Nie jesteś zalogowany.
co do Naruto, to mam podobne zdanie co wy, jednak w kwestii tych przedluzaczy to sa jedynie przypuszczenia, bo nie wiadomo dlaczego daja az tyle zapychaczy, moze maja ku temu jakies powody, moze chodzi o kase a moze o terminy, mozemy poruszac te kwestie bez konca a i tak zaden z nas nie bedzie mial pewnosci czy jego przypuszczenia sa prawidlowe, bo kulisow anime nikt z nas nie zna.
Co do czytania mangi, to ograniczam sie do tej wydawanej przez jpf, nie czytam scanow... jakos mnie to odpycha, choc nie powiem bym z ciekawosci nie zajrzal do jakiegos z chapterow. Mam świadomość jak daleko jest manga a gdzie jest anime, no ale nie nam maluczkim jest dane zrozumiec co sie tkwi w glowach tworcow i do czego daza.
Mam troszeczkę zaległości w Naruto. Czy w tamtym tygodniu wyszedł nowy odcinek?
Co do przedłużania, to ja już się na ten temat nie będę nawet wypowiadała...;]
Ale sie pyta czy w tamtym:P A w tamtym jak najbardziej, był.
Cicho bo się wyda że czytać nie umiem hehe....
A na przyszłość jeśli nie wiecie kiedy jaki odcinek to patrzcie na Anidb lub animenewsnetwork, ewentualnie na Leafninja.
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2008-02-22 10:03:44)
Ok jestem nowa na tym Forum... ja z kolei właśnie skończyłam 220 odcinek i nie wiem czy teraz jest shippuden czy jeszcze coś jest przed tym, niech ktoś mnie uświadomi proszę, bo tak jakoś ja muszę oglądać po kolei... w końcu to świetne anime, nie ma co:)
Oglądaj Shippuudena, nic nie ma przed nim, chyba że Kinówki ;]
...
NET! NET! BAN?! NOŁ! I już widzę reklamę neo: noł noł, noł noł noł noł, noł noł let's no limits!
Dzięki w takim razie:) Będę wiedziała o czym mowa na tym forum:)Bo na razie to wiem tyle, że Naruto i cała ekipa będą o dwa czy trzy lata starsi:)
to nie czytaj zeby nie psuc se przyjemnosci z ogladania
Niom zlookałem sobie właśnie, krótki referat DB na temat zadawanych im pytań i oto co znalazłem:
Can you make changes to the plot/pacing of Naruto or Bleach?
No, we don't write or animate the show. We only add subtitles to the existing work. If you want to comment on the content of the show, you need to contact the creators.
Przednie pytanie :]
A teraz moje pytanie. Z tego co mi wiadomo Naruto wyszedł w tym tygodniu, ale DB go nie zamieściło. Jest, to chwilowe opóźnienie w tłumaczeniu/problemy z jakością, czy mam złe info na temat wydania wczorajszego epka?
Dzięki za info.
Tak właśnie niepewnie czytam te wasze rozmówki, i czaje sie tylko żeby niczego ważnego nie przeczytać, ale to jest silniejsze ode mnie:)
Małe pytanko... Co wy na to, że Naruto to dzieciak czwartego Hokage?? Gdzieś to wyczytałam i się tak zastanawiam... Bo niby jakich on miał rodziców??:) Wiecie coś?? Ale jeżeli to jest wyjaśnione w Shippuden to mi nie piszcie:D
Ten temat był już ujęty w mandze, która jest o wiele dalej niż anime. Więc po co spekulować, albo sypać spoilerami, jak można albo poczekać (z rok, może 2), albo zajrzeć do mangi
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Małe pytanko... Co wy na to, że Naruto to dzieciak czwartego Hokage?? Gdzieś to wyczytałam i się tak zastanawiam... Bo niby jakich on miał rodziców??:) Wiecie coś?? Ale jeżeli to jest wyjaśnione w Shippuden to mi nie piszcie:D
Nie odpiszę, i niech nikt tego nie robi, bo byłby to spojler. Zajrzyj do tematu Naruto - manga a znajdziesz odpowiedź na to pytanie. I naucz się edytować posty.
więc tak... Jak już gdzieś pisałam, jestem nowa na tym forum i nie orientuje się w wielu sprawach...
po pierwsze, co to są spojlery... zapewne u was to durne pytanie, ale kogo mam sie zapytać jak nie was. a po drugie jak edytować posty?? czyli??
Ok zdaje sobie sprawę, że beznadziejne pytania zadaje, no ale cóż. odpowie mi ktoś?
Chese ależ oczywiście pytaj dowoli, to nie żaden wstyd, kazdy kiedys był "nowy" . No więc spoiler jest to krótko mówiąc zdradzenie trści anime, tego co sie w nim stanie. Wiadomo - jeśli ktoś jeszcze tego nie oglądał i przeczyta taki spoiler, to bedzie miał mniejszą przyjemność z oglądania, bo nie bedzie miał "niespodzianki"...
Edytowac posty mozna bardzo prosto - w prawym górnym rogu w swoim poście masz 3 przyciski i na środkowym pisze "edytuj"...;)
Ostatnio edytowany przez turunks (2008-02-23 12:30:48)
więc tak... Jak już gdzieś pisałam, jestem nowa na tym forum i nie orientuje się w wielu sprawach...
po pierwsze, co to są spojlery... zapewne u was to durne pytanie, ale kogo mam sie zapytać jak nie was. a po drugie jak edytować posty?? czyli??Ok zdaje sobie sprawę, że beznadziejne pytania zadaje, no ale cóż. odpowie mi ktoś?
No jakoś musisz się dowiedzieć spoilery to zdradzenie dalszej fabuły/losów filmu lub książki(to samo tyczy się z anime/mangą), a edytować możesz klikając na 'Edytuj' w prawym górnym rogu swojego posta.
EDIT: turunks był szybszy ;]
Ostatnio edytowany przez Roni1001 (2008-02-23 12:34:16)