Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
No to macie minusa na start za nazwę grupy i pseudonimy operacyjne
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Najlepszego!
Srogi skład, czekam na pierwsze Wasze wypieki:D
Boże... w takim wypadku nie będzie się do czego czepiać [w tłumaczeniu], a to mi odbiera radość życia
Przypomina mi to humorystyczny autoerotyzm Grupy Dzierżącej Własnego Ptaka.
Powodzenia życzyć nie będę, bo chyba nie ma takiej potrzeby.
W sumie można się domyślić, ale nei zaszkodzi jednak spytać: będziecie grupą o profilu softsubberskim?
Za bardzo nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie. Nie wiem co zamierzają robić niektórzy członkowie z napisami, które będą powstawały. W grupie jest całkowita dowolność, a słyszałem coś jakoby jeden projekt po wydaniu softsubbów miał zostać zaadaptowany na potrzeby hardsuba lub czegoś podobnego (znaczy się mkv z softem, czy coś takiego). Ja się na tym w ogóle nie znam.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Yoko Ono nigdy nie należała do grupy, a niektórzy obwiniają ją nawet o doprowadzenie do rozpadu zespołu;P Tego wam oczywiście nie życzę. Za to wspomnianej wytrwałości jak najbardziej i wysokiego poziomu subów i ciekawych projektów. Jeśli takie będą, zawsze możecie liczyć na moje obiektywne i życzliwe komentarze waszej twórczości;) Gambatte!
EDIT/ Szlag! Głupi komp, głupi ślimaczy net i głupia właścicielka obu[zly] Proszę o wykasowanie mojego postu powyżej.
Ostatnio edytowany przez hikikomori (2007-09-11 13:52:19)
~Winged i ~Maniack doborowe towarzystwo do tłumaczenia HnK ale tego wam nie życzę - angielskie napisy wystarczą.
Powodzenia dla was, staruszki
Hej Johny, to ja Yoko
Mysiu pysiu ty mój :***
Winged napisał:[EDIT 2] Witamy Yoko Ono. Wiedziałem, żeby brać Lennona. :/
Ty sie nie krzyw, mi w ogóle wyboru nie daliście. Teraz to każdy będzie chciał Lennona z pozycji wysiudać.
Dobrze zrobił A wysiudać się nie dam, ojjj co to to nie
Żyje ta wasza grupa? Wydaliście coś? Jak to z wami jest Bitelsi Nic się nie chwalicie...
Żyje ta wasza grupa? Wydaliście coś? Jak to z wami jest Bitelsi Nic się nie chwalicie...
Imagine there's no fansubs,
It's easy if you try
Żyje ta wasza grupa?
Tak.
Wydaliście coś?
Nie.
Jak to z wami jest Bitelsi
Normalnie.
Nic się nie chwalicie...
Przyznaj się, że zależy Ci na dedykacji za Pana Japę.
A tak na poważnie - prace trochę się przedłużyły i jakoś czasu na doglądanie projektu nie było. Czasu zresztą nadal nie widać.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Cholera... #Beavis przypomniałeś mi, że należę do jakiejś grupy fansubberskiej . A tak w ogóle to ~Winged co tam robicie? xD Chyba, że to to, o czym myślę, że to jest to
hehe tyle szumu o nic
Jakoś nie widać zeby cokolwiek robili... moze im sie umarlo? xD
Umarło to sie może jednemu :> Ale reszta żyje i nagrywa
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Umarło to sie może jednemu :> Ale reszta żyje i nagrywa
raczej sie zgrywa..
Ohayo !!!
Ja życzę powodzenia, jak to powiadają na nowej... ehm, trasie koncertowej Skład udany więc problemów raczej, nie przewiduję, życzę Wam, by nie był to kolejny "słomiany zapał", ze swojej strony proszę jedynie o kończenie projektów, jeśli będzie ich wiele to skończcie te najkrótsze w pierwszej kolejności, będę wdzięczny i pewnie nie tylko ja POWODZENIA!!! ^^
Strony Poprzednia 1 2