Nie jesteś zalogowany.
Poszukuję "Ayane-chan High Kick"
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=997
Mało spotykany OAV ale może ktoś wie gdzie go szukać? Najlepiej od "RG", ostatecznie może być również "ASS"
snow_wolf:
Ayane
Wszystkie torrenty jakie udało mi się tutaj znaleść nie mają ani po jednym seedzie, dlatego jeżeli jest taka możliwość to proszę o inne źródła
ooo jak milo jakbys juz uploudnoł to daj znac na pm ok?
Poszukuję Ouran High School Host Club RAW lub mkv z możliwością wyłączenia napisów. Z góry dziękuję
Ostatnio edytowany przez rafaelpl (2008-02-25 19:43:43)
Poszukuję torrenta do Legend of DUO najlepiej shinsen-subs
Poszukuję Ouran High School Host Club RAW lub mkv z możliwością wyłączenia napisów. Z góry dziękuję
Poszukuję torrenta do Legend of DUO najlepiej shinsen-subs
klik - [??]
klik [Shinsen-Subs]
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-02-25 21:50:11)
rafaelpl napisał:Poszukuję Ouran High School Host Club RAW lub mkv z możliwością wyłączenia napisów. Z góry dziękuję
Wielkie dzięki, ale niestety działa tylko dziesięć pierwszych odcinków (megaupload), wszystkich torrentów nie znajduje (File Not Found). Gdyby ktoś znalazł jakieś inne działające linki to byłbym bardzo wdzięczny
xychoo napisał:Poszukuję torrenta do Legend of DUO najlepiej shinsen-subs
Dziękuję bardzo:)
POLO88 napisał:rafaelpl napisał:Poszukuję Ouran High School Host Club RAW lub mkv z możliwością wyłączenia napisów. Z góry dziękuję
Wielkie dzięki, ale niestety działa tylko dziesięć pierwszych odcinków (megaupload), wszystkich torrentów nie znajduje (File Not Found). Gdyby ktoś znalazł jakieś inne działające linki to byłbym bardzo wdzięczny
tutaj maszale co to tego w jakim formacie są to nie jestem pewien czy taki jak chciałeś[baka]
Ostatnio edytowany przez damian2075 (2008-02-25 21:58:38)
rafaelpl napisał:POLO88 napisał:Wielkie dzięki, ale niestety działa tylko dziesięć pierwszych odcinków (megaupload), wszystkich torrentów nie znajduje (File Not Found). Gdyby ktoś znalazł jakieś inne działające linki to byłbym bardzo wdzięczny
tutaj maszale co to tego w jakim formacie są to nie jestem pewien czy taki jak chciałeś[baka]
Niestety są z angielskimi napisami, no ale trudno. Po długich bezowocnych poszukiwaniach zostałem zmuszony do oglądania tej wersji... Dzięki za dobre chęci!
Szukam [Q-R] Hellsing Ultimate 1 i 2.
~Laska tu masz 2 jedynki nie znalazłem
Ostatnio edytowany przez damian2075 (2008-02-26 15:20:41)
Juz to sprawdzałem wcześniej - 0 seedów :/
Juz to sprawdzałem wcześniej - 0 seedów :/
poprawiłem linka bo złego dałem tu masz seda;)
POLO88 napisał:rafaelpl napisał:Poszukuję Ouran High School Host Club RAW lub mkv z możliwością wyłączenia napisów. Z góry dziękuję
ja sciagalem jakies 2 tygodnie temu z torrentow i wszystko dzialalo.
Laska u mnie masz, ale od Aone Jak interesuje kliknij
Może ktoś z was wie skąd mogę zdobyć Magical Girl Lyrical Nanoha StrikerS SPECIAL