Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
*Nie przeczytali
Ale i tak najlepsi są ateiści i niechrześcijanie, którzy to mówią
żal.pl
*Nie przeczytali
żal.pl
A co cóż takiego mówią ? Ach no tak, Wy macie na wszystko wyłączność prawda ?
Nie, najlepsi są ci, którzy nie edytują postów.
Wieśniacka nazwa, po bracie Masashiego spodziewałbym się czegoś lepszego po tytule
A co, znasz go, że Cię tak zawiódł? Mnie za to nie podoba się Twój nick. "Wieśniacka nazwa", dobre!
Hej Moher jugend idź sie pobawić słuchajac radia maryja a M&A zostaw w spokoju;P
SPOILER!!!
Mam pytanie...w którym chapterze na tym turnieju jest walka tej dziewczynki która też jest demonem?? bo przestalem jakis czas temu czytax i znow nabralem ochoty
SPOILER!!!
dzieki wielkie;)
Ostatnio edytowany przez khadzad (2008-03-02 15:03:31)
Ostatnie strony 36 chaptera to początek walki Yuri z Poison Joke
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
dobra nie chcę się kłócić, bo ja też kiedyś byłem taki głupi, że jak ktoś obrazi moją ulubioną mangę to go wyzywałem, ale wy dorosłem z tego , co do edytowania postu to myślałem, że na tym forum tego nie ma, bo widziałem, ze niektórzy piszą 2 posty sobą(mój błąd)
Hej Moher jugend idź sie pobawić słuchajac radia maryja a M&A zostaw w spokoju;P
Jaka inteligentna odpowiedź kilkunastoletniego blokersa, przepraszam wy mówicie "ziomala", a M&A nie porzucę nigdy
Manga&Anime FOREVER !!!!
Po prostu w sposób niezbyt wyrozumiały wyraziłeś własne zdanie.
Manga jest naprawdę dobra, a zwłaszcza wygląd postaci
Niedługo Korosu-lame przetłumaczy całą
A wiadomo coś o anime?
Co do anime nie wiadomo.
Można tylko liczyć że powstanie i dotrzyma kroku mandze.
Ocena, po przeczytaniu całej mangi.
Historia zbyt pospolita, wątek fabularny, jak z opowiadania piątoklasisty. Utarte schematy, fizyka ssie. Generalnie wyszło, jak komedia echhi dla mas.
Można poczytać, ale przytłacza.
Kreska 4/5
Fabuła 2/5
Postaci 2,5/5
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
Przeczytałam tą mangę już jakiś czas temu, ale muszę przyznać, że była świetna. Kreska była miła dla oka a niektóre strony - istne arcydzieła. Nie porównuję do Naruto, bo jak dla mnie Naruto jest "do bani", więc się za nie nie biorę.
Myślę też, że to nie w porządku porównywanie obu braci. Może i są rodzeństwem, ale to nie znaczy, że mają być tacy sami. Jeden stworzył Naruto, a drugi 666 Satan i nie ma co się żalić. Oboje mają inne pomysły, co nie oznacza, że są one gorsze.
Poza tym tytuł, jak dla mnie, jest jak najbardziej trafiony, zważywszy na fabułę i postać głównego bohatera.
Ostatnio edytowany przez Jovanka (2010-04-23 14:13:24)
ponoć anime ma ruszyć jeszcze w czerwcu! Ale czy to prawda to nie wiem! Ponuć Studio BONES ma sie tym zająć.
Strony Poprzednia 1 2