Nie jesteś zalogowany.
Do budyn!
Fajna stronka, którą podałeś.
Szkoda że nie ma na niej texhnolyze 13-22 z polskimi subami.
nie mam tam konta ?!
dulu napisał:Heya.
Szukam i szukam, znaleźć nie mogę.<buczy>
Tokyo Babylon od Anime-MX, mam od a4e, ale wydanie jest szitowe.
Wiem, że było to na IRC, więc na pewno ktoś ściągnął, mi się niestety nie udało, jeśli ktoś ma, możemy się ugadać, jakiś namiar, nie pogardzę.:)słabo szukałeś, jest na #anime-mx do pobrania... (sam sprawdziłem)
W takim razie, jeśli oczywiście możesz, podaj nazwę bota.:)
Powitac
Ok wycięte
Ostatnio edytowany przez _NIKON_ (2008-02-19 23:33:18)
Hana kaze midarete, kashin naki...
Tenpū midarete, tenma warau...
Arigatooooo
Hana kaze midarete, kashin naki...
Tenpū midarete, tenma warau...
Poszukuję Tactics od AnY, najlepiej DDL albo jakiś serwer. Próbowałam ściągnąć z torrenta, ale zdechło mu się , a na kilku stronach znalazłam tylko w rmvb .
Więc jeśli ma ktoś namiary na DDL, w ostateczności działający torek to będę bardzo wdzięczna
Ostatnio edytowany przez Sayuri (2008-02-20 10:54:03)
A ja poszukuję anime Suzuka i Midori no Hibi jakiejś dobrej jakości, najlepiej mkv lub RAW i nie musi być HDTV:] (Nie używam Torrentów, a na emule bardzo wolno się ściągają - najlepiej DDL)
(Info dla wszelkiej maści moderatorów, niekoniecznie oficjalnie urzędujących) Możliwe że ktoś to już podawał tutaj, ale nie mam wyszukiwarki forum w zakładce "ulubione" i na tyle czasu, żeby szukać:p Proszę więc o odrobinkę dobrej woli i link, lub milczenie
Poszukuję w avi:
Hajime no Ippo - Champion Road
Hajime no Ippo - Mashiba vs Kimura
Najlepiej http lub torrent.
A ja poszukuję anime Suzuka i Midori no Hibi jakiejś dobrej jakości, najlepiej mkv lub RAW i nie musi być HDTV:] (Nie używam Torrentów, a na emule bardzo wolno się ściągają - najlepiej DDL)
(Info dla wszelkiej maści moderatorów, niekoniecznie oficjalnie urzędujących) Możliwe że ktoś to już podawał tutaj, ale nie mam wyszukiwarki forum w zakładce "ulubione" i na tyle czasu, żeby szukać:p Proszę więc o odrobinkę dobrej woli i link, lub milczenie
Ja może uplodne nie długo to anime(Midori no Hibi) w jakości Grupy KAA tylko będziesz musiał chwile poczekać No chyba ze nie masz czasu to zostawię code geass i upnę to
tutaj spis odcinków:
Midori_no_Hibi_01[v3].DVD(H264.VORBIS)[KAA][94A4B964].mkv (330.88 MB)
Midori_no_Hibi_02.DVD(H264.VORBIS)[KAA][21E8A2B1].mkv (330.64 MB)
Midori_no_Hibi_03.DVD(H264.VORBIS)[KAA][23EB7043].mkv (330.95 MB)
Midori_no_Hibi_04.DVD(H264.VORBIS)[KAA][4CFAE0DE].mkv (331.00 MB)
Midori_no_Hibi_05.DVD(H264.VORBIS)[KAA][6433F3FA].mkv (330.59 MB)
Midori_no_Hibi_06.DVD(H264.VORBIS)[KAA][D650882F].mkv (331.44 MB)
Midori_no_Hibi_07.DVD(H264.VORBIS)[KAA][255165BA].mkv (332.76 MB)
Midori_no_Hibi_08.DVD(H264.VORBIS)[KAA][B52CF90C].mkv (332.93 MB)
Midori_no_Hibi_09.DVD(H264.VORBIS)[KAA][B13256C7].mkv (330.91 MB)
Midori_no_Hibi_10.DVD(H264.VORBIS)[KAA][8A6CAE68].mkv (331.07 MB)
Midori_no_Hibi_11.DVD(H264.VORBIS)[KAA][ADDF1588].mkv (331.08 MB)
Midori_no_Hibi_12.DVD(H264.VORBIS)[KAA][11763A21].mkv (331.05 MB)
Midori_no_Hibi_13.DVD(H264.VORBIS)[KAA][9DD6270B].mkv (331.08 MB)
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2008-02-20 12:32:47)
Tulix napisał:A ja poszukuję anime Suzuka i Midori no Hibi jakiejś dobrej jakości, najlepiej mkv lub RAW i nie musi być HDTV:] (Nie używam Torrentów, a na emule bardzo wolno się ściągają - najlepiej DDL)
czytaj ze zrozumieniem
Ostatnio edytowany przez parara (2008-02-20 12:46:22)
KDE4 ssie
damian2075 ja to samo mogę wrzucić na rapida ale to zależy jedynie od Tulixa bo na razie jestem zajęty przy Code Geass, a poza tym on nie korzysta z torrentów
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2008-02-20 12:46:55)
damian2075 napisał:Tulix napisał:A ja poszukuję anime Suzuka i Midori no Hibi jakiejś dobrej jakości, najlepiej mkv lub RAW i nie musi być HDTV:] (Nie używam Torrentów, a na emule bardzo wolno się ściągają - najlepiej DDL)
czytaj ze zrozumieniem
no właśnie zauważyłem
~zmora150 na rapida też mogę wrzucić jak chce (Tulix) bo to ściągam ,więc ja ty nie dasz rady to mogę ja:P
Ostatnio edytowany przez damian2075 (2008-02-20 12:53:42)
Szczerze to ja już jeden part mam wrzucony ledwo jak przeczytałem ten tekst. Bo to i tak stało w kolejce do uploadu do strony
Wow, jaka odezwa:-D Chłopaki, jesteście wielcy!!
Ponieważ z Megauploadem od jakiegoś czasu mam jakieś dziwne problemy, za linki na rapidshare byłbym ogromnie wdzięczny:)
Chociaż wiem, że na rapidzie trzeba byłoby dzielić te pliki. To już zależy czy Wam się będzie chciało.
Dzięki śliczne!
Ostatnio edytowany przez Tulix (2008-02-20 13:11:51)
to jak co będzie sie to pojawiać odcinek za odcinkiem na bieżąco na www.animan.boo.pl