Nie jesteś zalogowany.
Wstępnie piszę się wraz z dwoma kuplami na 15 marca, godz. ok 16
edit:
ja stawiam wstępnie , na jeszcze 2 osoby
Ostatnio edytowany przez Michaello (2008-02-25 19:57:35)
A więc jest coraz bliżej 15 marca. Czyli możemy już założyć że spotkanie odbędzie się 15 Marca na godzinę 16,00 bo widzę że inni nie podawali terminów czyli im pasują. xD
się zgadza
Zmieniłem głowny temat. Dla mnie to za wcześnie.
Hmmm moze wpadne tylko jakos wole napoczatku iść na piwo Ile moze byc osób ?
Ja się oczywista wstępnie pisze na 15th saturday of March , po ostatnim razie 'Ja chcę jeszcze raz!'
Ksuriyuri de gozaimasu yo...
lol Może przyjść każdy. Nie ma ustalonej liczby osób
A ostatnio zaczęliśmy od piwa trochę nie bardzo nas chcieli w fun city ale od piwa sie zaczęło Dziwne pytania zadajesz :]
Hybrid dla ciebie za wczesna godzina jest?
PS.sry za drugi post mój post jeden pod drugim. kliknąłem cytuj (swojego posta)zamiast edytuj i nie zauważyłem tego.
Ostatnio edytowany przez Tutla (2008-03-07 06:51:41)
Mimo, iż wyszedłem z inicjatywą to muszę oznajmić, że ja odpadam. Pojawiła się przeszkoda, której nie dam rady ominąć.
Spotkanie za 3h. Ja dziś będę dla was miał prezencik Nie będzie związany z Anime ale się wam spodoba xD Idę na busa, w sobotę jest straszne dostać sie z mojej wiochy do Katowic
NO JA P[klnie] CO ZA LUDZIE [klnie]ILE OSÓB SIĘ DEKLAROWAŁO, ŻE BĘDZIE I CO? I H NASTĘPNYM RAZEM PRZYNAJMNIEJ NIECH KTOŚ POWIE, ŻE NIE BĘDZIE [kupa][rip]
Jescze mnie trzyma, Tutla... hehe
Ostatnio edytowany przez Crowboy (2008-03-15 22:25:47)
Ksuriyuri de gozaimasu yo...
LOL co wy sobie myślicie! Shizune czemu nie przyjechałaś? A reszta pisaliście że przyjedziecie. Jeżeli nie chcieliście jechać trzeba było napisać że wam nie pasuje albo coś!! To my z Crowboyem czekaliśmy prawie do 17 w ustalonym miejscu i co? i nic tylko Dareiros jak dobrze pamiętam sie pokazał ale poszedł jak dowiedział się że nikogo nie ma. Nie będę już nic mówił bo nie ma sensu.
Crowboy jak głowa?? Winko smakowało xD szkoda, że nie miałeś później busa byśmy zmęczyli te butelkę do końca
przepraszam Was chłopcy ale zapomniałam moje wina wiem i strasznie mi przykro mam nadzieję że mi wybaczycie :*
czyli spotkanie niedopisało...ja sie nie deklarowałem, ale temat cos ostatnio martwy sie wydawał....
to teraz będzie trzeba się wziąść w garść i zrobić zlocik na minimum tyle osób ile było w styczniu o ile dobrze pamiętam.
Jakby było coś organizowane w najblizszym czasie to z miłą chęcią wpadne
wiesz ja nie mówie że musi być w kce ale w kce już było pare zlotów i chyba każdy wie jak trafić