Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Polecam Ci Dragon Half.
ChciaĹbym CiÄ teĹź przestrzec przed Love Hina. O ile manga byĹa spoko, tak anime jest raczej badziewne ^^' (mi siÄ nie podobaĹo).
Ostatnio edytowany przez Smoczek (2006-06-02 14:26:14)
1. Love Hina - obowiązkowo
2. Great Teacher Onizuka
3. Speed Grapher
4. Girls Bravo - First Season, Second Season
Poustawiałem tak jak ja bym to widział.
Smoczek, z tym love hina nie wie co mówi. Jakiś demon go opętał chwilowo.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-06-02 14:37:04)
Oj chyba wie... ja też przeżyłem ogromy zawód tym anime. (Love Hina)
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Taaa Love Hina sucks. Na siłę stara się być śmieszne, a wcale takie nie jest. Indolencja głównego bohatera dobija
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Taaa Love Hina sucks. Na siłę stara się być śmieszne, a wcale takie nie jest. Indolencja głównego bohatera dobija
Zazdrościsz mu nieśmiertelności i haremu
ale fakt faktem, manga nieporównywanie lepsza. Waneko wydało ostatnio tom? Lece do empiku przeczytać...
Ja czekam i czekam na następny tom... i doczekąc się nie mogę, fajnie że wreszcie wydali (jutro kupie xP) i bez sprzecznie sie zgadzam, manga jest dużo zabawniejsza niż anime (chociaż trochę irytują ciągłe wzloty (dosłownie xP) głównego bohatera).
Zazdrościsz mu nieśmiertelności i haremu
Ano tu masz rację Ale nie dałbym tak sobą pomiatać. Wziąłbym te panie w obroty
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
(chociaż trochę irytują ciągłe wzloty (...) głównego bohatera).
A upadki? [roftl] No chyba, że trafi po drodze na miękki biust.
Ostatni i przedostatni tom najlepszy (Seto wreszcie wziąłsprawy w swoje ręce) , czytałem jakiś czas temu francuski na Reanimce [konwent w Bydgoszczy - nie mogę sie doczekać tegorocznego ]
No jak będziecie porównywali anime z mangą, no to wiadomo, że anime jest dużo słabsze. Ale i tak mi się bardzo podobało. Może dla tego, że nie czytalem mange.
No jak będziecie porównywali anime z mangą, no to wiadomo, że anime jest dużo słabsze. Ale i tak mi się bardzo podobało. Może dla tego, że nie czytalem mange.
Podpisuję się pod tą wypowiedzią
Imperare sibi maximum est imperium
Ale nie dałbym tak sobą pomiatać. Wziąłbym te panie w obroty
I pewnie w Evangelionie nakopałbyś do du?y Aniołom, po czym komandorowi Ikariemu, po czym wziąłbyś te panie... A kiedy oglądasz transmisję meczu, to czynisz uwagi piłkarzom, jak mają grać? Czy też - co Ty zrobiłbyś na ich miejscu? Skąd właściwie przekonanie, że w przedstawionej fikcyjnej sytuacji dałbyś sobie radę lepiej, niż fikcyjny bohater?
A z wymienionych tytułów polecam:
Last Exile - koniecznie. Dla mnie to klasyka.
Eureka seveN - właśnie tłumaczę (większość odcinków już jest przetłumaczona). Zaczyna się mało oryginalnie, ale całokształt rządzi! Wprawdzie nie wiem, jak się skończy (nie ma jeszcze całości w wersji NANASHI), jednak 3 pierwsze sezony trzymają wysoki poziom wykonania, humanizmu i zawierają "samo gęste".
