Nie jesteś zalogowany.
no nie wiem ,,, po tym jak ogladalem anime to live action wydalo mi sie strasznie tandetne ,,, dlatego polecem cos lepszego "Elite Yankee Saburo" zapraszam do ogladania
Live Action zawsze są tandetne w porównaniu z anime. No chyba że ktoś zna jakieś wyjątki.
Live Action zawsze są tandetne w porównaniu z anime. No chyba że ktoś zna jakieś wyjątki.
H2?
jestem dopiero po 2 epku,ale podoba mi sie co do anime to widziałam kilka epów na hyperze i mam zamiar obejrzeć całe
aniem bez porownania epsze - wiadomo
ale patrzac na inne Live-Action na podstawie anim to GTO stoi naprawde na dobrym poziomie!
Hmm ciekawe jak to bedzei z Higurashi
A da ktoś link do tego filmu bardzo bym prosił o jakiś upload bo z rapida ja nie moge ściągać mam stałem ip i zawsze mi wyskakuje że limit został wyczerpany bardzo proszę.
tymek88 ty złodzieju avatara. Przez ciebie jak go widzę to myślę ze to mój post, kiedyś mi za to zapłacisz hehe...:P
A tak to aktualnie obejrzałem wszystko z GTO Live i najlepszy był serial tv, później Drama Special a najgorszy okazał się movie Teraz pozostało mi oglądnąć anime GTO i Young GTO.
Podsumowując komedyjka ta jest bardzo zabawna, wciągająca i przyjemnie się ją ogląda.
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2008-02-27 20:15:48)
ja troche inaczej zaczołem Jubei ;P
Najpierw oglądnołem anime - wydaje mi sie najlepsze ze wszystkiego co wymieniłes - teraz jesttem w trakcie oglądania live + GTO Young i tez nie jest zle a GTO Young narwet fajnie sie zapowaiada
BTW. co do awavatara to chyba jakis bład na ansi bo miałem innego :| sam patrze.. szukam swojego postu - nie widze.. bo nie ma mojego avka ;<
ale juz poprawiam na ten co był wczesnije
A da ktoś link do tego filmu bardzo bym prosił o jakiś upload bo z rapida ja nie moge ściągać mam stałem ip i zawsze mi wyskakuje że limit został wyczerpany bardzo proszę.
lolipower.org
KDE4 ssie
Wielkie dzięki fajna stronka wszystko jest
Jako że już wcześniej wychwalałem tą serie, to pozostaje mi jedynie podpisać się pod tym co Suchy napisał.
Ale na koniec jeszcze podkreśle. Nie oglądajcie filmu kinowego bo to jest profanacja dla serii. Aż dziw że dało im się namówić aktora grającego Onizukę do zagrania w takim badziewiu. Bo reszty im się nie udało .
Zgadzam się, jednak przerzut mostkowy był, to chyba jedyny plus tego filmu^^
dodałen nowe odicnki 10 - 12. Serial jest uploadowany w całości
I przyznaje ze po obejrzeniu całego serialu mam pozytywne wrazenia
Mam kilka pytań
czy są do tego suby inne niż tuczan'a?!
Nie umie znaleźć tego na lolipower.org, gdzie to jest
W mandze jestem przy motywie pisania egzaminu(gdzie to ranny przyszedł) i do tego sporo sie dzieje. I tu mam wątpliwości jak oni to wszystko w 12 odcinkach upchali ?! ja nie wiem czy te 7 tomów by dało sie w tyle : /