Nie jesteś zalogowany.
No więc serię śledzę od początku od epka 52-53 lub jak go nazwali "special" coś mi nie pasuje a mianowicie kiedy Ichigo osiągnął osławione bankai i czy wogóle a Zaraki ta walka z Czarną zbroją i Liskiem :-) po prostu jej nie było w anime. Z początku myślałem że jakieś wyjaśnienia będą w czasie następnych epków ale nie póki co widzialem 56 i nie ma a tu widze że Zaraki wali tekstem po oczach że Lisek zwiał jak gdzie kiedy ??:-) tak wygląda jakby conajmniej jeden epek gdzieś zaginął w akcji ci którzy widzieli mangę pewnie wiedzą kto zacz. No nic przynajmniej od speciala coś się ruszyło w fabule bo od pewnego czasu to już wiało nudą. Gdyby jednak istniał jakiś zagubiony epizod po 52-53 to byłbym wdzieczny za wyjaśnienia.
Pozdro dla zainteresowanych.
Ehhh, a po co ma istnieć 'zaginony epizod' . Tak zbudowali scenariusz, że nie pokazali jak Ichigo osiąga bankai. Nie wiem, może pozniej pokazą jak to było (będzie opowiadał o tym komuś albo sobie przypominał). Ja się cieszę, że od razu pokazali jak ratuje Rukię. To było małe zaskoczenie, przyjemne z resztą. Tak to byś czekał jeszcze z 3 odcinki, albo i dłuzej.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Zaraz zaraz bo ja nie wiem czy dobrze roumiem to co napisales?? Czarna Zbroja i Lisek=> masz na mysli 2 kapitanow z ktorymi walczy Zaraki. Jesli tak to totalnie nie rozumiem twojego posta. Przeciez wszyscy kapitanowie juz sa znani i to od bardzo "dawna":D Pierwszy raz ich wszystkich widzimy jak est narada chwile po tym jak Ichigo i reszta probowali sie przebic przez brame do Spolecznosci dusz, ale powstzymal ich kapitan. No ale moze na prawde zle rozumiem o cho ci chodzi:]
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Niczego nie przegapili, tak samo bylo w mandze. Sam Zaraki nigdy z liskiem nie walczyl a co ban-kai, nie pokazali tego i dobrze, bo pozniejsze ujawnienie ban-kai Ichigo w mandze miazdzy
po pierwsze:to chyba normalne że nie pokazali Bankai Ichigo podczas treningu bo to zepsułoby zabawe ,
po drugie:jeśli chodzi o walke z czarną zbroją i liskiem( eee skąd tyś wytrzasnął czarną zbroję??), to walka sie nie skończyła bo wkońcu lisek wyczuł energie duchową Genryuusai-dono no i sie wycofał, a że tego nie pokazali to przecież nic strasznego
Jemu chodziło pewnie o Ban-kai Komamury czyli Tengen bo takie jest imie miecza, prawdziwa forma Zanpakutou jest nieznana . A co do Ichigo to nie masz sie co martwić bo jego Ban-kai jeszcze zobaczysz w hmm...następnym epku z tego co pokazali na koncu ep56.
dżizys.... przegapili odcinek? zauwaz, ze czasami walki sa przerywane.... przerwanie tej walki ujzysz w przyszlych odcinkach. co prawda, nie moge dobrze tutaj sie wypowiedziec, bo od 50 epka w gore nie ogladalem zadnego, gdyz czytam mange i nie czuje wielkiej potrzeby ogladac tego anime....