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-07-15 23:18:49)
Wanderer napisał:Ale nie dałbym tak sobą pomiatać. Wziąłbym te panie w obroty
I pewnie w Evangelionie nakopałbyś do du?y Aniołom, po czym komandorowi Ikariemu, po czym wziąłbyś te panie... A kiedy oglądasz transmisję meczu, to czynisz uwagi piłkarzom, jak mają grać? Czy też - co Ty zrobiłbyś na ich miejscu? Skąd własciwie przekonanie, że w przedstawionej fikcyjnej sytuacji dałbyś sobie radę lepiej, niż fikcyjny bohater?
musze sie pod tym podpisac ...
kazdy potrafi gadac co on by nie zrobil ;p chociaz pewnie ta wypowiedz to raczej byla w formie zartu ,a zeby nie bylo offtopu to z tego polecilbym
GTO
love hina
last exile
vandread
monster
haruhi a najlepiej to sobie obejrz to wszystko i juz xD
Nie wiem gdzie napisać lub coś wiec napisze tutaj, wie ktoś może czy anime Tokkou będzie miało jakąś kontynuacje bo na AniDB nic nie piszą, a skończyło sie tak jakby miało mieć. Z góry dzięki za jakiekolwiek info w tej sprawie. Jak jest tez manga to jak można prosi jakiś link do niej również będę wdzięczny.
Pozdrawiam Zmora
1. Great Teacher Onizuka - trzy razy oglądałem
2. Last Exile
3. Suzumiya Haruhi no Yuuutsu - koniecznie 2 razy
4. Beck - super OST
5. Higurashi no Naku Koro ni - pierwsze cztery epy są genialne, nieziemski klimat
Wątpię, gdyż już sporo czasu minęło od wydania pierwszego sezonu, a na necie wcześniej też szukałem i nie znalazłem chociażby najmniejszej wzmianki o jakichkolwiek planach co do drugiego sezonu. A szkoda, bo anime urwało się w najbardziej krytycznym momencie i pozostawiło spory niedosyt:(.
Cała manga chyba nie została jeszcze przetłumaczona z tego co wiem.
http://www.animewaves.net/index.php?goto=m-tokko Tu masz 2 volumy, ale widzę, że ściąganie bezpośrednio ze strony jest wyłączone i dostępny jest tylko torrent, a czy są seedy czy nie to czysta zgadywanka:P.
O tu jest więcej skanów TOKKO .
http://www.mangatraders.com/manga/series/853
Tylko trzeba się zarejestrować, ale to kwestia 2 minut. Są niby 3 volume, ale nie chce mi się tego ściągać, bo aktualnie mam łącze zapchane:P. Enjoy
Ostatnio edytowany przez gorczak (2008-03-03 11:22:35)
Nie wiem gdzie napisać lub coś wiec napisze tutaj, wie ktoś może czy anime Tokkou będzie miało jakąś kontynuacje bo na AniDB nic nie piszą, a skończyło sie tak jakby miało mieć. Z góry dzięki za jakiekolwiek info w tej sprawie. Jak jest tez manga to jak można prosi jakiś link do niej również będę wdzięczny.
Pozdrawiam Zmora
Przeczytałeś chociaż tytuł wątku, czy wybrałeś go na chybił-trafił?
Tym, którzy odpowiadają na pytanie zadane półtora roku temu też gratuluję...
zmora150 napisał:Nie wiem gdzie napisać lub coś wiec napisze tutaj, wie ktoś może czy anime Tokkou będzie miało jakąś kontynuacje bo na AniDB nic nie piszą, a skończyło sie tak jakby miało mieć. Z góry dzięki za jakiekolwiek info w tej sprawie. Jak jest tez manga to jak można prosi jakiś link do niej również będę wdzięczny.
Pozdrawiam Zmora
Przeczytałeś chociaż tytuł wątku, czy wybrałeś go na chybił-trafił?
Raczej złośliwie chyba.
DUDi wiem, wiem znam to, po protu nie było dobrego tematu wiec zadałem tutaj pytanie bo ten tytuł był wymieniony A mi to potrzebne ale nie ktoś musiał sie pokaz ze stron wielkiego znawcy, a jak bym napisał nowy temat to by było 10 odpowiedzi "warn mu". Wiec proszę z łaski mi tu nie robić Jak nie podoba to nie czytać.
Dziękuje gorczak za info ty to jednak wiesz co napisać nie jak inni...
01. Great Teacher Onizuka
02. His and Her Circumstances
03. One Piece
04. Chobits
05. Onegai Teacher
06. Onegai Twins
07. Death Note
08. Code Geass
09. Hack Sign
10. Trigun
O to i moja ulubiona klasyka ^^
Strony Poprzednia 1 2