overdrive?? Aha, i czy ktoś będzie tłumaczył Shounan Jun'ai Gumi OAV??
True Tears ep07
najlepiej w miarę szybko xd
Ostatnio edytowany przez charmedcabman (2008-02-19 23:27:24)
True Tears ep.4,5,6,7 i Clannad ep.16,17,18 xD
Clannad ep.16,17,18 xD
Napisy do 16 i 17 odcinka są w korekcie. Cierpliwości.
Prośby o kolejne epki tłumaczonych na bieżąco serii są po prostu debeściarskie Nie mogę się już doczekać, kiedy ten topic zniknie
Nie mogę się już doczekać, kiedy ten topic zniknie
Serio zniknie?
Freeman napisał:Nie mogę się już doczekać, kiedy ten topic zniknie
Serio zniknie?
Jak tylko Kane ukończy Wishlistę, ten topic pójdzie do topicowego piekła DO INNYCH MODÓW: ZAMAWIAM
no nie wiem czy True Tears jest taki na bieżąco tłumaczony... a jeśli jest to moim zdaniem ta "bieżącość" jest stanowczo za wolna ; p (oczywiście nie obrażając Lonewolf'a)
Deshirey napisał:Freeman napisał:Nie mogę się już doczekać, kiedy ten topic zniknie
Serio zniknie?
Jak tylko Kane ukończy Wishlistę, ten topic pójdzie do topicowego piekła
DO INNYCH MODÓW: ZAMAWIAM
Ech, i już nie będę miał się z czego śmiać... Chociaż pewnie będą się dalej odradzać wątki "Przetłumaczcie anime..."
Deshirey napisał:Freeman napisał:Nie mogę się już doczekać, kiedy ten topic zniknie
Serio zniknie?
Och, racja, była już wcześniej o tym mowa. Dzięki za przypomnienie.
Serio zniknie?
Skąd ta pewność
Do końca WL jeszcze trochę czasu, a i szkoda usuwać "potworka"... A już widzę ile miałbyś roboty z codzinnym usuwanie wątków o kolejne napisy do anime, no chyba, że to lubisz
no nie wiem czy True Tears jest taki na bieżąco tłumaczony... a jeśli jest to moim zdaniem ta "bieżącość" jest stanowczo za wolna ; p (oczywiście nie obrażając Lonewolf'a)
Zajrzelibyście czasami na anfo...
[DB] genschiken 2 proszę:(
[DB] genschiken 2 proszę:(
Zaraz cię skrzywdzę przez internet...
Rotfl
Skąd ta pewność
![]()
Do końca WL jeszcze trochę czasu, a i szkoda usuwać "potworka"... A już widzę ile miałbyś roboty z codzinnym usuwanie wątków o kolejne napisy do anime, no chyba, że to lubisz![]()
Nie lubię, ale się poświęcę Ku chwale ojczyzny
A zamiast tego tematu się zrobi topic "Przedstaw się", bo i tak ten spełnia podobną rolę. Każdy nowo zalogowany wpada najpierw tutaj i wrzuca durnego posta, więc nikt nawet różnicy nie zauważy
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-02-20 10:41:59)
Nie lubię, ale się poświęcę
Ku chwale ojczyzny
![]()
A zamiast tego tematu się zrobi topic "Przedstaw się", bo i tak ten spełnia podobną rolę. Każdy nowo zalogowany wpada najpierw tutaj i wrzuca durnego posta, więc nikt nawet różnicy nie zauważy
Ale trudniej się tak przedstawić, żeby zwrócić na siebie uwagę. Lepiej poprosić o tłumaczenie Naruto.