Nie jesteś zalogowany.
witam wszystkich
prosiłbym was o podanie linku download do utworku pierwszego (nie znam całej serii) OP z AA! Megami-sama: Sorezore no Tsubasa, będę bardzo wdzięczny
pozdrawiam
Ps: dzieki Panowie i Panie
Ostatnio edytowany przez papamobile (2008-02-20 17:26:57)
witam wszystkich
prosiłbym was o podanie linku download do utworku pierwszego (nie znam całej serii) OP z AA! Megami-sama: Sorezore no Tsubasa, będę bardzo wdzięcznypozdrawiam
zajrzyj tutaj www.Animan.boo.PL
A nie lepiej ściągnąć OST?
Torrenty działają.
MU też.
witam wszystkich
prosiłbym was o podanie linku download do utworku pierwszego (nie znam całej serii) OP z AA! Megami-sama: Sorezore no Tsubasa, będę bardzo wdzięcznypozdrawiam
KDE4 ssie
witam poszukuje cały OST z anime "clannad" ma ktoś może jakieś rozeznanie gdzie to można ściągnąć? na torentach nie za bardzo jest w czym wybierać a mi chodzi o cały album a widzę ze tutaj chwalicie sie swoimi "skarbami" hehe tak wiec będę wdzięczny za pomoc.
pozdro
witam poszukuje cały OST z anime "clannad" ma ktoś może jakieś rozeznanie gdzie to można ściągnąć? na torentach nie za bardzo jest w czym wybierać a mi chodzi o cały album a widzę ze tutaj chwalicie sie swoimi "skarbami" hehe tak wiec będę wdzięczny za pomoc.
może link
KDE4 ssie
Witam mam maly problem i poszukuje Le chevalier D'eon OP and Soundtrack Collection Ściągam torrenta z tym tylko seed zniknął i mam już 30 % z 700 MB wiec jak by ktoś mógł do pchać tego torrenta będę wdzięczny
Jak ktoś zna japoński to może coś wyczyta
EAC 取り込みログファイル 日付 : 21. 11月 2006, 11:10 for CD
大島ミチル / シュヴァリエ ~絆と報復~ サウンドトラック
使用ドライブ : PLEXTOR DVDR PX-716A Adapter: 1 ID: 0
読み込みモード : 読み込みモード : セキュア(C2 : YES / 正確なデータ転送力 : YES / キャッシュ無効 : YES)
読み込みサンプルオフセット訂正値 : 30
リードイン・リードアウトをオーバーリードする : YES
使用出力フォーマット : 内部 WAV ルーチン
44.100 Hz; 16 Bit; ステレオ
の他のオプション :
欠落したオフセットサンプルを無音で補完する : いいえ
曲の先頭と末端の無音領域を削除する : はい
Win NT & 2000用のクラスドライバ
範囲取り込みステータス & エラー
選択された範囲
ファイル名 D:\Temp\CDImage.wav
ピークレベル 100.0 %
範囲取り込み品質 100.0 %
CRC E665B79C
コピー OK
エラーは発生しませんでした
ステータス報告完了
Zmora jak używasz np opery to aby przetłumaczyć ten tekst wystarczy zaznaczyć linijkę tekstu japońskiego kliknąc na niego prawym przyciskiem i dać przetłumacz wybierając z japońskiego na angielski i po chwili wyskakuje gotowe tłumaczenie a angielski prawie każdy zna
Ale ja nie chce przetłumaczyć tylko chce tego osta on wazy 700 MB jakość flac i jedna piosenka z tego mi potrzebna i zarazem całość
Zmora jak używasz np opery to aby przetłumaczyć ten tekst wystarczy zaznaczyć linijkę tekstu japońskiego kliknąc na niego prawym przyciskiem i dać przetłumacz wybierając z japońskiego na angielski i po chwili wyskakuje gotowe tłumaczenie a angielski prawie każdy zna
po co skoro google ma tłumacza z jap na eng
Jak co ja już to pobrałem i jutro wstawię to do mnie na stronę
Ja polecem Asu He z endingu drugiej serii Saiunkoku Monogatari
A tak pozatym mam prośbę,
czy jest tu gdzieś ktoś kto mógł by mi przetłumaczyć
całą tą piosenkę, a nie tylko fragmencik.
Prosze o kontakt
gg: 6708468
mail: middret@wp.pl
poszukuje osta z oh my goddess the movie na gendou nic nie ma (dziwne) muzyka jest piękna i polecam wszystkim jednak nie mam całego osta wiec proszę jeśli macie dostęp do źródła to podajcie
pozdro
Wrzucam OST z Texhnolyze, jeśli ktoś jest zainteresowany:P
1. Adriano Martino - UnderGround Conversion To Z
2. Ben Watkins, Mike Maguire - Guardian Angel (Full Version)
3. Keishi Urata - The Town Wakes Up
4. Keishi Urata - A Dog's Heart Leaping From Irritation
5. Tsuneo Imahori - Distortion Of Outside The Door
6. Tsuneo Imahori - BlaXk Magic Mushroom
7. Hajime Mizoguchi - To An End Of The World
8. Keishi Urata - Gratitude For Insanity
9. Keishi Urata - Fantasia
10. Keishi Urata - UnderGround Conversion: People
11. Francesco Sansalone - Spleen
12. Adriano Martino - UnderGround Conversion: Radio Wave
13. Keishi Urata - Threat And Temptation
14. Keishi Urata - Supper Of The Old Days
15. Keishi Urata - A Flower Without A Glimmer Of Kindness
16. Keishi Urata, Tim Jensen - When Reason Fails
17. Hajime Mizoguchi - A Far Away Lightning
18. Keishi Urata - UnderGround Conversion: Rain Drop Sounds
19. Keishi Urata - Memory Of The Setting Sun
20. Keishi Urata - UnderGround Conversion: See The Light
21. Hajime Mizoguchi - The Edge
22. Keishi Urata - Lose Loose Bounds
23. Adriano Martino - UnderGround Conversion: Rebirth
24. Keishi Urata / Blue Darkness - A Sleepless Town
25. Gackt. C - Poem Of The Moon (TV Version)
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Witam mam prośbę od pewnego czasu próbuje znaleźć ost a dokładnie jeden utwór z Beyond the Clouds ( to grane na skrzypcach nie znam tytułu ) Byłbym wdzięczny w miarę możliwości za jakiegoś linka gdzie mógłbym to zassać . Z góry wielkie dzięki
Pozdr !!!
ja poszukuje utworku z Gundam SEED a konkretnie z odcinka 47 czas 19:51 bede wdzieczny za podanie tytulu lub linka
Macie może pełną wersję op z Seirei no Moribito "Shine" . Szukałam wszędzie, nawet ost'y ściągnęłam ale nic:( Albo przynajmniej orientuje się ktoś kiedy wyjdzie pełna wersja ?
poszukuje ost'a do karas oav... ma ktoś może direct link?
chodzi mi głównie o piosenkę z main theme ....
Może mnie ktoś uświadomić jak nazywał się utworek z Higurashi no naku koro ni Kai. Ściągnąłem OST, ale nie znalazłem, możliwe że jest on z pierwszej serii
SPOILER
Pojawia się on w pierwszych odc. zazwyczaj pod koniec odc. Jest on w momencie gdzie Rika(czy jak ona się tam zwała ta dziewczynka z fioletowymi włosami) wspomina te wspaniałe czasy dzieciństwa. Utworek jest taki mroczny i w ogóle, aż gęsiej skórki można dostać.
SPOILER
Ostatnio edytowany przez blackhayate (2008-04-02 09:43:27)