Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Nie wiem czy już była o tym mowa ale TVP Kultura od wczoraj (4.XI.2005) emituje o 22.50(Piątek) Cowboy Bepop ; jest stety lub niestety jak wolicie z polskim lektorem, ale na plus zasługuje fakt iż jest to ta sama wersja co emitowana w Japoni czyli na początku i końcu oczy wasze będą cieszyły przyjemne krzaczki w ramkach.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
niestety nie mam zielonego pojęcia; ale myśle że nie bo to "niby" państwowa telewizja
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Fuck! gdzie mozna złapać TVP Kultura?
W następny piątek o 22.30 odc 2 wow !
Musisz mieć tuner cyfrowy albo Dekoder Posatu lub Cyfry+ inaczej tego kanału nie złapiesz poniważ jest on dostępny tylko drogą cyfrową a nie analogową(a ja mam ten program ) hehe ale sie wymądrzam
wystarczy mieć tv kablową w toya tak jak ja mam:P
ja mam Vectrę... przynajmniej mam z niej neta....
:([placze][placze][zly][zly]A ja mam to zakodowane.[zly][zly][placze][placze]:(:(
~strusic, jakiego programu używasz do swojej karty DVB? (oczywiście w celach edukacyjnych;) ) progDVB, czy MyTheatre ?
Sam nie posiadam takiej karty, ale znajomy ma SkyStar 2 i przez pewien czas miał cały polsat, ale teraz nie chce mu się bawić z tym, a znowu inny kolega używa MyTheatre i mówi, że mu wszystko chodzi, czyli wychodzi na to, że do MyTheatre są też jakieś specjalne klucze i pluginy.
*Oczywiście cały czas mowa o oglądaniu telewizji tylko w celach edukacyjnych.
Strony 1