Nie jesteś zalogowany.
Dziękuje bardzo. A byłam pewna, że zaraz ktoś mnie zbluzga, że nic nie wiem i po co ja tu siedzę w takim razie:)
No to mi ulżyło:)
dzięki jeszcze raz, teraz będę ostrożniejsza i już na pewno nie będę puszczać spojlerów[wstyd]
Ostatnio edytowany przez Chese (2008-02-23 12:39:21)
Mówiłem że nie przedłużają tragicznie? To się myliłem tragiedia co wyprawiają
Mówiłem że nie przedłużają tragicznie? To się myliłem tragiedia co wyprawiają
Ostatni bastion obrońców padł:P
czego nie mogę znaleśc jakich kolwiek napisów do Naruto shippuuden :/ Can't create/write to file '#sql_676d_0.MYD' (Errcode: 17) taki blad mi wyskakuje
crx odśwież stronę. dzieje się tak dlatego iż albo jest przeciążona albo Bóg wie
Skrypt wyszukiwarki padł... oby szybko naprawili... Nic nie wyszukasz nie tylko do Naruciaka
http://referendumacta.pl <- NIE DLA ACTA, ocal INTERNET!
Najwyraźniej na siłę wyrównują 1 Chapter Mangi - 1 Episode Anime. Beznadziejnie idiotyczny pomysł. A tak nawiasem, nie wiecie czy W OGÓLE pojawi się Kakashi Gaiden?
jak już będzie to pewnie nie szybko
Ostatnio edytowany przez bnn1983 (2008-02-29 22:03:51)
Ten odcinek to chyba był rekordowy w przeciąganiu, kompletnie nic się nie działo, ciekawe czy w przyszłym tygodniu uda im się to jeszcze poprawić, dobrze, że w mandze nie ma takich bzdurnych sytuacji.
Aż z ciekawości odpaliłem ten epek 48, ale dziadostwo
kurde teraz anime dno:d ale za kilka lat może wczesniej ale to wątpie jak dojdzie do momentu obecnego mangi to bedzie cudo i przeskoczy wszytkie inne animeL:d sasuske teraz wymiata:d
Właśnie skończyłam oglądać, faktycznie juz bardziej tego przeciągnąć nie mogli ;/, cały odcinek przegadany i żeby jeszcze ta rozmowa coś wniosła, ale nie xD Jak dla mnie tego odcinka mogłoby w ogóle nie być;p.
Fakt, czekałem 2 tygodnie a tu takie byle co Ale może w następnych odcinkach zacznie się coś dziać.
Jakoś w Bleachu potrafią zrobić odcinek, w którym się dużo dzieje i nie wygląda tak tandetnie, choć mają dużo mniej mangi w zapasie.
do usunięcia coś mi się popsuło
Ostatnio edytowany przez m(e)st (2008-02-29 23:33:19)
Tia, sporo jest takich anime, że nawet się nie da zobaczyć że wciśnięty fillerek jest... Ale w Naruciaku to tża się starać żeby się nie spostrzec... EHH... Ale co się im dziwić im dłóższy będzie tym więcej kasy nie?
W Naruto to chyba ciężej odróżnić teraz fillera od odcinków na podstawie mangi, poziom sięga dna mam nadzieję, że od arca z Kakazu i Hidanem będzie już lepiej.
Wzasadzie racja ;] No ale dopuki nie wstawią jakejś zapomnianej wioski ludzi kosmitów jak w NARUTO (I) to jeszcze przeboleje te paplaniny...
naurto jak naruto ale teraz wyszły roagale chicpaco(niewiem jak to sie pisze )z najklejkami z naruto:d w to nie bawie ale wziołem i chcem miec wszytkie naklejki sasuke:d